13 490 Ft 17 990 Ft (25%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Creator 31096 Ikerrotoros helikopter

Ajánlott korosztály: 9+
Elemek száma: 569
Figurák száma: 1

Részletes leírás »
13 490 Ft 17 990 Ft (25%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Creator 31096 Ikerrotoros helikopter adatai:

 

LEGO® Creator 31096 Ikerrotoros helikopter

 

Ikerrotoros helikopter

Építs és irányíts klassz gépeket ezzel az Ikerrotoros helikopter játékkészlettel, melyben hatalmas rotorokkal felszerelt, lenyűgöző helikoptert találsz festett pilótafülkével és 2 üléssel, csúszóajtóval, nyitható, hátsó raktérrel, működő csörlővel, mindezt pedig klassz kék, narancssárga, fehér és fekete színösszeállítás jellemzi. Pakolj fel a ROV tengeralattjáróra, pörgesd meg a hatalmas rotorokat és irány a tenger! Majd nyisd ki az oldalsó ajtót, és a csörlő segítségével szállítsd el a hajót! Ha a helikopteres kalandjaid a végéhez értek, alakítsd át egy szupergyors Sugárhajtású repülővé vagy repülj a hullámok fölött egy fürge Légpárnás játék járművel, hogy még több légi kalandban legyen részed!

Építsd meg és alakítsd át az Ikerrotoros helikoptert, a Sugárhajtású repülőgépet vagy a Légpárnás járművet ezzel a LEGO® Creator 3 az 1-ben készlettel!

Készülj fel a szélsebes légi és tengeri kalandokra a LEGO® Creator 3 az 1-ben 31096 Ikerrotoros helikopter készlettel, mely hatalmas, szuper valósághű funkciókkal ellátott rotorokat tartalmaz, valamint festett, 2 üléses pilótafülkét, tolóajtót és egy nyitható, hátsó rakteret. Forgasd el a fogaskereket, hogy megpörgesd a rotorokat, majd a csörlő segítségével szállítsd el a csomagban található ROV tengeralattjárót! A LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészletekkel a gyermekekre 3 különböző, kreatív játékélmény vár. Építsd meg az Ikerrotoros helikoptert, majd alakítsd át Sugárhajtású játék repülőgéppé vagy Légpárnás járművé, hogy még több szélsebes akcióban legyen részed. A csomagban egy pilóta minifigurát találsz, aki készen áll a kalandra.

 

  • Élvezd a 3 építési lehetőséget ezzel a LEGO® Creator 3 az 1-ben készlettel! Építsd meg az Ikerrotoros helikoptert, majd alakítsd át Sugárhajtású repülőgéppé vagy Légpárnás járművé, hogy még több szélsebes kalandban legyen részed! 
  • Az Ikerrotoros helikopter nagy, szinkronizált rotorokat, festett, 2 üléses pilótafülkét, nyitható oldalsó és hátsó raktérajtókat és működő csörlőt tartalmaz. Emellett vár rád egy ROV tengeralattjáró is, ami befér a raktérbe. 
  • Forgasd el a fogaskereket, hogy megpörgesd a helikopter hatalmas rotorjait! 
  • Nyisd ki a helikopter hátsó rakterének ajtaját, és pakold be a készletben található ROV tengeralattjárót! 
  • Nyisd ki a helikopter oldalsó ajtaját, majd a fogaskerék elforgatásával irányítsd a működő csörlőt! 
  • Nézd meg a helikopter klassz narancssárga, kék, fehér, fekete és szürke színösszeállítását! 
  • A csomagban egy pilóta minifigurát találsz, aki készen áll a kalandra. 
  • Az Ikerrotoros helikopter játék méretei: több mint 17 cm magas, 37 cm hosszú és 33 cm széles. 
  • A Sugárhajtású repülőgép játék méretei: több mint 8 cm magas, 26 cm hosszú és 27 cm széles 
  • A Légpárnás játék jármű méretei: több mint 9 cm magas, 20 cm hosszú és 8 cm széles.

 

LEGO® Creator 31096 Ikerrotoros helikopter

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608056
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
569
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
1
Ajánlott korosztály
9 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!