269 990 Ft

 

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió [Bontott]

Bontott termék
Felbontás: 3840 x 2160 Pixel
USB csatlakozás, internet böngésző, Wifi

Raktáron

Raktáron
 • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Házhozszállítással ingyenesen 2 - 3 munkanap Részletek
 • Expressz kiszállítással Következő munkanap 13 óráig Részletek
269 990 Ft

Akár 10 vagy 15 havi 0% THM áruhitel!*

 

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió [Bontott]

 

Jellemzők

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 01

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 02

4K HDR Processor X1™ Extreme: Érezhetően valósághű

4K HDR Processor X1 Extreme™ megoldásunk nagy teljesítményű, valós idejű képfeldolgozást végez a különlegesen részletgazdag képi világ érdekében. A képeket a rendszer feljavítja közelebb a valódi 4K HDR minőséghez.

  

Feltárt valóság az X-tended Dynamic Range™ PRO-val

Gyönyörködjön a pompás fényekkel és igazán mély feketével megjelenő éjszakai felvételekben. A hagyományos LED-es TV-k kontrasztjának hatszorosára képes 4K HDR TV az X-tended Dynamic Range PRO funkcióval garantálja, hogy a sötét jelenetek sötétebbek, a világosak még világosabbak.

 

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 03

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 04

Minden mozgás megkapóan tiszta az X-Motion Clarity™ funkcióval

Az X-Motion Clarity technológiánknak köszönhetően a gyors események is zökkenőmentesek és élesek. A mozgóképek precíz szabályozása minimalizálja az elmosódást. Még a gyorsan változó jeleneteknél is valósághűek maradnak, fényerőcsökkenés nélkül.

  

TRILUMINOS™ kijelző: Extra színek, extra fényerő

A való világ élénk színeit láthatja maga körül. A TRILUMINOS kijelző szélesebb palettáról választ, így a spektrum minden tónusát és árnyalatát hűen visszaadja.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 05

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 06

Fedezzen fel újra minden részletet a 4K X-Reality™ PRO-val

A 4K X-Reality PRO minden képet a valódi 4K-minőséghez közelivé javít a lenyűgözően tiszta látvány érdekében. A kép élességállítása és finomítása valós időben zajlik, így apró részletek is látszanak a könyvtár épületén és a könyveken egyaránt

Fedezze fel az izgalmas 4K HDR szórakozást

Ez a TV megteremti a mozifilmek és a játékok izgalmát 4K HDR felbontásban. Különféle HDR formátumokat képes kezelni, köztük a HDR10, a Hybrid Log-Gamma és a Dolby Vision™ formátumot is.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 07

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 08

Alakítsa át a látványt a Dolby Vision™ segítségével!

Életre kelti a látványt a feltűnő világos területekkel, a mélyebb sötétekkel és élénk színekkel. A Dolby Vision egy HDR-megoldás, mely lenyűgöző, izgalmas moziélményt nyújt az otthonában.

  

Élvezze a játékokat HDR képen PlayStation® konzollal

A Sony 4K HDR tévék tökéletesen illenek a PlayStation®4 és PlayStation®4 Pro konzolokhoz. Merüljön el az életteli textúrák és élénk színek által kínál interaktív, szórakoztató játékélményben. Élje át, ahogy kedvenc játékai életre kelnek hihetetlen képminőségben.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 09

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 10

Fedezzen fel új világokat az Android TV™-vel

Okostévéje most még okosabb. Élvezze kedvenc okostelefonos és táblagépes tartalmait egy nagy, gyönyörű BRAVIA™ képernyőn. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android TV™-n egyszerűen, beszéddel érheti el a tartalmakat a filmektől és tévéműsoroktól kezdve egészen az alkalmazásokig.

  

A Netflix által ajánlott tévé

Streameljen még jobb minőségben egy Netflix által ajánlott TV-n. A Netflix által ajánlott TV-k teljesítménye nagyobb, intelligens funkciói a csúcstechnológiát képviselik, az alkalmazások elérése pedig egyszerű. 

