10 790 Ft 14 490 Ft (25%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® City 60217 Tűzoltó repülő

Ajánlott korosztály: 6 éves kortól
Elemek száma: 363 db
Figurák száma: 3 db

Nem kapható

10 790 Ft 14 490 Ft (25%)

Részletes leírás

LEGO® City Tűzoltó repülő 60217 adatai

Csatlakozz LEGO® City Tűzoltó csapatához, és segíts megvédeni a helyi élővilágot! Egy elsöprő futótűz vette kezdetét a közeli erdőben. Pattanj be a repülőgépbe, hogy legyőzd a lángokat a magasból, míg a szárazföldi sürgősségi tűzoltóautó a helyszínre siet. Nézd csak, egy tehetetlen bűzös borz ragadt a lángoló fa alá! Ragadd meg füstvédelmi felszerelésedet, és mentsd meg szegény párát! Vajon odaérsz időben? Egy újabb izgalmas nap a Tűzoltó repülőgép csapata számára! A LEGO® City Tűzoltó repülő csomagban 3 minifigurát, egy pilótát és 2 tűzoltót találtok.

  • Ajánlott korosztály: 6 éves kortól
  • Elemek száma: 363 db
  • Figurák száma: 3 db
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608137
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
363
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
3
Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!