6 890 Ft 7 990 Ft (13%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Classic 10715 Kockák és kerekek

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól
Elemek száma: 442 db
Figurák nélkül

Részletes leírás »
6 890 Ft 7 990 Ft (13%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Classic Kockák és kerekek 10715 adatai

Készíts mindenféle járművet a kerekes széktől a lovas kocsiig ezzel a különleges LEGO® Classic készlettel, amelyben a kerekek és gumiabroncsok széles választékát találod különféle színekben és méretekben! Ebben a készletben találsz még egy sor LEGO elemet, köztük kockákat, formákat és szemeket. Legyen szó gördeszkáról, fagylaltos kocsiról vagy lakókocsit vontató 4x4-es autóról, a Kockák és kerekek készlet megmozgatja kreatív képességeidet!

Alkosd meg a mozgás világát a Kockák és kerekek készlettel!

Fedezd fel a kerekek világát ezzel a LEGO Classic készlettel, amelyben seregnyi kereket és gumiabroncsot találsz, de felfedezhetsz válogatott LEGO elemeket is, köztük kockákat, formákat és szemeket!

Helyezd LEGO® alkotásaidat kerekekre ezzel az izgalmas LEGO Classic játékkal, amelyben kerekek és gumiabroncsok széles választékát találod meg különféle színekben és méretekben, de felfedezhetsz más LEGO elemeket is, például kockákat, formákat és szemeket. Ez a készlet nagyszerű kiegészítője a meglévő LEGO készleteknek. Az életkorhoz illő építési útmutatót is tartalmaz, amely segít gyermekednek felfedezni saját kreatív építési képességeit.

Termékjellemzők

  • LEGO® Classic Kockák és kerekek 10715 termék darabszáma: 442 db
  • A LEGO® kerekek széles választéka mellett tartalmaz még egy sokféle élénk és színes LEGO építőelemből és különleges darabokból álló összeállítást, köztük formákat és szemeket is.
  • Ez a LEGO® Classic építőkészlet végtelen kreativitásra ösztönöz.
  • A csomagban életkorhoz illő építési útmutatót is találsz 3 építési nehézségi szinttel.
  • Látogass el a LEGO.hu/classic oldalra, ahol további építési útmutatókat, szórakoztató videókat és inspiráló ötleteket találsz. Kérdezd meg szüleidet, mielőtt online csatlakoznál!
  • Hadd növekedjen a kreativitás a LEGO® Classic készletekkel!
  • Ez a klasszikus játék a 4-99 éves korosztály számára ajánlott.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
535375
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
442 db
Elem igény
nem kell bele elem
Ajánlott korosztály
4 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /9 Értékelés
5 csillag
9
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

(2020. febr. 14.)

LEGO® Classic 10715 Kockák és kerekek
LEGO® Classic 10715 Kockák és kerekek

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nagyon jól összeválogatott készlet. Minden kerék mániás gyerkőcnek nagy örömet jelenthet. És egy kis BrickHeadz alapozás is van benne.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!