27 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

LEGO® City 60197 Személyszállító vonat - [Bontott]

Bontott termék
Ajánlott korosztály: 6-12 éves korig
Elemek száma: 677 db

Részletes leírás »
27 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

LEGO® City 60197 Személyszállító vonat - [Bontott] adatai:

Személyszállító vonat

Menj el a vasútállomásra és indulj egy mókás kirándulásba! Szállj fel a ragyogó LEGO® City 60197 Személyszállító vonatra, az utazás alatt pedig válassz valami finomságot az étkezővagon kínálatából! Gyönyörködj a melletted elhaladó tájban, mielőtt elmennél az ülésedhez pihenni egy kicsit. Ding-ding! Ébresztő, a vonat begördült az állomásra! Itt az ideje, hogy nekivágj a következő kalandodnak LEGO City városában!

 

Utazd körbe LEGO® City városát a kényelmes Személyszállító vonattal!

Szállj fel a LEGO® City 60197 Személyszállító vonatra! Ebben a mókás szettben vár rád egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott és nyitható orrkúppal rendelkező gépesített motor, nyitható ablakkal felszerelt vezetőfülke, 2 vagon eltávolítható tetővel, ülések és asztalok, egy teljes körpálya 16 kanyarodó és 4 egyenes sínnel, mindemellett pedig egy megépíthető, 2 üléssel és vasúti szolgáltatástérképpel ellátott vágányt, vasúti jelzőpóznát és 4 LEGO minifigurát is tartalmaz a készlet.

 

 • A csomagban 4 LEGO® minifigurát találsz: 2 utast, egy vasúti vizsgáló-főkalauzt és egy vasúti kalauzt. 
 • A készlet tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott és nyitható orrkúppal rendelkező gépesített motort, egy tetőn található áramszedőt, egy nyitható ablakkal és vezérlőpanellel ellátott vezetőfülkét, egy étkezővagont levehető tetővel és asztalokkal, egy szintén levehető tetővel rendelkező utasszállító vagont, illetve üléseket és asztalokat is. 
 • Továbbá találsz még a szettben egy vágányt 2 üléssel és egy vasúti szolgáltatástérképpel, egy teljes körpályát 16 kanyarodó és 4 egyenes sínnel, valamint egy megépíthető vasúti jelzőpóznát is. 
 • A kiegészítő elemek közé 3 bögre, 3 teasütemény, egy hot dog, egy croissant, egy postástáska és egy bőrönd tartozik, amelynek belsejében egy LEGO® dobozt találsz. 
 • Emeld fel a tetőt, hogy hozzáférj az utasszállító kabinokhoz, melyek tele vannak klassz részletekkel! 
 • Vezesd a vonatot a 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel! 
 • Hajts be a vágányra, hogy az utasok ki- és beszállhassanak! 
 • Állítsd fel a síneket különböző módokon úgy, hogy illeszkedjenek városod stílusához. 
 • A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típusokat és mennyiségeket. 
 • A csomagban található Bluetooth távirányító nem használható a régebbi, infravörös távirányítású LEGO® vasút készletekkel. 
 • A vagonokkal ellátott személyszállító vonat méretei: több mint 11 cm magas, 69 cm hosszú és 5 cm széles. 
 • A motorszekció méretei: több mint 11 cm magas, 26 cm hosszú és 5 cm széles. 
 • A vágány méretei: több mint 7 cm magas, 11 cm széles és 6 cm mély.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
648809
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
677
Elem igény
elemmel működik
Figurák száma (db)
4
Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Hány éves korig?
12 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!