7 490 Ft 9 990 Ft (25%)
Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Ninjago 70667 Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja

Ajánlott korosztály: 8-99 év
Elemek száma: 376 db
Figurák száma: 4 db

Részletes leírás »
7 490 Ft 9 990 Ft (25%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Ninjago Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja 70667 adatai:

Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja

Siess a csatába, és szerezd vissza a Tűzkardot Kai pengés motorjával és Zane elemi motoros szánjával! Ám légy óvatos — Lasha és Spitta csapdát állítottak, és egy doboz dinamit is van náluk! Kerüld ki vagy ugord át az úton lévő láncot! Hívd elő Kai elemi motorjának arany pengéit! Tüzelj az elemi motoros szán korongvetőivel, és fagyaszd le a tárgyakat a jég surikenekkel! Ezután csinálj tornádót, hogy legyőzd a Serpentine kígyókat egy Spinjitzu leszámolásban!

Győzd le a Serpentine harcosokat a játék elemi motoros szánnal és a játék motorral!

Vágj bele a csatába a LEGO® NINJAGO® Örökség 70667 Kai pengés motorja és Zane motoros szánja készlettel, majd szerezd vissza az ellopott Tűzkardot a Serpentine kígyóktól! A Tűz nindzsájának, Kai-nak motorja előhívható pengéket és nagy kerekeket tartalmaz, míg Zane elemi motoros szánja 2 korongvetővel és Zane Arany Fegyverével, a Jég surikenekkel van felszerelve. Ezeket a NINJAGO nindzsa járművekhez tartozik egy megépíthető dinamittámadás jelenet, egy másik, gyűjthető, kockákból épült állvánnyal ellátott Arany Fegyver — a Tűzkard —, valamint egy Spinjitzu csatatér is. Ebben a nindzsa játékban 4 minifigurát találsz, melyekkel eljátszhatod és felidézheted a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat 1. évadának klasszikus nindzsa csatáit.

 

 • A csomagban 4 LEGO® NINJAGO® minifigurát találsz: Kai-t, Zane-t, Lashát és Spittát. 
 • Kai pengés motorja tartalmaz egy minifigurának kialakított ülést, kihajtható, aranyszínű pengéket és nagy, gumiabroncsos kerekeket is. 
 • Zane elemi motoros szánja egy minifigurának kialakított ülést, 2 korongvetőt és Zane Arany Fegyverét — a Jég surikeneket tartalmazza. 
 • A támadás jelenet egy megépíthető, lámpás elemmel és táblával ellátott lámpaoszlopot, egy doboz megépíthető dinamitot és egy láncot tartalmaz. 
 • A LEGO® NINJAGO tartalmazza Kai Arany Fegyverét — a Tűzkardot —, melyhez egy megépíthető állvány és egy Spinjitzu csatatér is társul. 
 • Helyezz egy minifigurát a csatatérre, fordítsd el a kart, hogy forogjon az emelvény, majd játszd el a LEGO® NINJAGO® nindzsák „tornádó” harci stílusát! 
 • A fegyverek közé Lasha rövid Serpentine tőre és Spitta hosszú Serpentine tőre tartozik. 
 • Keress még több gyűjthető Arany Fegyvert a 70668 Jay viharharcosa, 70669 Cole földfúrója és 70670 A Spinjitzu monostora LEGO® NINJAGO® készletekben! 
 • A LEGO® NINJAGO® Örökség nindzsa szettek tartalmazzák a korábbi évadokból ismert, népszerű nindzsa játékkészletek új verzióit, melyekkel eljátszhatod és felidézheted a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat emlékezetes konfliktusait. 
 • Kai pengés motorjának méretei: több mint 5 cm magas, 17 cm hosszú, és 7 cm széles. 
 • Zane elemi motoros szánjának méretei: több mint 5 cm magas, 18 cm hosszú és 6 cm széles.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608170
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
376
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
4
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /3 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2019. dec. 28.)

LEGO® Ninjago 70667 Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja
LEGO® Ninjago 70667 Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Két jármű is van benne. Jó konstrukció.
Ami nem tetszik:
Nincs ilyen.

Kisfiam szereti a Ninjago világát. Ez a játék nagyon jó kis konstrukció. Az építés és a "szerepjáték" részéhez is remek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!