341 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) - [Bontott]

Bontott termék
3840 x 2160 felbontás
4K ívelt, Smart, Q HDR 1500 (HDR 10+)

Nem kapható

341 990 Ft

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) - [Bontott]

„A QLED a többi tévétechnológiát maga mögé utasítva az egyik legjobb képminőséget hozza el a fogyasztóknak. Egyszerre nyújtja a közvetlen háttérvilágítással rendelkező LED LCD TV-k fényerejének és kontraszt-megjelenítésének előnyeit és az OLED kijelzők tiszta, mélyfekete színeit.”

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 00

Lenyűgöző ívek, varázslatos látványvilág

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 01

* A tényleges termék és megjelenése eltérhet a képen szereplő készülékétől. További információkért kérjük, nézd meg a termék galériát.

Q Színek

Három egyszerű szó: Páratlan vizuális élmény. Ezek a gondolatok vezéreltek minket, mikor megalkottuk az új QLED TV generációt. Nincs több zavaró tényező, csak önfeledt szórakozás!

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 02

* A QLED TV-k 100%-os színgazdagságát a Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), egy világszínvonalú teszteléssel és tanúsítással foglalkozó társulás igazolta.

Színgazdagság

A nagyobb színgazdagsággal szélesebb skálán, változatosabban jelennek meg a színek. a Samsung QLED TV-k ezt a 100%-os színgazdagságot biztosítják.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 03

Q Kontraszt

Gondolj azokra az alkalmakra, amikor nem láttad a TV képernyőjét a fénytől. Néha egyszerűen túl sok a fény a szobában. Néha pedig kevés. Az új, 2018-as QLED TV-kkel búcsút mondhatsz ezeknek a bosszúságoknak, hiszen mostantól nem számít, hogy milyen fényviszonyok uralkodnak a szobában, mindig igazán mély és sötét színek jelennek meg a képernyőn.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 04

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Néha egyszerűen nem lehet megfelelően látni a képernyőt. Főleg akkor, amikor a sötét jelenetek veszik át az uralmat, nehezen kivehető árnyékokkal. A Q HDR-t azért alkottuk meg, hogy a QLED szakértelmet és a HDR10+ technológiát ötvözve jeleníthessük meg a fényesség és a kontrasztok széles skáláját, így egy apró árnyalatot sem fog elkerülni a szemed.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 05

* A tanúsítvány modellenként változhat.
** A csúcs fényerő TV modellenként és képernyő méretenként eltérhet.

HDR 10+

Mi is az a HDR 10+?

Mert nincs két egyforma jelenet.

A HDR 10+ technológia minden jelenet színét és kontrasztját optimalizálja, hogy a legélesebb részletekkel nézhesd kedvenc filmedet.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 06

UHD Alliance

Az UHD Alliance UHD Premium jóváhagyással tanúsítja, hogy a QLED TV-k UHD tartalom-megjelenítése igazán gazdag színvilágot biztosít.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 07

4K Ultra HD

A QLED TV-k a Consumer Electronics Association (CEA) által meghatározott, legmagasabb 4K Ultra High-Definition (UHD) szabványoknak megfelelnek.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 08

Ultra HD

Az ULTRA HD logó tanúsítja, hogy a QLED TV-k képei és az UHD kijelzők megfelelnek a DIGITALEUROPE által meghatározott, legmagasabb szintű technikai követelményeknek.

Hosszú élettartam

A Samsung QLED televíziók szervetlen anyagokból épülnek fel, ezért fényerejükben és éles képmegjelenítésükben évekig gyönyörködhetsz.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 09

* Mit jelent a beégés? A beégés egy állandósult defektus a televízió képernyőjének bizonyos részein, mely akkor alakulhat ki, amikor egyes képeket vagy jeleneteket hosszabb ideig egyhuzamban sugároz a készülék.

Q Képfeldolgozás

Tudtad, hogy egy motor dolgozik az új, 2018-as QLED TV-kben szüntelenül? Ez az innováció biztosítja a lélegzetelállító látványvilágot, színek millió árnyalatával. Tapasztald meg a Q Képfeldolgozást, amely 100%-ig valósághű jeleneteket varázsol a képernyőre.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 10

A képek csak illusztrációk. A készülék kialakítása és fizikai megjelenése, melyek nincsenek hatással a teljesítményre, előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Láss nagyban

A QLED nagy képernyője új szintre emeli a szórakozást! A lehengerlő filmmegjelenítéssel minden képkocka valósághűen elevenedik meg a szemeid előtt, élénk színekkel és kifogástalan részletességgel.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 11

Nincs több fekete képernyő

Az új Háttér móddal különböző dekoratív tartalmakkal dobhatod fel a hangulatot a nappaliban.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 12

Háttér Mód

Dekoráció

Dobd fel a nappali hangulatát játékos színekkel! Állíts be a képernyőre valamilyen interaktív hátteret, amely illik a szoba stílusához.