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 17

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 18

Keskeny alumíniumkeret

A képernyő szélén végigfutó karcsú, keskeny keret maximális látómezőt biztosít. A tetszetős alumíniumfelület elsőrangú külsőt kölcsönöz a tévének.

Kábelek kezelése

Rejtse el a vezetékeket az állványban, és rögzítse őket a mellékelt kábeltartóval.

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 19

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 20

Vezeték nélküli elülső kialakítás

Rejtse el a beltéri egység vagy a Blu-ray lejátszó kábeleit az egyedi kialakítású állvány belsejében. 

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontraszt

ot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok külön-külön történő feljavításával ez a tévékészülék nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képvisszaadásra képes.

 

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 21

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 22

Super Bit Mapping™ 4K HDR

A fény több ezernyi tónusa, árnyalata és átmenete van jelen a naplementében. A Super Bit Mapping 4K HDR hiánytalanul megörökíti ezeket. Lágy és természetes 4K TV képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül.

 

Két adatbázisos képfeldolgozás

Az egyik adatbázis a kép tisztítására, a képernyőn megjelenő zaj csökkentésére szolgál, a másik pedig a felbontás növelésére, a jól láthatóság fokozására. Ez a két nagy kapacitású képjavító adatbázis egyesült erővel, dinamikusan, valós időben javítja a képpontokat. Mindegyik adatbázis több tízezer, az évek során tévés és filmes tartalmak készítése során szerzett tapasztalatunk részeként felhalmozott referenciát tartalmaz.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 31

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 32

A hangalapú keresés segítségével egyszerűen csak mondja be, mit szeretne látni

Töltsön kevesebb időt a böngészéssel és több időt kedvenc tartalmainak megtekintésével. Az Android TV™ hangalapú keresés funkciója a Google keresőmotor erőforrásaival ruházza fel Önt, hogy anélkül találja meg különböző szolgáltatók tartalmait, hogy időigényes gépeléssel kellene bajlódnia. Még ajánlásokat is kaphat. Például a „romantikus vígjáték” kifejezés kimondásakor megjelenik a megfelelő filmeket tartalmazó lista.

  

Chromecast built-in: Kiválóan képes együttműködni többi eszközével

A BRAVIA™ készülékeken megtalálható a Chromecast built-in, így kedvenc YouTube™- vagy Netflix-tartalmait személyes eszközeiről egyszerűen átküldheti a bámulatos BRAVIA™ képernyőre. A tartalmakat Android™ vagy iOS™ rendszerű eszközről, vagy akár laptopról is átküldheti.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 33

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 34

Google Play™: A tartalmak és alkalmazások világa

Fedezze fel a Google Play™ által kínált filmek, tévéműsorok, játékok és számtalan egyéb tartalom világát. Élvezze az alkalmazások hatalmas, folyamatosan bővülő kínálatát televízióján teljesen új módon.

  

Tökéletes hangzást biztosít: ClearAudio+

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ funkció elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását, a nézőt körülölelő, magával ragadó élményt nyújtva. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 35

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 36

A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős

Az alacsony felbontású internetes videók, az adásvisszanéző tévéműsorok és egyéb, kisméretűre tömörített audiofájlok hangzása nem minden esetben a legjobb. A digitális hanganyag tömörítésekor nagy adatmennyiség elveszik. A Digitális hangzásjavító eszköznek (Digital Sound Enhancement Engine - DSEE) köszönhetően az elveszett frekvenciák összetevői (főleg a magas frekvenciáké) visszaállításra kerülnek a terjedelmes, természetes hangzás érdekében.

  

Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

A BRAVIA™ egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 37

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 38

Mozihatású S-Force Front Surround hangzás

Adja át magát a hangélménynek, amellyel az események középpontjában érezheti magát. Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy a hangokat összekapcsolja. A háromdimenziós hangterek természetes életre keltésével gazdag, élethű hangzásban lesz része szélesebb hangtérben.

