2 590 Ft 2 990 Ft (13%)
Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

LEGO® DUPLO® 10858 Első házikedvencek kirakóm

1½ -3 éves korban ajánlott
Elemek száma: 18 db
Figurák nélkül

Részletes leírás »
2 590 Ft 2 990 Ft (13%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® DUPLO® Első házikedvencek kirakóm 10858 adatai

Segíts gyermekednek összeállítani a színes 3D kirakósokat a tömzsi LEGO® DUPLO® elemekből! Az óvodáskorúak nagy örömmel fogják szétválogatni az építőelemeket 3 különböző színű csoportba, és megfigyelni, milyen állatot építhetnek meg egy-egy színből. Használjátok fel a dekorált elemeket a történetmesélés elkezdéséhez és nyelvi képességek fejlesztéséhez, miközben gyermeked elkezdi megtanulni, hogy melyik háziállat mit eszik. A DUPLO elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és biztonságosak legyenek a kis kezek számára.

Ismerkedjetek a színekkel és a háziállatokkal 3 szórakoztató kirakóson keresztül!

Segíts gyermekednek felismerni a színeket és fejleszteni a finommotoros készségeit miközben épít az aranyos LEGO® DUPLO® Első háziállatos kirakósom készlettel, amelyben az egyes háziállatok eledelével dekorált elemeket is találsz.

Segíts gyermekednek összeállítani ezeket a színes 3D kirakósokat a tömzsi LEGO® DUPLO® elemekből! Az óvodáskorúak nagy örömmel fogják szétválogatni ezeket az építőelemeket 3 különböző színű csoportba, és megfigyelni, milyen állatot építhetnek meg egy-egy színből. Használjátok fel a dekorált elemeket a történetmesélés elkezdéséhez és nyelvi képességek fejlesztéséhez, miközben gyermeked elkezdi megtanulni, hogy melyik háziállat mit eszik. A DUPLO elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és biztonságosak legyenek a kis kezek számára.

Termékjellemzők

 • LEGO® DUPLO® Első házikedvencek kirakóm 10858 darabszáma: 18 db
 • Tartalmaz 3 színes, összerakható kirakóst: egy madarat, egy cicát és egy kutyát.
 • A csomagban az egyes kisállatok eledelével dekorált kockák találhatók, a játék ösztönzéseként.
 • Segíts gyermekednek elsajátítani az alapvető építési készségeket ezekkel az egyszerű kirakósokkal!
 • Érezzétek jól magatokat, miközben gyermeked megtanulja felismerni és kiválogatni a színek, majd párosítsátok az eledelt és az állatokat!
 • Ösztönözd gyermeked képzeletét ezzel a sokoldalú játékkal, miközben saját történeteket talál ki az aranyos állatkákról!
 • Ideális ajándék az óvodáskorú gyermekek számára.
 • A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek a kis kezekben.
 • Ez a készlet 1½ -3 éves korban ajánlott.
 • A sárga madár méretei: több mint 8 cm magas, 9 cm széles, és 6 cm mély.
 • A kék cica méretei: több mint 11 cm magas, 6 cm széles és 3 cm mély.
 • A piros kutyus méretei: több mint 10 cm magas, 9 cm széles és 2 cm mély.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
535383
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
18 db
Elem igény
nem kell bele elem
Ajánlott korosztály
1,5 éves kortól
Hány éves korig?
3 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!