Információk

Legyél mindig naprakész az olyan fontos információk megjelenítésével, mint az időjárás, a külső hőmérséklet. Beállíthatsz egyéb interaktív háttereket is, mint például egy áttetsző hatású környezet.

Fényképek

Éld át újra legkedvesebb élményeidet, és változtasd át nappalidat a saját galériáddá. Jelenítsd meg a képernyőn mobiltelefonodon és a Samsung Cloud tárhelyeden tárolt fényképeid.

Zene

Indíts el hangvezérléssel vagy Bluetooth kapcsolattal mobiltelefonodról háttérzenét a szobában.

Ívelt képernyő

Lenyűgöző ívek, magával ragadó látványélmény. A Q8C készülékek optimális íveltsége eleganciával és kifinomult megjelenéssel varázsolja el a látogatókat.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 14

Keret nélküli 360°-os dizájn

A kecses és innovatív keret nélküli 360°-os kialakítással a QLED TV-vel nincsenek határok a szórakozásban! Kifinomult eleganciája és modern kialakítása tökéletesen illik minden környezetbe.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 15

Még nagyobb szabadság a térrendezésben

A One Mount megoldással könnyedén felteheted kedvenc QLED TV-det a falra, de akár állványként is használhatod. Számos egyéb falikonzol és állvány közül választhatsz, mint például a Samsung Tower Stand vagy a Studio Stand.*

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 16

* A Studio és Samsung Tower Stand állványokat külön lehet megvásárolni.
** A Studio és a Samsung Tower Stand állványok csak az 55" és 65" QLED TV modellekkel kompatibilisek.
*** A készülékek megjelenése és kialakításuk specifikációi (melyek nem befolyásolják a termék teljesítményét) előzetes tájékoztatás nélkül bármikor megváltoztathatók.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 17

Samsung Tower Stand

A Samsung Tower Stand egyedi és elegáns külseje minden TV készülék tökéletes eleme lesz.*

* A Samsung Tower Stand állványt külön lehet megvásárolni.
** A Samsung Tower Stand állvány csak az 55" és 65" QLED TV modellekkel kompatibilis.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 18

Studio Stand

Gondolkozz másként. Tedd a TV-t oda, ahova csak szeretnéd. A Studio Stand igazi műalkotássá varázsolja Samsung QLED TV-det.*

* A Studio Stand állványt külön lehet megvásárolni.
** A Studio Stand állvány csak az 55" és 65" QLED TV modellekkel kompatibilis.

Tölts kevesebb időt kereséssel

Gyorsan és könnyedén. Az új, 2018-as Q Smart mindent leegyszerűsít, így több időt tudsz azzal tölteni, amivel igazán szeretnél. Nincs több nyugtalanító keresgélés, csak intelligens tévézés!

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 19

* A képek csak és kizárólag illusztrációként szolgálnak. A készülékek megjelenése és kialakításuk specifikációi (melyek nem befolyásolják a termék teljesítményét) előzetes tájékoztatás nélkül bármikor megváltoztathatók.
* * Az okos szolgáltatások és a GUI modellenként és régiónként eltérhet.
* Az összes eszköznek ugyan arra a hálózatra kell csatlakoznia, és Internet hozzáférés szükséges.
* Netflix streaming előfizetés szükséges.

Okos távirányító

Csak erre van szükséged! Az irányításhoz szükséges fő funkciók az összes eszközödhöz elérhetőek egyetlen okos távirányítóval. A Te kezedben van a kontroll!

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 20

* A tényleges termék és a távirányító megjelenése eltérhet a képen szereplő eszközökétől.

SmartThings, a lehetőségek tárháza

A SmartThings segítségével számos okoseszközt csatlakoztathatsz egymáshoz, mint például a hűtőszekrényt a mobilodhoz - így egyszerűen kezelheted otthonod okos eszközeit!

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 21

* A SmartThings-el kompatibilis eszközök régiónként változhatnak. * Azoknak a felhasználóknak, akik Galaxy S6 vagy annál régebbi mobiltelefont használnak szükséges a SmartThings alkalmazás letöltése az alkalmazás áruházból.

Egyszerű beállítás mobiloddal

1. lépés

Kapcsold be a tévéd, mely automatikusan csatlakozni fog mobiltelefonodhoz, és lépésenként végigvezet téged a telepítési folyamaton.

2. lépés

A telefon megosztja a Wi-Fi hálózat információit a TV-vel.

3. lépés

Amennyiben mobilod a Samsung Account-al összeköttetésben áll, automatikusan megosztja azt a TV-vel. Külön bejelentkezés nem szükséges.