  

Bluetooth-csatlakozás 

Csatlakoztassa BLUETOOTH®-kompatibilis eszközeit a TV készülékhez a vezeték nélküli szórakozás érdekében. Párosítsa Bluetooth-fejhallgatóját, illetve fülhallgatóját a BRAVIA rendszerével, és élvezze a TV műsorokat és a zenét a kedvenc helyén – zavaró körülmények és megszakítás nélkül.

  

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 39

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 40

Tapasztalja meg a legjobb 4K UHD képminőséget

A Sony 4K UHD televízióinak választéka lenyűgöző képminőséget és a Digital Europe UHD követelményeivel való kompatibilitást biztosít Önnek.

Változtassa TV-készülékét digitális felvevővé: USB HDD felvétel

Tárolja kedvenc tévéműsorait egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesse őket, amikor csak akarja. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheti a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomja meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, amely a program végén automatikusan leáll.

  

 

Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió 001

 

Specifikáció

 

Típus évszáma

 • Típus évszáma; 2018

Méretek és tömeg

 • Képernyőméret (hüvelyk, átlósan mérve)49” (48,5")
 • Képernyőméret (cm, átlósan mérve)123,2 cm
 • TV mérete asztali állvány nélkül (Sz x Ma x Mé)Kb. 109,3 x 62,9 x 6,9 cm
 • TV mérete asztali állvánnyal (Sz x Ma x Mé)Kb. 109,3 x 69, 4 x 26,8 cm

TV mérete padlóállvánnyal (Sz x Ma x Mé)

 • Csomagolókarton mérete (Sz x Ma x Mé)Kb. 118,6 x 74,8 x 18,5 cm
 • Az állvány szélességeKb. 98,7 cm
 • VESA® döntésállító furat (Sz x Ma)20,0x20,0 cm
 • TV tömege állvány nélkül; Kb. 13,6 kg
 • TV tömege állvánnyal; Kb. 14,5 kg
 • TV tömege padlóra helyezhető állvánnyal együtt-Csomagolókarton tömege (bruttó); Kb. 19 kg

Csatlakoztathatóság

 • Szabványos Wi-Fi® rendszer
 • Wi-Fi tanúsítvány 802.11a/b/g/n/ac
 • Ethernet-bemenetek; 1 (alsó)
 • Bluetooth profiltámogatás; 4.1-es verzió; HID (egér/billentyűzet csatlakoztatási lehetőség)
 • HOGP (alacsony energiafogyasztású készülék csatlakoztatási lehetőség)
 • SPP (soros port profil)
 • A2DP (sztereó hang)
 • AVRCP (AV távvezérlő)
 • Okostelefon-csatlakoztatási lehetőség
 • Képernyőtükrözés (Miracast™)RF (földfelszíni/kábel) csatlakozóbemenet(ek); 1 (Alsó)
 • IF (műholdas) bemenet(ek); 2 (alsó)
 • Komponens videó (Y/Pb/Pr) bemenet(ek); Nem
 • Kompozit videobemenet(ek); 1 (oldalsó
 • )RS-232C bemenet(ek); Nem
 • HDMI-bemenetek összesen; 4 (1 oldalsó és 3 alsó)
 • HDCP HDCP2.2 (HDMI™1/2/3/4) HDMI-CEC; Igen
 • MHL; Nem
 • HDMI Audio Return Channel (ARC); Igen
 • Digitális hangkimenet(ek); 1 (alsó)
 • Hang-/fejhallgató-kimenet(ek); 1 (oldalt/hibrid fejhallgató- és mélynyomókimenettel)
 • USB-portok; 2 (oldalsó), 1 (alsó)
 • USB HDD felvétel; Igen
 • USB meghajtóformátum-támogatás; FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
 • USB lejátszókodekek; MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS(HDV,AVCHD):MPEG2,AVC/MP4(XAVC S):AVC,MPEG4,HEVC/AVI:Xvid,MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC,MPEG4,MotionJpeg/MKV:Xvid,AVC,MPEG4,VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4,AVC/MP3/ASF(WMA)/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG

