2 490 Ft 3 990 Ft (37%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® DUPLO® Town 10904 Állatbébik

Ajánlott korosztály: 2+
Elemek száma: 9
Figurák száma: 4

Nem kapható

2 490 Ft 3 990 Ft (37%)

Részletes leírás

LEGO® DUPLO® Town 10904 Állatbébik adatai:

 

LEGO® DUPLO® Town 10904 Állatbébik

Állatbébik

Osztozz kisgyermeked értékes, fejlődési mérföldköveiben, miközben ez a LEGO® DUPLO® állat bébikből álló készlet a fantáziadús játék világát tárja elé. A csomagban találtok egy aranyos panda bébit, aki épp bambuszt rágcsál, egy ritka fehér tigriskölyköt, amint épp egy szép rózsaszín virágot csodál, egy falevelet majszoló zsiráf bébit és egy imádni való kiselefántot, aki a barátaival szeretne játszani. Ezek a könnyen kezelhető állatfigurák és építőkockák fejlesztik a kisgyermekek szociális és érzelmi felfogását, illetve korai építési és finommotoros készségeit.

Az aranyos állatos játékkészlet a tanulásban és a fejlődésben is segíti a kisgyermekeket!

Osztozz kisgyermeked értékes, fejlődési mérföldköveiben, és tárd fel előtte a fantáziadús játék világát a LEGO® DUPLO® Városi kalandok 10904 Állat bébik játékkal! Ez a kisgyermekeknek szóló oktató játék tartalmaz egy aranyos panda bébit, aki épp bambuszt rágcsál, egy ritka fehér tigriskölyköt, amint épp egy szép rózsaszín virágot csodál, egy falevelet majszoló zsiráf bébit és egy imádni való kiselefántot, aki a barátaival szeretne játszani. Ezek a könnyen kezelhető állatfigurák és építőkockák fejlesztik a kisgyermekek szociális és érzelmi felfogását, illetve korai építési és finommotoros készségeit.

 

  • A LEGO® DUPLO® állatos készlet 4 aranyos állat bébi játékot tartalmaz: egy pandát, egy fehér tigrist, egy zsiráfot és egy elefántot. 
  • Ebben a szórakoztató, kisgyermekeknek szóló játékban találtok bambusz pálcát, rózsaszín virágot és egy kis fa kiegészítő elemet. 
  • A játék tigris méretei: több mint 5 cm magas, 6 cm széles és 3 cm mély. 
  • A játék panda méretei: több mint 4 cm magas, 4 cm széles és 3 cm mély. 
  • A játék zsiráf méretei: több mint 9 cm magas, 7 cm széles és 3 cm mély 
  • A játék elefánt méretei: több mint 4 cm magas, 8 cm széles és 3 cm mély. 
  • A fa méretei: több mint 8 cm magas, 6 cm széles és 6 cm mély. 
  • A bambuszpálca méretei: 4 cm magas, 3 cm széles és 3 cm mély.

 

LEGO® DUPLO® Town 10904 Állatbébik

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
639510
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
9
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
4
Ajánlott korosztály
2 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!