4. lépés

Amennyiben mobilod a Samsung Account-al összeköttetésben áll, automatikusan megosztja azt a TV-vel. Külön bejelentkezés nem szükséges. Válaszd ki mobilodon azokat az alkalmazásokat, melyeket meg szeretnél jeleníteni a Smart Hub-ban, a TV képernyőjén. Készen is vagy!

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 22

Csatlakozás és megosztás

A lakás bármely helyiségében is tartózkodsz, a szórakozás folytatódik. Könnyedén szinkronizálhatod és megoszthatod tartalmaidat mobiltelefonodra, televíziódra vagy akár a hűtőszekrényedre is, köszönhetően a Samsung Cloud és a Samsung eszközök együttműködésének. Mostantól nem maradsz le egyetlen jelenetről sem, ha kimész pattogtatni még egy kis kukoricát.

* Kizárólag a kompatibilis eszközökkel elérhető.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 23

Hangvezérlés

A Samsung új technológiájának köszönhetően izgalmas interaktív funkciókkal irányíthatod televíziódat. A Hangvezérlés funkció lehetővé teszi, hogy hangoddal vezéreld a készüléket.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 24

*A Hangvezérlés funkció magyar nyelven nem elérhető.

További tartalmak

És ez még nem minden! További tartalmak várnak Rád.

Steam Link

Lépj be a QLED TV virtuális játékvilágába! Merülj el a gyors és dinamikus jelenetekben a Steam Link alkalmazással, melyben számtalan játékot kipróbálhatsz és a minimális bemeneti késleltetéssel élvezheted tévéd nagy képernyőjén.

Samsung QE55Q8CNATXXH 55" ívelt QLED SMART LED Televízió (2018) 25

Specifikációk:

Termék

 • QLED

Sorozat

 • Q

Kijelző

 • Képernyőméret: 55"
 • Felbontás: 3,840 x 2,160
 • Ultra Black: Ultra Black
 • Ívelt képernyő: 4,200R

Videó

 • Képjavító elektronika: Q Képfeldolgozás
 • PQI (Picture Quality Index): 3300
 • HDR (High Dynamic Range): Q HDR 1500
 • HDR 10+: Igen
 • HLG (Hybrid Log Gamma): Igen
 • Kontraszt: Q Kontraszt
 • Szín: Q Színek
 • Billion Colors: Igen
 • Perspektíva: Q Perspektíva
 • Micro Dimming: Supreme UHD Dimming
 • Local Dimming: Ultra Slim Array
 • Automata Mélységfokozás: Igen
 • Auto Motion Plus: Igen
 • Film mód: Igen
 • Természetes mód: Igen

Audio

 • Dolby Digital Plus: Igen
 • Hangteljesítmény (RMS): 40W
 • Hangszóró típusa: 4.1CH
 • Mélynyomó: Igen
 • Multiroom Link: Igen
 • Bluetooth Audio: Igen

Smart Service

 • Samsung SMART TV: Smart / Okos
 • Hangvezérlés: Angol, Spanyol, Francia, Olasz, Német,Portugál (brazíliai)
 • TV Plus: Nem
 • Webböngésző: Igen
 • SmartThings App Support: Igen
 • SmartThings: Igen
 • Universal Guide: Nem

Konvergencia

 • TV Mobilra tükrözése: Igen
 • Mobil TV-re tükrözése, DLNA: Igen
 • 360°-os Videólejátszás: Igen
 • 360°-os Kamera: Igen
 • Bluetooth Low Energy: Igen
 • WiFi Direct: Igen
 • TV Sound to Mobile: Igen
 • Sound Mirroring: Igen

Tuner/Műsorszórás

 • Digitális műsorszórás: DVB-T2CS2 x 2
 • Analóg Tuner: Igen
 • 2 Tuner: Igen
 • CI (Common Interface): CI+(1.4)
 • Műsorszórás: HbbTV 2.0.1(IT)/HbbTV 1.5(CZ,SK,DE,AT,FR,ES,EE,FI,SI)/ HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/ MHEG 5(UK,IE)
 • TV Key: Igen

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat

 • HDMI: 4
 • USB: 3
 • Ethernet (LAN): Igen
 • Digitális Audio kimenet (Optikai): 1
 • RF bemenet (földi /kábel bemenet): 1/1(gyakoribb földi használat)/2
 • Ex-Link ( RS-232C ): 1
 • CI nyílás: 1
 • HDMI A / Return Ch.: Igen
 • HDMI Quick Switch: Igen
 • Beépített Wi-Fi: Igen
 • Anynet+ (HDMI-CEC): Igen

Kialakítás

 • Kialakítás: Q Style - Keskeny
 • Káva típus: Keretnélküli kialakítás
 • Kialakítás: Keskeny
 • Szín: Fényes ezüst
 • Talp típus: C-Center

