799 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió - [Bontott]

Bontott termék
Felbontás: 3840 x 2160 Pixel
USB, Miracast, Chromecast, 16 GB tárhely

Részletes leírás »
799 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió - [Bontott]

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 01

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 02

OLED TV

 

X1™ Ultimate képprocesszor

A mély feketékkel és természetes színekkel valóban megelevenedik a kép. A több mint 8 millió saját fénykibocsátással rendelkező képpontot pontosan és egyenként szabályozza az X1™ Ultimate képprocesszor. A Sony 4K OLED HDR TV kiváló, páratlan kontrasztot biztosít.

 

A páratlan feldolgozási teljesítménnyel rendelkező X1™ Ultimate képprocesszor sok száz objektumot észlel a képernyőn, és intelligens módon javítja a fényerőt, a részletességet és a színeket, így minden tisztán, fényesen és hihetetlenül valóságosan jelenik meg.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 03

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 04

Pixel Contrast Booster™: Az OLED kontrasztjának maximalizálása minden színben 

 

TV – center hangsugárzó mód: A lélegzetelállító hangok központja

Az X1™ Ultimate képfeldolgozó processzornak köszönhetően a legjobb képminőségű tévé ötvözi az OLED képernyő mély feketéjét és természetes színeit a Pixel Contrast Booster™ technológiával a nagy fényerő melletti fokozott színkontraszthoz. Minden kép életre kel a finom részletekkel és élénk színekkel együtt.

 

Használja a BRAVIA-t center hangsugárzóként, és hallgassa a dialógusokat, énekhangokat és hangszereket kivételes tisztaságban. A magával ragadó moziélményhez egyszerűen csak csatlakoztassa házimozirendszeréhez.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 05

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 06

TRILUMINOS™ kijelző: Extra színek, extra fényerő

 

Fedezzen fel újra minden részletet a 4K X-Reality™ PRO-val

A való világ élénk színeit láthatja maga körül. A TRILUMINOS kijelző szélesebb palettáról választ, így a spektrum minden tónusát és árnyalatát hűen visszaadja.

 

A 4K X-Reality PRO minden egyes képet a valódi 4K minőséghez közelít a lenyűgözően tiszta látvány érdekében. A képek élességállítása és finomítása valós időben zajlik, így apró részletek is látszanak könyvtár épületén és a könyveken egyaránt.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 07

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 08

Fedezze fel az izgalmas 4K HDR szórakozást

 

Alakítsa át a látványt a Dolby Vision™ segítségével!

Ez a legjobb képminőségű tévé megteremti a mozifilmek és a játékok izgalmát 4K HDR felbontásban. Különféle HDR formátumokat képes kezelni, köztük a HDR10, a Hybrid Log-Gamma és a Dolby Vision™ formátumot. 

 

Életre kelti a látványt a feltűnő világos területekkel, a mélyebb sötétekkel és élénk színekkel. A Dolby Vision olyan HDR-megoldás, mely lenyűgöző, izgalmas moziélményt teremt az otthonában. 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 09

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 10

Élvezze a játékokat HDR képen PlayStation® konzollal

 

Elég megszólalnia, és új világokat fedezhet fel.

A Sony 4K HDR tévék tökéletesen illenek a PlayStation®4 és PlayStation®4 Pro konzolokhoz. Merüljön el az életteli textúrák és élénk színek által kínál interaktív, szórakoztató játékélményben. Élje át, ahogy kedvenc játékai életre kelnek hihetetlen képminőségben.

 

Egyszerűen a képernyőhöz beszélve rátalálhat kedvenc szórakoztató tartalmaira. Az androidos okostévé fejlett hangutasításos vezérlésének köszönhetően a távvezérlő megérintése nélkül is élvezheti az alkalmazások és tévéadások filmjeit és műsorait.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 11

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 12

A Netflix által ajánlott tévé

 

Letisztult hátoldal

Streameljen még jobb minőségben egy Netflix által ajánlott TV-n. A Netflix által ajánlott TV-k teljesítménye nagyobb, intelligens funkciói a csúcstechnológiát képviselik, az alkalmazások elérése pedig egyszerű.

