749 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Samsung QE75Q90RATXXH UHD SMART QLED Televízió-[bontott]

Bontott termék
75" (189 cm) képátló, 3840 x 2160 (UHD) felbontás
Quantum Processzor 4K; Beépített Wifi

Részletes leírás »
749 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

Samsung QE75Q90RATXXH UHD SMART QLED Televízió-[bontott] jellemzői:

Samsung SMART Televízió

Tiszta és tökéletes kép

Samsung SMART Televízió

*A termék kialakítása és adatai a tévé típusától és méretétől függően eltérhetnek.

A négy legfontosabb funkció

Samsung SMART Televízió

 

Samsung SMART Televízió

 

Samsung SMART Televízió

 

Samsung SMART Televízió

1. Direct Full Array 16X

Tökéletes pontosság a Samsung legfejlettebb háttérvilágítási technológiájával.

 

2. Quantum Processzor 4K

Az intelligens megoldások fokozzák a teljesítményt, és valós időben optimalizálják a képet a megtekintési körülményekhez és a tartalmakhoz.

 

3. Ultranagy betekintési szög

Ragyogó színek minden szögből, még akkor is, ha oldalról nézed.         

 

4. Quantum HDR 16X

Minden részlet hihetetlen HDR minőségben látszik – a nagyszerű QLED készülékeken.

Samsung SMART Televízió

QLED-élmény valósághű megjelenítéssel

100%-os Színgazdagság a Quantum dot technológiával

 

Tökéletesen valósághű színek. A Samsung egyedülálló Quantum dot technológiájával a QLED Samsung QE75Q90RATXXH készülékeken
100%-os színgazdagság érhető el, valósághű színekkel gazdagítva a sötét és világos jeleneteket.
QLED-élmény valósághű megjelenítéssel

Samsung SMART Televízió

 

Tökéletes pontosság

Direct Full Array 16X

 

Légy üdvözölve a pontosság új világában. Légy tanúja, ahogy a Direct Full Array 16X a háttérvilágítás precíz szabályozásával életre kelti és kristálytisztán láthatóvá teszi az apró részleteket. Jelenetről jelenetre megtapasztalhatod a minden képzeletet felülmúló színmélységet. Készülj fel a fenséges tévénézési élményre.

Samsung SMART Televízió

*A Direct Full Array numerikus indexe háttérvilágítási, tükröződésgátló és a kontrasztjavítási technológiákon alapul.

Hihetetlen HDR – a nagyszerű QLED készülékeken

Quantum HDR 16X

 

A Quantum HDR 16X szélesebb tartományban állítható fényerőt biztosít, így minden jelenet valósághű pontossággal jelenik meg – mély kontrasztokkal és élénk, természetes színekkel.

Samsung SMART Televízió

*A Quantum HDR mért fényerőssége belső vizsgálati szabványokon alapul, amely a megtekintési környezettől vagy az adott körülményektől függően változhat.

Lásd a teljes képet

 

Nagyobb képernyőn minden valóságosabbnak tűnik. Átélhetsz minden gólt, minden robbanást, és az akció kellős közepén érezheted magad. Megtévesztően valósághű.

Samsung SMART Televízió


Gyönyörű látvány, bárhonnan is nézed

 

Többé nem kell a tévével szemben ülnöd. A QLED készülékek ultranagy betekintési szöge biztosítja, hogy mindenhová azonos mennyiségű fény jusson, és kevesebb legyen a fényszivárgás, így különböző szögekből nézve egyaránt nagyszerű látványban lehet részed. Legyen minden szék a kedvenc helyed.

Samsung SMART Televízió


Nyerj több játékot, vedd át az irányítást.

Élethű játékélmény funkció

 

Samsung SMART Televízió

 

Kisebb bemeneti késés játék közben

Ne hagyd, hogy a késés visszatartson! A FreeSync (VRR) technológiának köszönhetően a QLED készülékek bemeneti késése kisebb, így biztosítva azt a valós idejű játéksebességet, ami ahhoz kell, hogy a legjobb lehess. Használd ki a QLED által biztosított sebességet, és készülj fel a hősies győzelmekre.


*A FreeSync technológia révén csökken a bemeneti késés, ami kisebb mértékű szakadozást jelent. *A VRR (váltakozó képfrissítési ráta) lehetővé teszi, hogy a játékforrás képkockái minden egyes jelenet esetében optimálisak legyenek.

 

Samsung SMART Televízió

Jobb játékélmény

A verseny megnyeréséhez kezedbe kell venned az irányítást. A Dynamic Black Equalizerrel jobban láthatsz a sötétben, továbbá a funkció részletes jelenetelemzéssel optimalizálja a képminőséget. Sőt, a hangélményt is fokozza, hogy jobban elmerülhess a játékban.

 

 

*A képernyőkön látható tartalmak nem valós képek, és csak illusztrációként szolgálnak.


