2 590 Ft 3 290 Ft (21%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Ninjago 70662 Spinjitzu Cole

Ajánlott korosztály: 7-99 év
Elemek száma: 117 db
Figurák száma: 1 db

Részletes leírás »
2 590 Ft 3 290 Ft (21%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Ninjago Spinjitzu Cole 70662 adatai:

Spinjitzu Cole

Remegjen meg alattad a föld Cole Spinjitzujával! Rakd be LEGO® NINJAGO® Cole minifiguráját a Spinjitzu Földtornádó pörgettyűjébe, válaszd ki a támadó, védekező vagy gyors módot, és pörögj el! Próbálj ki új technikákat, alkosd meg saját Spinjitzu kihívásaidat, és mérkőzz meg barátaiddal! Itt nincsenek szabályok és korlátok, szóval légy kreatív és bizonyítsd be, hogy egy valóságos nindzsa legenda vagy!

Robbants ki egy tornádót a LEGO® NINJAGO® Spinjitzu Cole pörgettyűvel!

Alkoss meg földrengető nindzsa trükköket a LEGO® NINJAGO® 70662 Spinjitzu Cole készlettel! Ez a lenyűgöző nindzsa játék tartalmazza Cole Spinjitzu Földtornádó pörgettyűjét, mely 2019. januárjában megjelenő, új LEGO NINJAGO pörgettyű elemmel és 3 kiegészítővel van ellátva a támadó, a védekező és a gyors módhoz. Kísérletezz különböző technikákkal, alkosd meg saját kihívásaidat, és mérkőzz meg barátaiddal — a lehetőségek száma végtelen. Ez a kreatív építőjáték-készlet tartalmaz egy Cole minifigurát katanával, valamint 3 megépíthető bemutató állványt a mellékelt fegyverek és elemek számára.

 

  • Tartalmaz egy LEGO® NINJAGO® Cole minifigurát ezüstszínű katanával. 
  • A Cole Spinjitzu Földtornádó pörgettyűje építőjáték tartalmaz egy új, 2019. januárjában megjelenő pörgettyű elemet és 3 különböző kiegészítőt a támadó, a védekező és a gyors módhoz. 
  • A támadó módhoz tartozó kiegészítő 4 föld-kalapácsot, a védekező módhoz tartozó kiegészítő 4 föld elemet, a gyors módhoz tartozó kiegészítő pedig 4 dárdát tartalmaz. 
  • Ez a LEGO® NINJAGO® játék 3 megépíthető bemutató állványt is tartalmaz a mellékelt fegyverek és elemek számára. 
  • Találj ki saját nindzsa Spinjitzu feladatokat ezzel az akciódús LEGO® NINJAGO® szettel, és mérkőzz meg barátaiddal! 
  • Kombináld a LEGO® NINJAGO® Spinjitzu Cole szettet a 70659 Spinjitzu Kai, a 70660 Spinjitzu Jay, a 70661 Spinjitzu Zane, a 70663 Spinjitzu Nya és Wu és a 70664 Spinjitzu Lloyd Garmadon ellen LEGO® NINJAGO játékokkal, hogy izgalmas LEGO Spinjitzu összecsapásokban legyen részed! 
  • Játszd el a nindzsatornádó-effektust ezzel a kreatív építőjáték-készlettel, ahogy a NINJAGO® Spinjitzu mesterek című TV műsorban láttad. 
  • A Tornádó pörgettyű méretei (kiegészítők nélkül): több mint 4 cm magas, 5 cm hosszú és 5 cm széles.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608165
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
117
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
1
Ajánlott korosztály
7 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!