Kép (panel)

 • Képernyő típusa; LCD
 • Megjelenítési felbontás (V x F, képpont); 3840x2160
 • LÁTÓSZÖG-
 • 3D funkció; Nem
 • Háttérvilágítás típusa; Közvetlen LED-es technológia
 • Háttérvilágítás-tompítás típusa; Helyi háttérvilágítás

Kép (feldolgozás)

 • HDR (nagy dinamikatartományú kép) kompatibilitás; Igen (HDR10, HLG)
 • Képprocesszor; 4K HDR Processor X1™ Extreme
 • Tisztaságjavítás; 4K X-Reality™ PRO
 • SzínjavításTRILUMINOS™ kijelző
 • KontrasztjavításX-tended Dynamic Range™ PRO
 • Mozgásjavítás (natív Hz)X-Motion Clarity
 • Videojel-támogatás; HDMI™ jel :4096x2160p (24, 50, 60 Hz), 3840x2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i, 480p, 480i
 • Képmódok; Élénk, Normál, Egyéni, Mozi (profi), Mozi (házi), Sport, Animáció, Fotó (élénk), Fotó (normál), Fotó (egyéni), Játék, Grafika
 • HEVC-támogatásIgen (akár 3840x2160/60p 10 bit)

Hang (hangsugárzó és erősítő)

 • Kimenő audioteljesítmény; 10W+10W
 • Hangsugárzó típusa; Bass Reflex hangsugárzó

Hang (feldolgozás)

 • Dolby hangformátum támogatása; Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse
 • DTS hangformátum támogatása; DTS Digitális surround hangzás
 • FM-rádió; Nem
 • Hangfeldolgozás;ClearAudio+Szimulált surround hangzás; S-Force Front technológia
 • Hangmódok; Normál, Párbeszéd, Mozi, Zene, Sport

Szoftver

 • Operációs rendszer; Android™
 • Alaplapi tár (GB)16 GB
 • Megjelenítési nyelv; BOLGÁR/KATALÁN/CSEH/DÁN/NÉMET/GÖRÖG/ANGOL/SPANYOL/ÉSZT/FINN/FRANCIA/HÉBER/HORVÁT/MAGYAR/OLASZ/KAZAH/LITVÁN/LETT/HOLLAND/NORVÉG/LENGYEL/PORTUGÁL/ROMÁN/OROSZ/SZLOVÁK/SZLOVÉN/SZERB/SVÉD/TÖRÖK/UKRÁN/BOSNYÁK/MACEDÓN
 • Szövegbeviteli nyelv; BOLGÁR / KATALÁN / HORVÁT / CSEH / DÁN / HOLLAND / ANGOL / ÉSZT / FINN / FRANCIA / NÉMET / GÖRÖG / MAGYAR / OLASZ / LETT / LITVÁN / NORVÉG / LENGYEL / PORTUGÁL / ROMÁN / OROSZ / SZLOVÁK / SZLOVÉN / SPANYOL / SVÉD / TÖRÖK / UKRÁN / THAI / VIETNAMI / ARAB / PERZSA / JAPÁN
 • Tartalomsáv; Igen
 • Hangalapú keresés (Voice Search)(Hangalapú keresés) igen (beépített mikrofon)
 • Elektronikus műsorkalauz (EPG); Igen
 • Internetböngésző; Vewd
 • Alkalmazásáruház; Igen (Google Play Store)
 • Be/Ki időzítő; Igen
 • Elalvási időzítő; Igen
 • Teletext; Igen
 • Twin Picture; Nem
 • Felirat (analóg/digitális); (Analóg)

