7 590 Ft 9 990 Ft (24%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Hidden Side 70429 El Fuego műrepülőgépe

Ajánlott korosztály: 7 éves kortól
Elemek száma: 295
Figurák száma: 3

Részletes leírás »
7 590 Ft 9 990 Ft (24%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Hidden Side 70429 El Fuego műrepülőgépe adatai:

Üdvözlünk, ez a Hidden Side, ahol a fizikai és a digitális világ eggyé válik! Ez a LEGO® Hidden Side El Fuego műrepülőgépe (70429) játékkészlet a megépíthető propelleres repülőgépet modern, alkalmazás alapú technológiával gazdagítja, így hihetetlen egy- vagy többszemélyes kiterjesztett valóság (AR) játékélményt garantál! Fantasztikus interaktív építőjáték El Fuego műrepülőgépe kísértetjárta digitális világot hív életre, ha LEGO Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön át szemléljük. A fiatalabb gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, rejtélyeket oldhatnak meg, és csatába szállhatnak a szellemek vezetőjével, Harry Cane-nel. Jack és Mary Breaksom, valamint csontváz El Fuego minifigurával és egy Spencer kutya figurával csak úgy szárnyal a kreativitás az interaktív játék során! Az örökké változó LEGO Hidden Side élményről A LEGO Hidden Side játékkészletek interaktív AR játéklehetőséggel gazdagítják a LEGO modelleket. A vegyes valóság élményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és különleges eseményekkel bővítjük. Telepítsd a megfelelő okostelefonra és tabletre tervezett Hidden Side AR alkalmazást, szkenneld be a modellt, és megelevenedik!

 

  • A fiatalabb gyermekek ötvözhetik a hagyományos és a digitális játékot a magával ragadó, egy- vagy többszereplős kiterjesztett valóság (AR) játékélményért ezzel a LEGO® Hidden Side készlettel, amelyben megtalálod El Fuego klasszikus műrepülőgépét.
  • Mit rejt a doboz? Ez a kiterjesztett valóság (AR) LEGO® készlet digitálisan interaktív Hidden Side műrepülőgépet, plusz Jack, csontváz El Fuego és Mary Breaksom minifigurát, valamint egy Spencer kutya figurát tartalmaz.
  • Az El Fuego műrepülőgépekísértetjárta digitális világot hív életre, ha az ingyenes LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön át szemléljük. A gyermekek ezután rejtélyeket oldhatnak meg, vagány tárgyakra bukkanhatnak, és szellemekkel csatázhatnak!
  • Ez a LEGO® Hidden Side El Fuego műrepülőgépe játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a LEGO építés rajongói és 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a kreatív és digitális játékokat.
  • Megépítve ez a LEGO® Hidden Side El Fuego műrepülőgépe (70429) modell 8 cm magas, 22 cm hosszú és 22 cm széles.
  • Elem nélkül működő építőjáték A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • Ehhez a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság (AR) építőkészlethez könnyen követhető instrukciók tartoznak, amelyek online is elérhetők. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
  • A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
  • A LEGO® Hidden Side játékkészleteket úgy tervezzük, hogy megfeleljenek a legmagasabb iparági szabványoknak és követelményeknek. Ez biztosítja, hogy az elemek szabvány méretűek, kompatibilisek, valamint minden alkalommal egyszerűen összeilleszthetőek és szétszedhetőek legyenek.
  • A LEGO Csoportban szigorú teszteknek vetjük alá a LEGO® Hidden Side elemeinket és alkatrészeinket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfelel a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
684447
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
295
Figurák száma (db)
3
Ajánlott korosztály
7 éves kortól

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /1 Értékelés
5 csillag
0
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2020. febr. 7.)

LEGO® Hidden Side 70429 El Fuego műrepülőgépe
LEGO® Hidden Side 70429 El Fuego műrepülőgépe

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ha sikerül az aplikációt telepíteni akkor szuper játék.
Ami nem tetszik:
Rendkívül kevés mobileszközzel használható !

Hét különböző mobil eszközzel próbáltuk az alkalmazást telepíteni sikertelenül (a hét eszközből öt új) Ha valaki nem rendelkezik olyan mobil eszközzel, amit felsorol a használhatósághoz, akkor is meghekkelhető. Idő és hozzáértés kell, mire feltelepíti valaki aki ért hozzá.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!