 

Kezelje egyszerűen a kábeleket – rejtse őket a burkolat alá.  

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 13

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 14

Könnyű falra szerelhetőség

 

Maximalizálja a látható területet

Kivételesen vékony paneljének köszönhetően a TV könnyedén falra szerelhető. 

 

A képernyő szélén végig futó karcsú, 4 oldali keskeny keret maximális látómezőt biztosít.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 15

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 16

A képre összpontosít

 

Motionflow™ XR folyamatosan tartja a mozgást

Semmi sem tereli el a figyelmét, így a képernyőre összpontosíthat.

 

A Motionflow™ XR segítségével élvezze a sima és tűéles részleteket, még gyorsan mozgó jelenetek esetén is. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Összeveti az egymást követő képek fő vizuális jellemzőit, majd kiszámítja a jelenetek hiányzó másodperc-töredékes mozgását. Néhány modell fekete-képkocka beillesztést is kínál az elmosódás-mentes, igazi moziélményért.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 17

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 18

Object-based Super Resolution

 

Objektumalapú HDR-feljavítás

A tévéink az Object-based Super Resolution technológiával egyenként észlelik a képen az objektumokat, és megőrzik a részleteket a képernyőn. Objektumok százait azonosítja, a felbontásukat egyenként javítja, így a kép pontosabb és részletesebb lesz.

 

Az objektumalapú HDR-feljavítás során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok külön-külön történő feljavításával ez a tévékészülék nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képvisszaadásra képes.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 19

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 20

Super Bit Mapping™ 4K HDR

 

Két adatbázisos képfeldolgozás

A fény több ezernyi tónusa, árnyalata és átmenete van jelen a naplementében. A Super Bit Mapping 4K HDR csodákat művel. Lágy és természetes 4K TV képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül.

 

Az egyik adatbázis a kép tisztítására, a képernyőn megjelenő zaj csökkentésére szolgál, a másik pedig a felbontás növelésére, a jól láthatóság fokozására. Ez a két nagy kapacitású képjavító adatbázis egyesült erővel, dinamikusan, valós időben javítja a képpontokat. Mindegyik adatbázis több tízezer, az évek során tévés és filmes tartalmak készítése során szerzett tapasztalatunk részeként felhalmozott referenciát tartalmaz.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 21

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 22

Minimális elmosódottság, kristálytiszta jelenetek

 

Ragyogó kép bármilyen szögből

Még a leggyorsabb jeleneteknél is minimális az elmosódottság – így csodálatos képekben gyönyörködhet kiemelkedő minőségben. Minden egyes OLED-képpont a másodperc törtrésze alatt képes kikapcsolt állapotból fényesre váltani.

 

Fényes és tiszta képek bármilyen szögből nézve. Az OLED technológiának köszönhetően a család minden tagja egyszerre élvezheti a látványos jeleneteket.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 23

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 24

A hangalapú keresés segítségével egyszerűen csak mondja be, mit szeretne látni

 

Chromecast built-in: Kiválóan képes együttműködni többi eszközével

Töltsön kevesebb időt a böngészéssel és több időt kedvenc tartalmainak megtekintésével. Az Android TV™ hangalapú keresés funkciója a Google keresőmotor erőforrásaival ruházza fel Önt, hogy anélkül találja meg különböző szolgáltatók tartalmait, hogy időigényes gépeléssel kellene bajlódnia. Még ajánlásokat is kaphat. Például a „romantikus vígjáték” kifejezés kimondásakor megjelenik a megfelelő filmeket tartalmazó lista.

