16 190 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Scholl GelActiv talpbetét csomag férfiaknak (2 pár fizikai munkához, 1 pár hétköznapohoz,1 pár sportoláshoz) - [Bontott]

Bontott termék
GelActive ™ technológia
Férfiak számára, 40-46,5-ös cipőméretekhez

Részletes leírás »
16 190 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

Scholl GelActiv talpbetét csomag férfiaknak (2 pár fizikai munkához, 1 pár hétköznapohoz,1 pár sportoláshoz) - [Bontott] adatai

 

Scholl GelActiv talpbetét csomag_1

 

Scholl GelActivTM férfi talpbetét készlet

A gél nyújtotta kényelemérzet lendületben tart

 

  • Bizonyítottan és hatékonyan tompítja a talp és a talaj erőteljes érintkezésekor keletkező mikroütéseket
  • Talp alakú kialakítása egész napos kényelmet biztosít
  • GelActive ™ technológia
  • Megfelel az angliai 7-12-es és az EU-s 40-46,5-ös cipőméreteknek
  • Kiváló nyomástompítást* és párnázottságot biztosít

*Szemben azzal, ha nem hordunk talpbetétet.

A készlet tartalma:

  • 2 pár Scholl GelActivTM férfi talpbetét fizikai munkához
  • 1 pár Scholl GelActivTM férfi talpbetét hétköznapokra
  • 1 pár Scholl GelActivTM férfi talpbetét sportoláshoz

 

Scholl Gel Activ ™ fizikai munkához való talpbetétek a férfiak számára minden cipőhöz illeszkednek. Kialakításának köszönhetően a GelActiv talpbetétek csökkentik a talpra gyakorolt túlzott nyomást, tompítja a talp és a talaj erőteljes érintkezésekor keletkező hatást és hosszú távú támogatást nyújt - különösen akkor hasznos, ha Ön naponta több órán át állva dolgozik. Így addig tud dolgozni, ameddig szükséges.

Scholl GelActiv talpbetét

Scholl Gel Activ ™ mindennapos használatra való talpbetétek a férfiak számára minden cipőhöz illeszkednek. Amennyiben hosszabb időt szeretne vásárlással vagy családi sétával tölteni, vagy kondícióban tartó sétára szeretne menni a környékén, akkor az új Scholl GelActiv mindennapos talpbetétek alátámasztják a talpát, így kényelmesen érezheti magát egész nap. Talp alakú kialakításuk egész napos kényelmet biztosít.

Scholl GelActiv talpbetét

Scholl Gel Activ™ talpbetétek sportoláshoz férfiak számára minden cipőhöz illeszkednek. Scholl Gel Activ™ Sport talpbetétekkel az edzéseken hosszabb ideig kitarthat. A Salford Egyetemmel közösen kifejlesztett innovatív talpbetétek tompítják az ütéseket és csökkentik az ízületekre nehezedő nyomást. Gondos kialakításának köszönhetően a megerősített, ívelt alátámasztása és párnázása illeszkedik a sportos lábbelikhez.

Scholl GelActiv talpbetét

Méretre szabás

Scholl GelActiv talpbetét

 

A Scholl GelActiv talpbetétek egyénileg méretre szabhatók, így minden cipőmérethez hozzáilleszthetők.
Az alsó rész kiváló tapadásának köszönhetően, behelyezését követően nem csúsznak el. Jobb eredmény elérése érdekében távolítsa el a meglévő talpbetétjeit, cserélje le Scholl GelActiv talpbetétekkel és helyezze be őket a géles oldalukkal lefelé.
Vágáskor éles ollót használjon annak biztosítására, hogy a talpbetét ne forgácsolódjon szét. A talpbetét nem károsodik, ha a vágást óvatosan végzi el.

 

Lemosással tisztíthatók

Függetlenül attól, hogy a napi rutinját végzi vagy rendszeres és intenzív edzőteremi edzésen vesz részt, a Scholl talpbetétjeit tisztán és frissen tarthatja, könnyen kiveheti és lemoshatja őket. Egyszerűen törölje le meleg, szappanos vízzel (ne áztassa). Szárítsa meg, mielőtt visszahelyezi a cipőbe.

A cipőnek megfelelő méretűnek kell lennie

A kényelemérzethez nemcsak a lábfejhez jól illeszkedő cipőre van szüksége, hanem a bőrkeményedés kialakulását is el kell kerülnie. A nem megfelelő cipők nyomást gyakorolhatnak a talp bizonyos területeire, ami bőrkeményedés kialakulásához vezet.

Scholl GelActiv talpbetét

GYIK:
1. Mely cipőméretekhez alkalmasak?

A talpbetétek 40-46,5-ös cipőkhöz alkalmasak.

2. Kimoshatom a betéteket?

Igen, a betétek moshatók. Egyszerűen a betéteket meleg szappanos vízzel törölje le, de ne áztassa.

3. Mennyi ideig viselhetők a betétek?

A talpbetéteket az elhasználódás első jeleire cserélje ki, de legkésőbb hat hónapot követően javasoljuk.

Scholl GelActiv talpbetét

 

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
656272
Gyártó
SCHOLL

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!