Mindezt egy nagyszerű processzor teszi lehetővé

Quantum Processzor 4K

 

Ismerd meg a QLED 4K Quantum processzorát. Egyedi képjavító algoritmusával tisztább képet biztosít, miközben a képernyő fényerejét és a hangot a szobádnak és az adott jelenetnek megfelelően állítja be. A QLED nagy teljesítményű processzora jobb felbontást és lenyűgöző élményt biztosít.

Samsung SMART Televízió

 

Samsung SMART Televízió

 

AI felskálázás

Az AI felskálázás óriási különbséget eredményez. A QLED készülékek AI-alapú gépi tanulási megoldást alkalmaznak a képzaj csökkentésére, az elveszett részletek helyreállítására, amely még a tárgyak és a szövegek kontúrjait is élesebbé teszi. Mostantól megközelítőleg 4K felbontásban élvezheted az összes tartalmat.


*A megjelenített kép minősége a tartalomtól és a formátumtól függően változhat. Az AI felskálázás nem vonatkozik a számítógépes kapcsolatra és a Játék mód bizonyos paramétereire.

   

Intelligens mód

A tévédnek alkalmazkodnia kell a szobád változó körülményeihez. A QLED készülékek Intelligens módja ennek megfelelően szabályozza a fényerőt és a hangerőt. Ez az üzemmód még a hang és a tévén megtekintett tartalom összehangolására is képes, például érthetőbbé teszi a hírműsorok beszélgetéseit, illetve koncertfilm nézése közben kiemeli az énekes hangját.

 

Samsung SMART Televízió

 

 

A képre, és ne a tévére figyelj

A tévé gyönyörű kialakításának a lényegre kell irányítania a figyelmet: a képre. A QLED keret nélküli dizájnja a szinte észrevehetetlen keret miatt még magával ragadóbb élményt biztosít. Azt lásd, amit látni szeretnél.

Samsung SMART Televízió

A kevesebb ereje

A Samsung észrevétlen csatlakozási megoldásával minimálisra csökkenthető a zsúfoltság, így egyetlen, a tápkábelt is magában foglaló kábellel csatlakoztathatod a tévét a különböző forrásokhoz. A végeredmény egy letisztult felület, amelyben elrejthetők a tévé kábelei, ráadásul nagyszerűen beleillik az otthonod környezetébe. Tapasztald meg, hogy a kevesebb néha több.

Samsung SMART Televízió

 

Nincs több üres képernyő

Háttér mód

A QLED készülékek még kikapcsolt állapotban sem inaktívak. A Háttér móddal a QLED tökéletes természetességgel olvad be a berendezési tárgyak közé. Egyszerű fekete képernyő helyett hozzád illő, sokatmondó képeket láthatsz, amelyekhez egyszerű beállítások és számtalan lehetőség tartozik.

Samsung SMART Televízió

 

Samsung SMART Televízió

Dekoráció

A képernyőn beállított interaktív háttér tökéletesen illik a szobád berendezéséhez.

 

Információk

Gyönyörű háttéren jelenítheted meg például a pontos időt és dátumot.

Samsung SMART Televízió

 

Samsung SMART Televízió

Saját album

Tekintsd meg a mobilkészülékeden lévő kedvenc fotóidat. Ez a te személyes galériád.

 

Műalkotások

A művészetek szerelmesei ismert fotósok és művészek különböző témák szerint csoportosított alkotásait csodálhatják.        


Szabd testre a képernyőt

A háttér beállítása

A QLED a faladról készült fényképen láthatóhoz hasonló mintázatot jeleníti meg a képernyőn. Ezzel tökéletesen illeszkedik a szobád berendezéséhez.

 

Lineáris pontok

A QLED érzékeli a környezet színeit, és azokhoz igazítja a képernyőn megjelenő tartalmakat.

 

Egyszínű matt

A készülék által használt szűrőkkel a fotóid a szemed előtt válhatnak nagyszerű műalkotásokká.

 

Fényrács

A különleges alkalmakhoz különleges megvilágítás jár. Válassz a számos beállítási lehetőség (például neonvilágítás) közül, és élvezd a hatást.

*A háttérbeállítási funkció pontossága a tévé felszerelési helyétől, a falak elrendezésétől, mintázatától és/vagy színétől függően változhat.

Samsung SMART Televízió

 

A QLED-del minden egyszerűbb

Smart Hub és Okos távirányító

 

A Smart Hub és a Samsung Okos távirányító használatával a QLED készülékek még intelligensebbé válnak. Bármilyen tartalom egyetlen mozdulattal elérhető, legyen szó beltéri egységről, játékkonzolról, alkalmazásokról vagy élő tévéműsorokról. Minden egy helyen elérhető.

Samsung SMART Televízió

*A Smart Service szolgáltatás és a grafikus felhasználói felület megjelenése modellenként és országonként eltérhet.

*Előfordulhat, hogy a csatlakoztatott eszközök egyes szolgáltatásai és funkciói nem támogatottak vagy csak korlátozottan használhatók.

