2 499 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Michael Citrin; Tracy Mack - Sherlock Holmes és a Baker streeti vagányok

Könyvmolyképző Kiadó, 2007ISBN: 9789639708785

Részletes leírás »
2 499 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Tracy Mack a Birdland (Madárország) szerzője, melyet – egyéb elismerések mellett – a Book Sense első tíz helyezettje közé és az ALA legjobb fiatal felnőtteknek szóló könyvévé választottak, valamint megkapta a Sydney Taylor díj különdíját. Első regénye, a Drawing Lessons (Rajzórák) felkerült a Booklisten, az első regények tízes listájára, elnyerte a New York-i könyvtáraktól a legjobb tizenéveseknek szóló könyv címét és a döntősök között volt a Teen People NEXT díjon. Tracy Mack gyermekkönyv-szerkesztőként is tevékenykedik. Michael Citrin ügyvéd és megszállott Sherlock Holmes rajongó. Tizenkét éves korára már elolvasta az összes Holmes-történetet és ekkor kezdett el gyűjteni minden, a detektívvel kapcsolatos dolgot. Házának alagsorában még Holmes híres lakásának mását is megkísérelte berendezni.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
93888
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!