Fogyasztás és energiamegtakarítás

 • Energiaszint szerinti besorolás; B
 • Teljesítményfelvétel (üzemi) Névleges teljesítmény: 199 W / standard: 114 W
 • ÉVES ENERGIAFOGYASZTÁS* 158 kWh/év
 • Teljesítményfelvétel (készenléti)0,50 W
 • Teljesítményfelvétel (hálózati készenléti mód) – csatlakozók3,00 W (Wi-Fi®) / 3,00 W (LAN) / 0,50 W (Bluetooth®)
 • Maximális fényerőarány az EU-ban75%
 • Ólmot tartalmaz; Igen
 • Higanytartalom (mg)0,0
 • Energiafogyasztás (bekapcsolva) – Energy Star
 • Energiafogyasztás (készenléti üzemmódban) – Energy Star
 • Energy Star®-kompatibilis
 • Feszültségkövetelmények (feszültség/frekvencia); 50 Hz
 • Energiatakarékos mód /
 • Háttérvilágítás ki mód; Igen
 • Dinamikus háttérvilágítás-vezérlés; Igen
 • Fényérzékelő; Igen

Kialakítás

 • Keret színe; Fekete
 • Állvány megjelenése; Ezüst, L-alakú

Beépített tuner

 • Tunerek száma (földfelszíni/kábel); 2(digitális); 1(analóg)
 • Tunerek száma (műholdas); 2
 • TV-rendszer (analóg)B/G,D/K,I
 • Tuner csatornalefedése (analóg); 45,25–863,25 MHz (a kiválasztott országtól függően)
 • TV-rendszer (digitális földfelszíni); DVB-T/T2
 • Tuner csatornalefedése (digitális földfelszíni)VHF/UHF (a kiválasztott országtól függően)
 • TV-rendszer (digitális kábel); DVB-C
 • Tuner csatornalefedése (digitális kábel); VHF/UHF/kábel (a kiválasztott országtól függően)
 • TV-rendszer (digitális műholdas); DVB-S/S2
 • Tuner csatornalefedése (digitális műholdas)IF frekvencia 950-2150 MHzCI+Igen

