10 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Harry Potter™ 75964 Adventi naptár

Ajánlott korosztály: 7+
Elemek száma: 305 db
Figurák száma: 7 db

Nem kapható

10 990 Ft

Részletes leírás

LEGO® Harry Potter TM 75964 LEGO® Harry Potter™ Adventi naptár adatai:

LEGO® Harry Potter™ Adventi naptár

Ünnepeld a karácsonyt a varázsvilágban, ahol a LEGO® Harry Potter játékkal 24 napig egy-egy bámulatos meglepetés vár rád! Minden ajtó mögött különböző LEGO Harry Potter ünnepi ajándék lapul, melyek csak arra várnak, hogy megépítsd őket és játssz velük! Minden nap egy közkedvelt szereplő, egy ismerős tárgy vagy egy klassz kiegészítő vár rád a Harry Potter filmsorozatból, melyekkel megalkothatod saját roxforti ünnepi kalandjaidat!

Ajándékozd meg a LEGO® Harry Potter rajongókat egy varázslatos építéssel karácsonyra, a lenyűgöző adventi naptár segítségével!

Ünnepeld a karácsonyt a varázsvilágban a mágikus LEGO® Harry Potter 75964 Adventi naptárral! Mind a 24 ajtó mögött különböző LEGO Harry Potter ajándék vár rád. Ahogy közeledik a nagy nap, úgy a gyermekek fokozatosan felépíthetik a Harry Potter filmek ünnepi jeleneteit, melyek még karácsony után is fantáziadús játékra inspirálnak!

 

  • Ez a LEGO® Harry Potter adventi naptár 7 minifigurát tartalmaz: Harry Pottert, Hermione Grangert, Ron Weasley-t, McGalagony professzort, Albus Dumbledore-t, Flitwick professzort, a Roxfort építészét, valamint egy Hedvig figurát. 
  • A modellek között találsz egy mini Roxfort Expressz vonatot, egy karácsonyi dekorációval díszített, megépíthető kandallót, a különböző kiegészítőkkel ellátott nagytermet, valamint egy szobor talapzatot a 4 ház címerével kiegészítve. 
  • A 24 ajándék arra inspirálja a gyermekeket, hogy eljátsszák a Harry Potter filmek ünnepi jeleneteit, majd megalkossák saját, varázslatos történeteiket.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
664943
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
305
Figurák száma (db)
7
Ajánlott korosztály
7 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!