99 900 Ft

Philips 37PFL5405H LCD televízió
philips-37pfl5405h-lcd-televizio_bb9e9642.jpg

Philips 37PFL5405H LCD televízió

4.8 / 35 Értékelés
Ugrás az értékelésekhez

37" (94cm) képátló
5000000:1 kontrasztarány
1920x1080 pixeles felbontás

Nem kapható

99 900 Ft

Részletes leírás

Philips 37PFL5405H LCD televízió

Jellemzők

A Full HD TV és a Pixel Plus HD jobb felbontást és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD a képélesség, természetes részletesség, élénk színek és egyenletes,természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja minden HD, ill. hagyományos TV-jelen és multimédiás tartalmon, a nagyfelbontású képernyők számára. A multimédiás eszközöktől a hagyományos TV-ig és az erősen tömörített HD-ig a képhibákat és a zajt a rendszer lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és éles képet.

   


100 Hz-es LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  A 100 Hz-es LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 2 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD-képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.

   HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  A Philips kifejlesztette a HD Natural Motion rendszert, amely minimálisra csökkenti a mozgó tárgyaknál észrevehető szaggatott mozgást. A díjnyertes algoritmus kiszámítja a várható elmozdulást a képen, és korrigálja az akadozó mozgást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD és Blu-ray lemezeken) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgásvisszaadás és rendkívül éles kép, ami magasabb szintre emeli a látvány élményét.


2.1-es rendszer 40 W-os térhatású hanghoz (2x10 W plusz virtuális 20 W)
  Virtuális 2.1-es hangsugárzórendszer a hihetetlen 40 W-os hanghoz (2x10 W + 20 W virtuális teljesítmény*). *Ez a virtuális 2.1-es hangsugárzórendszer intelligens módon kezeli a teljesítményt, hogy a betáplált eredeti teljesítmény kétszeresét adja vissza, valamint kiváló mély hangokat biztosít. Élvezze a tiszta és részletgazdag hangot a kiegészítő dóm magassugárzónak köszönhetően, amely páratlan hangminőséget biztosít a keskeny, láthatatlan hangsugárzókból.

Minden szót meghall a Clear Sound segítségével
  Túl gyakran kerülik el a figyelmünket a kritikus fontosságú részek a filmekben vagy a kedvenc műsorunkban. A Clear Sound egy innovatív hangtechnológia, amely jelentősen megnöveli a kiejtés érthetőségét, függetlenül attól, hogy énekről vagy szövegről van szó. Biztosítja, hogy minden szót hallani lehessen, a legteljesebb élményt nyújtva ezzel az Ön számára.

Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén
  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, így felszámolva a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legmagasabb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri egység vagy a házimozirendszer legtöbb műveletét egyetlen távvezérlővel végrehajthatja. Élvezze a kiváló kép- és hangminőséget kábelrengeteg vagy a készülékkezelés túlbonyolítása nélkül.

USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz
  Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB-kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG-fényképhez és MP3-zenefájlhoz. Csatlakoztassa az USB-eszközt a TV oldalán található nyílásba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zenéi és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására.

Integrált MPEG-4 hangolóegység beltéri egység nélküli HD-vételhez
  A beépített digitális hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

0 W energiafelhasználás kikapcsolt állapotban
  A TV-készülék beépített hálózati kapcsolója használatával lefaraghat a villanyszámlájából. Segítségével leállítható az energiafelhasználás anélkül, hogy kihúzná a hálózati kábelt a fali aljzatból.


  A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére.
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
56804
Gyártó
PHILIPS
Garancia
2 éves
Képátló
37" (94 cm)
Kontrasztarány
5000000:1
Felbontás
1920 x 1080 Pixel
Képfrissítés
100 Hz
Video
Tuner típusa
MPEG-4
Támogatott szabvány
DVB-T (földi sugárzáshoz), DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz)
Egyéb jellemzők
digitális zajcsökkentés, gyerekzár, előreprogramozott képmódok, időzíthető kikapcsolás, előreprogramozott hangmódok, teletext, HDMI-CEC, USB plus (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás), többnyelvű menürendszer
Tartozékok
felhasználói kézikönyv, távirányító
Méret
927 x 587 x 99 mm
Súly
9,55 kg
Típus
LCD televízió
Látószög
178°/178°
Csatlakozások
HDMI, Euro-SCART, USB, VGA (D-Sub), 3,5 mm Jack
Audio
Hangrendszer
NICAM sztereo
Hangsugárzók teljesítménye
2 x 10 W
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 / 35 Értékelés
5 csillag
32
4 csillag
2
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2010 máj. 28)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nagyon szép képe van,analóg adásnál is.Igaz még csak tegnap érkezett meg ,de egy 500Gb HDD az este rácsatlakoztattam, és az mkv filmeket szépen játsza.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2010 jún. 1)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én is egy ilyet vásároltam és nagyon elégedett vagyok vele. A képe az gyönyörű, pláne HD adásoknál (DIGI kábel). Talán a hangján lehetett volna egy kicsit még javítani, legalább is én így érzem. USB-ről egy 1TB vinyóról nézem az mkv-kat, de egyes filmeknél a hanggal akad problémája! A DTS-et nem támogatja! Gábor nálad teljesen zökkenőmentesen megy rajta minden mkv. kiterjesztésű film? A 500GB HDD-d külső tápos vagy sem, mert állítólag ez is bezavarhat!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2010 jún. 1)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Hello fferi. Még én is csak anyit nézegettem hogy van pár mkv filmem az 500gb külsö hdd men és volt ami nem tetszett neki de még igazán nem mindent néztem át.Majd irok neked,a hangával én is ígyvagyok van egy Philips plazmánk annak a hangja jobb sokkal.Persze tökéletes készülék nincs,szerintem. Nekem a hdd külső tápos,a napokban néztem egy filmet de az 2gb pendrivomon volt ehy gyengébb mkv azt végig is néztem de ne mvolt hiba benne! Viszont nálunk nincs kábeltévé,és egy analóg régi antennára kötöttem és befogta a dvb-t adásokat persze ami nem kódolt azt a 7 db adást. És jelzem antennát nem vettem dvb-t :) Előtte egy samsungon gondolkoztam kicsit nagyobb is lett volna meg LED hátér világítással,de annak is láttam a képét és nem mondaám hogy megérte volna a samsung az árát,mert ehez képest 80 ezerrel drágább lett volna.Már csak egy jó BR lejátszót kel lhozzá beszereznem,itt van is a philipsnek egy új változata ami hálózatba köthető a számítógéppel és akkor már olnya lesz a tv,mint egy 7 ezres sorozat:) Feri majd te is ozd meg miket tapasztalsz vele kapcsoaltban.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!