További tulajdonságok

 • Háttér mód: Igen
 • Akadálymentesítés: Learn menu screen(Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Holland, Lengyel, Dán, Svéd, Finn, Norvég, Portugál, Orosz (csak az EE,LV,LT hálózatokhoz való csatlakozáskor)))/ SeeColors/ Negative colors/ Grayscale/ Voice guide( Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Holland, Lengyel, Dán, Svéd, Finn, Norvég, Portugál, Orosz (csak az EE,LV,LT hálózatokhoz való csatlakozáskor))/ Enlarge/ High contrast/ Learn TV Remote(Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Holland, Lengyel, Dán, Svéd, Finn, Norvég, Portugál, Orosz (csak az EE,LV,LT hálózatokhoz való csatlakozáskor)))/ Multi-output Audio
 • Digitális tiszta kép: Igen
 • Automatikus csatornakeresés: Igen
 • Automata kikapcsolás: Igen
 • Képaláírás (felirat): Igen
 • Connect Share™ (HDD): Igen
 • ConnectShare™ (USB 2.0): Igen
 • EPG: Igen
 • Extended PVR: Igen (*kivéve IT)
 • Játék mód: Igen (Auto Game mode, Game Motion Plus, Freesync)
 • OSD nyelv: 27 európai nyelv + Orosz (csak az EE,LV,LT hálózatokhoz való csatlakozáskor)
 • Kép-a-képben: Igen
 • BT HID beépített: Igen
 • USB HID Support: Igen
 • Teletext (TTX): Igen
 • Időeltolás: Igen (*kivéve IT)
 • IPv6 Support: Igen
 • MBR Support: Igen

Energiahatékonyság

 • Eco Sensor: Igen
 • Energiahatékonysági osztály: B

Teljesítmény

 • Áramellátás: AC220-240V 50/60Hz
 • Energiafogyasztás (Max): 170 W

Méretek

 • Csomagméret (Szé x Ma x Mé): 1403.0 x 845.0 x 204.0 mm
 • Készülék mérete talppal (Szé x Ma x Mé): 1225.5 x 786.3 x 300.6 mm
 • Készülék mérete talp nélkül (Szé x Ma x Mé): 1225.5 x 704.8 x 88.8 mm
 • Talp (Basic) (Szé x Mé): 804.6 x 300.6 mm
 • Súly

 • Csomagsúly: 29.70 kg
 • Súly talppal: 21.10 kg
 • Súly talp nélkül: 17.8 kg

Tartozékok

 • Távirányító: TM1890A(*GB/IE: TM1890A+TM1240A)
 • Elemek távirányítóhoz: Igen
 • Samsung Smart Control: Igen
 • Tökéletesen illeszkedő fali konzol: Támogatott
 • Opcionális állvány: Elérhető (Samsung Tower és Studio Stand)
 • Mini fali konzol: Támogatott
 • Vesa fali konzol: Támogatott
 • Használati utasítás: Igen
 • E-kézikönyv: Elérhető
 • Hálózati kábel: Igen
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
599631
Gyártó
SAMSUNG
Képátló
55" (138 cm)
Kontrasztarány
Magas kontraszt
Felbontás
3840 x 2160 Pixel
Energiaosztály
B
Funkciók
Smart TV, Beépített WIFI, USB csatlakozás, Ívelt képernyő, Böngésző, HDMI-CEC támogatás, DLNA (képernyőtükrözés) támogatás
Modell
2 018
HDMI csatlakozók száma
4 db
USB portok száma
3 db
Video
Tuner típusa
Analóg, RF Tuner, Digitális, HbbTV
Támogatott szabvány
DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T2 (földi sugárzáshoz)
Egyéb jellemzők
időzíthető kikapcsolás, teletext, Bluetooth, többnyelvű menürendszer, OSD, játék üzemmód, EPG, ConnectShare, Wi-Fi, DLNA, képjavító technológia, időeltolás, Webböngésző, ECO mód, automata mélységfokozás funkció, SmartTV alkalmazások, HDR technológia, Automatikus csatornakeresés
Tartozékok
felhasználói kézikönyv, távirányító, hálózati kábel, elemek, E-kézikönyv, Samsung Smart Control
Méret
1225.5 x 786.3 x 300.6 mm (talppal)
Súly
21,1 kg (talppal)
Típus
Smart LED televízió
Képalkotási technológia
QLED 8K/4K
Csatlakozások
HDMI, CI+, RS-232C, RF, LAN, WiFi, Anynet+ (HDMI-CEC), Bluetooth, Digitális audiokimenet (optikai)
Audio
Hangrendszer
Dolby Digital Plus, 4.1 csatornás hangrendszer
Hangsugárzók teljesítménye
40 W
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!