30 990 Ft 39 990 Ft (22%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Creator Expert 10258 Londoni autóbusz

Ajánlott korosztály: 16 éves kortól
Elemek száma: 1686 db
Figurák nélkül

Részletes leírás »
30 990 Ft 39 990 Ft (22%)

Nem kapható

  • Várható beérkezés : 2020. szept. 4.

Részletes leírás

LEGO® Creator Expert Londoni autóbusz 10258 adatai

Tegyél egy nosztalgikus utazást a világhírű londoni emeletes busz LEGO® Creator Expert másolatával! Ragadd meg a kapaszkodó rudat és lépj fel a hátsó fellépő peronra, amelyen egy használtjegy-gyűjtő és egy tűzoltó készülék is látható! Utána menj fel a csigalépcsőn a kilátó szintre, ahol kényelmes ülőhelyeket és számos más dolgot találsz, például egy ottfelejtett esernyőt, újságot, üres üdítős dobozt, sőt még egy használt rágógumit is egy kissé kopott szék alá ragasztva. Csúsztasd el az ajtót, hogy bejuss a panoráma szélvédővel felszerelt vezetőfülkébe, emeld fel a motorháztetőt, hogy megnézd a motort, vedd le a tetőt és a felső szintet, hogy megnézhesd a belső részt, és válaszd ki kedvenc évtizededet a megfordítható reklámtáblákkal, az 1950-es évektől napjaink londoni hirdetéséig! A világospiros kocsiszekrény jellegzetes vonalaitól és íveitől a különlegesen elkészített, normál gumiabroncsokig és útvonaljelző tábláig, ebből a gyönyörűen kidolgozott LEGO® Creator Expert Londoni autóbusz modellből árad az eredetiség és a kifinomult kidolgozás, amely megragadja ennek az ünnepelt londoni ikonnak a báját és karakterét.

  • 1686 darab
  • 16 éves kortól ajánlott
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
604913
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
1 686
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
nincs
Ajánlott korosztály
16 éves kortól
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!