3 000 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Opál Róbert; Várhegyi Ferenc - K-1 - A ring királyai

Lunarimpex Kiadó Bt., 2007288 oldalISBN: 9639219690

Részletes leírás »
3 000 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

„Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.” Prédikátor könyve „Érthető, hogy az egyes stílusok képviselői azt hiszik, az ő stílusuk a legjobb és legerősebb. De én tudni akarom, ki közülük a legjobb! Létre kell hozzunk egy ligát, amely a világ legjobb harcosait keresi és állítja ki egymás ellen. Csak így kapunk világos választ erre a kérdésre.” Isii Kazujosi A K-1 bajnoki címért a karate, kick-boksz, kempo és más harcművészeti rendszerek legjobbjai versengenek. A végén csak egy maradhat. A csúcs messze van, csak a legkiválóbbak érhetik el. Ahogy a mesterek felfelé haladnak, nemcsak a fizikai, hanem a lelki, szellemi erejüket is egyre magasabb szintre emelik. Ahogy a legtökéletesebb szamuráj kard, úgy születik meg a K-1 világbajnok is. Tűzben kalapálva, tízezerszer is megedzve. … Amikor Bob Sapp és Ernsto Hoost belépett a kötelek közé, 74500 néző tombolt a Tokyo Dome-ban. … 2003-as adatok szerint Sapp csak abban az évben 3 millió dollárt vágott zsebre. … Pramuk egy eldugott kis faluban edzőtáborozott. Az edzések között az volt a pihenője, hogy eltalpalhatott a falu kútjára vízért, amellyel aztán megfőzhette magának a szerény kis ebédjét. … „Ekkora ütéseket nem lehet kibírni, amilyeneket Kemayo mégis elviselt valahogy. Hosszú pályafutásom alatt ilyet még nem láttam!” Katona Attila …”A K-1 egy vegytiszta dolog. Itt valóban az dönt, hogy ki vagy és mit tudsz.” Karacs Attila … Amikor Sapp, fehér köpenyébe burkolózva megállt a bejáratnál, már alig lehetett bírni a szurkolókkal. S mikor a zene ütemére a megfelelő pillanatban ledobva magáról a köpenyt, széttárta karjait és megmutatta izmait, szinte felrobbant a nézőtér. Hátborzongató élmény volt látni, ahogy a fekete óriás megérkezik a küzdőtérre. Hoost mosolygott, integetett a bevonuláskor, de érződött rajta a feszültség. Tudta, bármekkora tudása és tapasztalata is van, nagyon nehéz dolga lesz. A mérkőzés szinte felülmúlhatatlan izgalmakat hozott. Sapp nekiesett a holland sztárnak, aki rúgásaival és ütéseivel igyekezett magától távol tartani a behemót amerikait. Testen meg is fogta Sappet, de hiába, mert a folytatásban, bár látványosan fáradt, az amerikai továbbra is csak jött előre, és cséphadaróként ütötte Hoostot. Egészen addig, amíg a bíró beszüntette a csatát és kihirdette Sapp győzelmét. Az egykori szteroid-lufi, ügyetlen amerikai futballista megverte a nagy bajnokot! Ekkor azonban újabb drámai fordulat következett…
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93166
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!