19 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Movie 70831 Emmet Álomháza/Mentőrakétája!

Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig
Elemek száma: 706 db
Figurák száma: 3 db

Részletes leírás »
19 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Emmet Álomháza/Mentőrakétája! 70831 adatai

Alakítsd át Emmet otthonát rakétává, majd mentsd meg vele Lucy-t a 2 az 1-ben Emmet Álomháza/Mentőrakétája szettel, ahogy A LEGO® KALAND 2™ című filmben láttad! Nyisd fel a ház tetejét és pihenj le a nappaliban vagy a konyhában! Kapcsolódj ki a Harcos Kitty-vé vált Csoda Kitty-vel a padláson! Majd mutasd be építőmesteri képességeidet, és alakítsd át Emmet házát rakétává! Robbanj ki az űrbe Rex Nemremexszel, tüzelj a rugós kilövőkkel és mentsd meg Lucy-t!

Építsd meg Emmet 2 az 1-ben rakétaházát!

Bizonyítsd be, hogy az átalakítás nagymestere vagy A LEGO® Emmet Álomháza/Mentőrakétája szettel! Ez a 2 az 1-ben építőjáték tartalmazza Emmet otthonát, melyet rakétává alakíthatsz. A játékház nyitható, így könnyedén játszhatsz a belsejében is, ahol találsz egy részletesen kidolgozott nappalit, egy konyhát és egy padlást is. Vedd le a tetőt, használd fel a víztorony részeit és a barikádot, és alkosd meg a rugós kilövőkkel és beállítható motorokkal felszerelt rakétát! A szórakoztató építőjáték 3 minifigurát tartalmaz, valamint egy megépíthető Virágot és Harcos Kitty bőrébe bújt Csoda Kitty-t is fegyverrel és kiegészítőkkel ellátva, így bármikor eljátszhatod A LEGO KALAND 2 akcióit.

 • A készlet tartalmazza A LEGO® KALAND 2™ 5 szereplőjét: egy LEGO Emmet minifigurát, Lucy és Rex Nemremex minifiguráit, valamint Emmet (kockákból épült) barátját, Virágot és a megépíthető Csoda Kitty Harcos Kitty figuráját, 2 különböző arckifejezéssel kiegészítve.
 • Ez a 2 az 1-ben készlet tartalmazza Emmet álomházát, melyet mentőrakétává alakíthatsz a csomagban található, megépíthető barikád és a munkaállomással ellátott víztorony részeinek felhasználásával.
 • Emmet szétnyitható álomházának belsejében könnyedén játszhatsz, mely tartalmaz: egy nyitható bejárati ajtót, egy nappalit/konyhát megépíthető konyhabútorral, kanapéval, étkezőasztallal, fűtőberendezéssel és Harcos Kitty-nek szánt kaparófával. Ezenkívül rengeteg válogatott elem vár még rád, többek között egy tányér, egy kávéscsésze, egy serpenyő, egy rádió, egy távcső, egy harmonika és légiforgalom-irányításra szolgáló lámpák. Továbbá találsz benne egy padlást, egy rakéta módba átalakítható vagy levehető tetőt és egy megépíthető kertet kerítéssel, hordókkal és virág elemekkel.
 • A mentőrakéta 2 rugós kilövővel és beállítható motorokkal van felszerelve.
 • A fegyverek között megtalálod Lucy nyílpuskáját és Harcos Kitty szigonyát.
 • A kiegészítő elemek közé tartozik Lucy tegeze és Rex Nemremex sisakja.
 • Az új Emmet, Lucy és Rex Nemremex minifigurái 2019. januárjában jelennek meg.
 • Játszd el A LEGO® KALAND 2™ szórakoztató jeleneteit ezzel a klassz, kreatív játékkal!
 • Az álomház méretei: több mint 14 cm magas, 13 cm széles és 13 cm mély.
 • A játék rakéta méretei: több mint 15 cm magas, 20 cm hosszú és 18 cm széles.
 • A víztorony méretei: több mint 15 cm magas, 17 cm széles és 7 cm mély.
 • A barikád méretei: több mint 3 cm magas, 16 cm széles és 6 cm mély.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
609864
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
706
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
3
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!