2 590 Ft 3 290 Ft (21%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® DUPLO® 10908 Repülőgép

Ajánlott korosztály: 2 éves kortól
Elemek száma: 12 db
Figurák száma: 1 db

Részletes leírás »
2 590 Ft 3 290 Ft (21%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® DUPLO® Repülőgép 10908 adatai

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO® DUPLO® Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Mutasd meg gyermekednek, hogyan segíthet a pilótának megjavítani a repülőgépet a műhelyében a játék csavarkulcs és az olajos kanna segítségével! A kisgyermekek imádni fogják elindítani az aranyos, piros játék repülőgépet, hogy menet közben átszeljék az eget és megforgassák a propellert! Ez az új LEGO® DUPLO® Repülőgép készlet egy DUPLO pilóta figurát tartalmaz.

  • Ajánlott korosztály: 2 éves kortól
  • Elemek száma: 12 db
  • Figurák száma: 1 db
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608023
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
12
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
1
Ajánlott korosztály
2 éves kortól
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!