Tartozékok

 • Külön beszerezhető tartozékok
 • Fali konzol (SU-WL450 (Korlátozottan hozzáférhető csatlakozó)) A kiválasztott országtól függően
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
578153
Gyártó
SONY
Képátló
49" (123 cm)
Felbontás
3840 x 2160 Pixel
Energiaosztály
B
Funkciók
Beépített WIFI, USB csatlakozás, Smart TV Androiddal, Netflix kompatibilitás, Böngésző, HDMI-CEC támogatás, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Modell
2 018
HDMI csatlakozók száma
4 db
USB portok száma
2 db
Video
Tuner típusa
Digitális, DVB-T, DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C, DVB-S
Támogatott szabvány
DVB-S (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T (földi sugárzáshoz), DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T2 (földi sugárzáshoz), HEVC támogatás
Egyéb jellemzők
Bluetooth, HDMI-CEC, Miracast, Motionflow XR, VESA, SmartTV alkalmazások, 4K, HDR technológia, OKOSTELEFON-CSATLAKOZTATÁSI LEHETŐSÉG Képernyőtükrözés (Miracast™), 4K X-Reality PRO™, Objektumalapú HDR-feljavítás, DSEE, Chromecast built-in, Clear Phase, időzíthető kikapcsolás, teletext, EPG, hangalapú keresés, USB HDD felvétel, HEVC támogatás, Wi-Fi, Internet böngésző
Méret
kb. 109,3 x 69,4 x 26,8 cm
Súly
kb. 14,5 kg
Típus
LCD televízió, UHD Smart TV
Képalkotási technológia
LED
Csatlakozások
HDMI, USB, kompozit video, fejhallgató, Ethernet, WiFi, Bluetooth, HDCP 2.2, Miracast, RF, Műholdas csatlakozó, Digitális audiokimenet (optikai)
Audio
Hangrendszer
Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, S-Force, Dolby Digital, DTS Digitális surround hangzás, ClearAudio+, Bass Reflex hangsugárzó
Hangsugárzók teljesítménye
10 W + 10 W
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • UHD Sony KD49XF9005 SMART LED Televízió [Bontott] Sony KD49XF9005 UHD SMART LED Televízió [Bontott]
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
Samsung HW-K335/EN 2.1 hangprojektor
Samsung HW-K335/EN 2.1 hangprojektor
36 990 Ft
44 990 Ft (-17%)
LG LHB655 3D Bluray Házimozi rendszer
LG LHB655 3D Bluray Házimozi rendszer
109 990 Ft
Samsung HW-K335/EN 2.1 hangprojektor
Samsung HW-K335/EN 2.1 hangprojektor
36 990 Ft
44 990 Ft (-17%)
17888jpg.jpeg
Mac Audio Soundbar 550 Bluetooth hangprojektor
19 990 Ft
25 990 Ft (-23%)
Samsung HW-M450/EN hangprojektor
Samsung HW-M450/EN hangprojektor
64 990 Ft
74 990 Ft (-13%)
LG SJ2 hangprojektor
LG SJ2 hangprojektor
37 990 Ft
39 990 Ft (-5%)
JBL BAR 2.1 soundbar, hangprojektor
JBL BAR 2.1 soundbar, hangprojektor
99 890 Ft
Sony HTRT4 hangprojektor
Sony HTRT4 hangprojektor
89 990 Ft
94 990 Ft (-5%)
Google Chromecast 3 HDMI Streaming Media Player Stick Média lejátszó
Google Chromecast 3 HDMI Streaming Media Player Stick Média lejátszó
14 990 Ft
16 990 Ft (-11%)
apple-tv-32gb-4-generacio-mgy52sp-a_ce26ce0b.jpg
Apple TV 4K 32GB (mqd22mp/a)
59 990 Ft
62 990 Ft (-4%)
Sencor SMP 9004 PRO 3D Médialejátszó 4K, Kodi, Wifi, BT. Miracast, Android 6.0
Sencor SMP 9004 PRO 3D Médialejátszó 4K, Kodi, Wifi, BT. Miracast, Andro...
34 990 Ft
39 990 Ft (-12%)
apple-tv-32gb-4-generacio-mgy52sp-a_d0445662.jpg
Apple TV 4K 64GB (mp7p2mp/a)
67 990 Ft
69 990 Ft (-2%)
Zappiti Mini 4K HDR multimédia lejátszó
Zappiti Mini 4K HDR multimédia lejátszó
69 990 Ft
74 990 Ft (-6%)
res.c6302c8b2a6aa6e0cf402f2e5fd9cc56.fulljpg.jpeg
Google Chromecast 3 HDMI Streaming Media Player Stick Média lejátszó, fehér
15 990 Ft
16 990 Ft (-5%)
Asus RT-AC66U B1 AC1750 kétsávos gigabites wifi router 2db USB porttal
Asus RT-AC66U B1 AC1750 kétsávos gigabites wifi router 2db USB porttal
29 900 Ft
34 990 Ft (-14%)
Asus RT-AC58U AC1300 kétsávos gigabites wifi router, USB3.0 porttal
Asus RT-AC58U AC1300 kétsávos gigabites wifi router, USB3.0 porttal
24 990 Ft
30 990 Ft (-19%)
Asus AC1200Mbps RT-AC57U
Asus AC1200Mbps RT-AC57U router
15 390 Ft
17 590 Ft (-12%)
asus-rt-ac87u-2350mbps-ketsavos-gigabites-ac-wifi-router-2db-usb-porttal_92958d6f.jpg
Asus RT-AC87U 2350Mbps kétsávos gigabites AC wifi router 2db USB porttal
47 990 Ft
59 990 Ft (-20%)

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!