6 790 Ft

Hasonló elérhető termékek

LEGO® DUPLO® Első körhintám 10845

Fiúknak és lányoknak, 2 - 5 éves korig
Elemszám: 24
Minifigurák: 3

Nem kapható

6 790 Ft

Részletes leírás

LEGO® DUPLO® Első körhintám 10845

Mutasd meg gyermekednek az ok és okozat alapelvét a tömzsi LEGO® DUPLO® építőkockák felhasználásával, és készítsetek egy forgatható körhintát! Figyeld, hogyan forgatja felül a körhintát és hogyan forgatják alul a különleges fogaskerekek a székeket! Három gyermek DUPLO figurával és megfelelően dekorált kockákkal rengetegféleképpen lehet játszani és tanulni ezzel az izgalmas modellel.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
476727
Gyártó
LEGO
Elemek száma (db)
24
Figurák száma (db)
3
Hány éves kortól?
2 éves kortól
Hány éves korig?
5 éves korig

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

3 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2018 okt. 9)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
LEGO
Ami nem tetszik:
A forgó kerekek elég minimalista módon lettek megoldva

Azt hinné az ember a kép alapján, hogy a forgó kerekek úgy vannak megoldva, hogy a síkból nehéz legyen kimozgatni, de csak egy kör alakú gyűrű van az alján, ami 2x2 pöttyre lehet rárakni. Célszerű megnézni, hogy a gyűrűk rendesen le vannak-e sorjázva, mert a panelre könnyen lehet köröket karcolni. Amúgy a doboz tartalmával meg vagyok elégedve.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!