2 490 Ft 3 290 Ft (24%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Ninjago 71715 Jay Avatár - Játékautomata

Ajánlott korosztály: 7+
Elemek száma: 47 db
Figurák száma: 2 db

Részletes leírás »
2 490 Ft 3 290 Ft (24%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Ninjago 71715 Jay Avatár - Játékautomata adatai:

Jay Avatár - Játékautomata

A játékosok eltűnnek NINJAGO® városából! Csatlakozz Digitális Jay-hez, hogy megtaláld őket a Prime Empire videojáték veszélyes világában, és segíts megoldani a rejtélyt! Melyik karaktert fogod választani? Amikor a játék részévé válsz, megtervezheted és testre szabhatod saját avatárodat. Merülj el ebben a világban Digitális Jay oldalán, és szállj szembe a gonosz erőkkel!

Mini játékautomata és 2 minifigura a NINJAGO® akcióhoz!

Az Empire Prime izgalmas, új világa felé vezető kapu ezen a klassz játékautomatán keresztül vezet. A NINJAGO® rajongók örömmel fognak történeteket kitalálni ezzel a játékautomatával és a 2 videojáték figurával: Digitális Jay-jel és a játékkészlet exkluzív figurájával, a gitáros Jay avatárral. A legjobb nindzsa játékok! Ez a LEGO® Ninjago 71715 Jay Avatár - Játékautomata készlet lehetőséget nyújt a gyermekeknek ahhoz, hogy saját nindzsa avatárt válasszanak, egy olyan karaktert, akivé válni szeretnének a Prime Empire birodalomban, ahol a matricákkal és kiegészítőkkel egy szórakoztató lehetőség vár rájuk, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat. A játékautomata hátulja kinyitható, így a gyermekek eltárolhatják benne a nindzsa akciófigurákat és fegyvereket. Klassz nindzsa építmény, amit a NINJAGO rajongók imádni fognak! Tökéletes nindzsa játékok gyermekeknek A LEGO® nindzsa játékkészletek lehetőséget nyújtanak a gyermekek számára ahhoz, hogy belépjenek egy izgalmas világba, ahol elmerülhetnek az önálló játékban vagy a barátaikkal való szórakozásban, miközben nindzsákból álló csapatuk szembeszáll a gonosz erőkkel. A gyermekek el lesznek ragadtatva ezektől a nindzsa játékoktól, melyek között találnak autókat, repülőgépeket, sárkányokat, megépíthető figurákat és még sok minden mást.

 

 • A NINJAGO® készlet tartalmaz egy mini játékautomatát, valamint Digitális Jay és az exkluzív Jay avatár minifiguráit, melyekkel eljátszhatják a Prime Empire izgalmas jeleneteit. Az élénk fantáziával rendelkező, játékos gyermekek és a leglelkesebb NINJAGO rajongók imádni fogják. 
 • A gyermekeknek szánt játék tartalmaz egy játékautomatát és 2 videojáték figurát, Digitális NINJAGO® Jay-t és az exkluzív Jay avatárt, akit számtalan fegyverrel felszerelhetsz. Ez a klassz nindzsa játék órákon át tartó, magával ragadó játékot garantál. 
 • Az új, 2020 januárjában megjelenő NINJAGO® játékautomata lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját avatárt válasszanak a Prime Empire birodalomban, valamint tetszésük szerint alakítsák ki a matricák és kiegészítők segítségével. A videojáték figurákat és fegyvereiket eltárolhatod a játékautomata belsejében. 
 • Ez a gyermekeknek szánt, 47 elemből álló nindzsa játék szórakoztató építési élményt nyújt a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára, mellyel órákon át tartó játékban lesz részük. 
 • Nagyszerű LEGO ajándék gyermekeknek karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. 
 • A nindzsa játékkal a gyermekek otthon, az autóban, a vonaton vagy bárhol játszhatnak. Ez a nindzsa építmény egy izgalmas történetekkel és lehetőségekkel teli világot tár fel. A játékautomata méretei: 5 cm magas, 8 cm hosszú és 6 cm széles. 
 • Ehhez a népszerű építőjáték készlethez nincs szükség elemekre – a gyermekeknek csakis a képzeletükre van szükség, így a Prime Empire kalandjai során sosem kell bosszantó szüneteket tartani. 
 • Építési kihívást keresel kis nindzsád számára? Megtaláltad! A kockákhoz egy egyszerű útmutató tartozik, így könnyen és pillanatok alatt előkészítheted NINJAGO® játékautomatádat az akciódús szerepjátékhoz! 
 • A LEGO® NINJAGO® gyűjthető építőjátékokkal és figurákkal a gyermekek beléphetnek a fantázia izgalmas világába, és történeteket szőhetnek kedvenc nindzsáik köré, miközben szembeszállnak a gonosz erőkkel NINJAGO városában és a Prime Empire birodalomban egyaránt. 
 • A LEGO® kockák már több mint hat évtizede megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal a Földön és NINJAGO® városában egyaránt. 
 • Ezeket a LEGO® kockákat és nindzsa akciófigurákat a lehető legalaposabban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. A LEGO készletek felől mindig nyugodt lehetsz.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
684488
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
47
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
2
Ajánlott korosztály
7 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!