 

A BRAVIA™ készülékeken megtalálható a Chromecast built-in, így kedvenc YouTube™- vagy Netflix-tartalmait személyes eszközeiről egyszerűen átküldheti a bámulatos BRAVIA™ képernyőre. A tartalmakat Android™ vagy iOS™ rendszerű eszközről, vagy akár laptopról is átküldheti.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 25

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 26

Google Play™: A tartalmak és alkalmazások világa

 

Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

Fedezze fel a Google Play™ által kínált filmek, tévéműsorok, játékok és számtalan egyéb tartalom világát. Élvezze az alkalmazások hatalmas, folyamatosan bővülő kínálatát televízióján – teljesen új módon.

 

A BRAVIA™ egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 27

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 28

Mozihatású S-Force Front Surround hangzás

 

BLUETOOTH®-csatlakozás 

Adja át magát a hangélménynek, amellyel az események középpontjában érezheti magát. Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy a hangokat összekapcsolja. A háromdimenziós hangterek természetes életre keltésével gazdag, élethű hangzásban lesz része szélesebb hangtérben.

 

Csatlakoztassa BLUETOOTH®-kompatibilis eszközeit a TV készülékhez a vezeték nélküli szórakozás érdekében. Párosítsa Bluetooth-fejhallgatóját, illetve fülhallgatóját a BRAVIA rendszerével, és élvezze a TV-műsorokat és a zenét a kedvenc helyén – zavaró körülmények és megszakítás nélkül.

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 29

 

Sony KD65AF9BAEP UHD Android SMART OLED Televízió 30

Változtassa TV-készülékét digitális felvevővé: USB HDD felvétel

 

Stúdióminőség a Netflixre kalibrált móddal

Tárolja kedvenc tévéműsorait egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesse őket, amikor csak akarja. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheti a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomja meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, amely a program végén automatikusan leáll.

 

Ezt az üzemmódot az eredeti Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a TV-n ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdiómuszteren. A Netflixre kalibrált mód hűen megőrzi az alkotó vízióját és szándékát.

Acoustic Surface Audio+™ technológia

  

A koncerttermekhez hasonlóan a hang különféle irányokból érkezik az Acoustic Surface Audio+™ révén. Három mozgatóelem és két nagy teljesítményű mélysugárzó állít elő sokdimenziós hangzást, amely teljesen új szórakozásélményt kínál.

  

 

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
619036
Gyártó
SONY
Képátló
65" (164 cm)
Kontrasztarány
Dinamikus
Felbontás
3840 x 2160 Pixel
Energiaosztály
B
Funkciók
Smart TV, Beépített WIFI, USB csatlakozás, Smart TV Androiddal, Streaming szolgáltatások, Böngésző, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
Modell
2 018
HDMI csatlakozók száma
4 db
USB portok száma
3 db
Video
Tuner típusa
Analóg, Digitális, DVB-T, DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C, DVB-S, HEVC
Támogatott szabvány
DVB-S (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T (földi sugárzáshoz), DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T2 (földi sugárzáshoz), HEVC támogatás
Egyéb jellemzők
időzíthető bekapcsolás, időzíthető kikapcsolás, teletext, Bluetooth, HDMI-CEC, EPG, Miracast, Wi-Fi, hangalapú keresés, Internet böngésző, USB HDD felvétel, Motionflow XR, HDR technológia, 16 GB beépített memória, HEVC támogatás, 4K X-Reality PRO™, USB lejátszás, Objektumalapú HDR-feljavítás, Kábelek elrejtése, Chromecast built-in, Clear Phase
Tartozékok
felhasználói kézikönyv, üzembe helyezési útmutató, asztali állvány, hálózati kábel, akkumulátor, Hangvezérléses távvezérlő
Méret
144,9 x 83,2 x 32,0 cm
Súly
35,6 kg
Típus
UHD Smart TV, OLED 4K TV
Képalkotási technológia
OLED
Csatlakozások
HDMI, USB, kompozit video, RF, LAN, WiFi, Bluetooth, Digitális audiokimenet (optikai), Műholdas csatlakozó, Okostelefon csatlakoztatási lehetőségek, HDCP
Audio
Hangrendszer
Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, S-Force, Dolby Digital, DTS Digitális surround hangzás, Dolby™ AC-4, Acoustic Surface Audio+™
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!