14 290 Ft 17 990 Ft (20%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Ninjago™ 70669 Cole földfúrója

Ajánlott korosztály: 8-99 év
Elemek száma: 587 db
Figurák száma: 4 db

Részletes leírás »
14 290 Ft 17 990 Ft (20%)

Elfogyott

Részletes leírás

LEGO® Ninjago Cole földfúrója 70669 adatai:

Cole földfúrója

Szállj szembe a Kőhadsereggel Cole LEGO NINJAGO® földfúrójának segítségével! Indítsd be ezt a lenyűgöző járművet, hogy elkezdjen forogni az óriási fúró! Óvakodj az Óriás Kőharcos hatalmas kardjaitól, és támadd meg a korongvetőkkel! Segíts Kai-nak, miközben megküzd a Kőhadsereg felderítőjével és harcosaival! Vajon megnyered a csatát, és visszaszerzed Cole ellopott Arany Fegyverét — a Földrengetők kaszáját?

Csapj le a Kőhadseregre Cole játék földfúrójával!

Szállj szembe az Óriás Kőharcossal a LEGO® NINJAGO® Örökség 70669 Cole földfúrójának segítségével, és szerezd vissza az ellopott Földrengetők kaszáját! A megépíthető nindzsa játék fúró egy nyitható, 2 minifigurának kialakított vezetőfülkét, automatikusan forgó fúró és kerék funkciót, valamint 2 korongvetőt tartalmaz, míg az állítható Óriás Kőharcos akciófigura 2 nagy karddal van felfegyverkezve. Ez az akciódús nindzsa harcos játék tartalmaz egy gyűjthető Arany Fegyvert — a Földrengetők kaszáját —, emellett találsz benne 4 LEGO NINJAGO minifigurát is fegyverekkel, hogy eljátszd és felidézd a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat klasszikus akciójeleneteit.

 

  •  LEGO® NINJAGO 4 minifigurát tartalmaz: Cole-t, Kai-t, a Kőhadsereg felderítőjét és egy Kőhadsereg harcost. 
  • Cole földfúrója tartalmaz egy nyitható, 2 minifigurának kialakított vezetőfülkét, automatikusan forgó fúró és kerék funkciót, valamint 2 korongvetőt is. 
  • Indítsd be a járművet, hogy elkezdjen forogni a nagy fúró és a motorok. 
  • Az Óriás Kőharcos LEGO® NINJAGO® akciófigurának állítható karja, lába és feje, valamint 2 nagy katanája is van. 
  • Ebben a gyermekeknek szánt nindzsa játékban megtalálod még Cole Arany Fegyverét, a Földrengetők kaszáját is. 
  • A fegyverek közé a LEGO® NINJAGO® nindzsa Kai 2 katanája, a Kőhadsereg felderítőjének korongvetővel ellátott nyílpuskája és a Kőharcos 2 katanája tartozik. 
  • Keress még több gyűjthető Arany Fegyvert a 70667 Kai pengés motorja és Zane motoros szánja, 70668 Jay viharharcosa és 70670 A Spinjitzu monostora LEGO® NINJAGO® készletekben! 
  • A LEGO® NINJAGO® Örökség nindzsa szettek tartalmazzák a korábbi évadokból ismert, népszerű akciójátékok új verzióit, melyekkel eljátszhatod és felidézheted a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat emlékezetes konfliktusait. 
  • Cole földfúrójának méretei: több mint 9 cm magas, 29 cm hosszú és 15 cm széles. 
  • Az Óriás Kőharcos álló figurája több mint 18 cm magas.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
608172
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
587
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
4
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!