1 498 Ft

Hasonló elérhető termékek

Gordon Role - Árnyék a falon

Duna International Kft., 2007300 oldalISBN: 9789639684515

Részletes leírás »
1 498 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az ”Árnyék a falon” – a Pokoli hideg kő után – Gordon Role öt részes krimisorozatának második könyve. A téma változatlanul a racionális, de kegyetlen hatalmak és titkosszolgálatok piszkos trükkjei, emberek feláldozása. Jelen kötet a nagyhatalmak piszkos játékait mutatja be a születőben lévő Palesztin álam ellen..., a közel-keleti béke ellen. Stone, a CIA mentésdi specialistája pályafutása során először bizonytalan: a parancsot kövesse, vagy a megérzéseit... a becsületét?
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
94037
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!