2 990 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Thomas Gifford - Assassinók

Kiss József Könyvkiadó, 2007664 oldalISBN: 9789638737823

Részletes leírás »
2 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

„Nyolc – törte meg a csendet a pápa, és minden szem feléje fordult. – Nyolc gyilkossággal állunk szemben, nyolc gyilkosság történt az egyházunkban. Nem tudjuk, miért. Nem tudjuk, ki a gyilkos. Még azt sem tudjuk, minek alapján választja ki az áldozatait. Nem tudjuk megjósolni, ki lesz a következő, de abban biztosak lehetünk, hogy még lesznek áldozatok.” Ben Driskillnek, az amerikai társadalom felsőosztályából származó férfinak, a jezsuita rendet fiatal novíciusként elhagyó sikeres ügyvédnek meggyilkolják szeretett húgát, aki felforgató szellemű apácaként borzolta az egyház hatalmasságainak kedélyét. A gyilkos vagy gyilkosok ezzel nagy hibát követtek el. Ben Driskill a nyomukba ered, és üldözi őket a végső leszámolásig. Eközben ködös tájakon és sivatagi hőségben megbúvó kolostorokat kell fölkeresnie a világ különböző tájain, az egyház magas köreihez vezető szálakat kell követnie, szembesülnie kell a történelmi múltba és a II. világháborúig visszanyúló ármányokkal, cselszövésekkel, és meg kell birkóznia egy fájdalmas szerelem érzelmeket próbára tevő terheivel is. Ben Driskill és segítőtársai egy kirakójátékhoz hasonlóan rakják össze az információmorzsákat: a nyomok az egyházon belüli titkos csoporthoz, az assassinókhoz vezetnek. Az utolsó titokra is fény derül: az igazság dermesztően döbbenetes. Thomas Gifford regénye a krimi műfaj nagyregénye; alakjai, cselekményvezetése, hangulatteremtő ereje, stílusa mind-mind biztosíték arra, hogy az olvasó maradandó élménnyel gyarapodva csukja be a könyvet az olvasás végeztével. A szerző az Egyesült Államokban rendkívül sikeres, tizenöt regénye jelent meg, az egyik műve szolgált alapjául az 1981-ben Elliott Gould főszereplésével készült Piszkos trükkök című filmnek. A kötet, Assassini (Bérgyilkosok) címen 1998-ban megjelent a Bastei Budapest kiadó gondozásában.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92787
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!