Samsung SMART Televízió

 

És válaszokat kaphatsz a kérdéseidre

Bixby on TV

 

Még beszélhetsz is a QLED-hez. Bixby a kéréseidet is lesi, nem csak a tévéd vezérli. Csak kérdezz, és máris többre lehetsz képes.

*Ez a szolgáltatás csak bizonyos nyelveken érhető el.

*A képernyőkön látható tartalmak nem valós képek, és csak illusztrációként szolgálnak.

Építs okosotthont a QLED-del

SmartThings

 

Rád szabott, valóban intelligens otthon. A beépített Samsung SmartThings használatával a QLED készülékek összekapcsolhatók IoT-eszközeiddel és -érzékelőiddel. Bekapcsolhatod a lámpát, bepillanthatsz a hűtőbe, vagy akár a robotporszívót is irányíthatod.

Samsung SMART Televízió

*A Samsung SmartThings alkalmazással kompatibilis készülékek köre régiónként eltérhet.

Zökkenőmentes csatlakozás

Kompatibilis a következőkkel:

Kibővített kompatibilitással könnyebb az élet. A QLED gyorsan, külön csatlakozók használata nélkül párosítható számos okoshangszóróval, akár más márkák olyan termékeivel is, mint például az Amazon Echo.

*Előfordulhat, hogy a csatlakoztatott eszközök egyes szolgáltatásai és funkciói nem támogatottak vagy csak korlátozottan használhatók. *A tévébekapcsolási funkció támogatása modellenként eltérhet.

Amazon Alexa

Az új QLED készülékek kompatibilisek az Alexával, ami máris megkönnyíti az életed. Egyszerűen csatlakoztathatod Alexa-kompatibilis eszközeidet. A QLED-kompatibilitást kihasználva Alexával bekapcsolhatod a tévéd, csatornát válthatsz, szabályozhatod a hangerőt, és még sok egyebet is megtehetsz.
*Az Amazon, az Alexa és az összes kapcsolódó embléma az Amazon.com, Inc. vagy társvállalatainak védjegye. *A funkció és a grafikus felhasználói felület elérhetősége régiónként eltérhet. Használat előtt ellenőrizendő.

 

Samsung SMART Televízió

   

Samsung SMART Televízió

 

AirPlay 2

A QLED most először működik együtt az Apple-lel. A beépített AirPlay 2 segítségével streamelhetsz és megoszthatsz tartalmakat a nagyképernyőn az Apple eszközökről is. Erőfeszítés nélkül jeleníthetsz meg a QLED TV-n videót, zenét, képeket és egyéb tartalmakat az iPhone-odról, iPad-edről és Mac-edről.

*A szolgáltatás nem feltétlenül a QLED TV elérhetőségével egy időben indul, és nem minden régióban érhető el. *A képek nem valósak, illusztrációként szolgálnak. *A szolgáltatás elérhetősége és a grafikus felhasználói felület megjelenése országonként eltérhet. Ellenőrizd használat előtt.

 

Samsung SMART Televízió

 

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
689878
Gyártó
SAMSUNG
Képátló
75" (189 cm)
Felbontás
3840 x 2160 Pixel
Képfrissítési index
4000 PQI Hz
Energiaosztály
B
Funkciók
Smart TV, Beépített WIFI, USB csatlakozás, Time Shift (időeltolásos lejátszás), Böngésző, DLNA (fájlmegosztás) támogatás, PVR támogatás
Maximális felbontás
4K Ultra HD
Modell
2 019
HDMI csatlakozók száma
4 db
USB portok száma
3 db
Video
Tuner típusa
Analóg, Digitális, HbbTV, Ikertuner (T2/S2/C2)
Támogatott szabvány
DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T2 (földi sugárzáshoz)
Egyéb jellemzők
teletext, Bluetooth, HDMI-CEC, OSD, játék üzemmód, EPG, Integrált Wi-Fi, ConnectShare, DLNA, képjavító technológia, HbbTV, időeltolás, Webböngésző, VESA, Smart HUB, HDR technológia, Automatikus csatornakeresés, HDR 10+, Bixby, 360°-os Kamera, USB HDD felvétel, Háttér mód
Tartozékok
üzembe helyezési útmutató, távirányító, hálózati kábel, elemek, E-kézikönyv, Samsung Smart Control
Méret
1675,8 x 1053,5 x 317,6 mm (talppal), 1675,8 x 961,7 x 39,9 mm (talp nélkül)
Súly
52,4 kg (talppal), 42,4 kg (talp nélkül)
Típus
UHD Smart TV
Képalkotási technológia
QLED 8K/4K
Csatlakozások
Anynet+ (HDMI-CEC), HDMI, USB, CI+, RF, LAN, WiFi, Digitális audiokimenet (optikai)
Audio
Hangrendszer
Dolby Digital Plus, 4.2 csatornás hangrendszer, Dialog Enhancement, Audio Pre-selection Descriptor, Multiroom Link, Bluetooth Audio
Hangsugárzók teljesítménye
60 W
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!