8 190 Ft 10 990 Ft (25%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Overwatch® 75972 Dorado leszámolás

Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig
Elemek száma: 419 db
Figurák száma: 3 db

Részletes leírás »
8 190 Ft 10 990 Ft (25%)

Elfogyott

Részletes leírás

LEGO® Dorado leszámolás 75972 adatai

A Soldier: 76 és Reaper közötti összecsapás folytatódik, ahogy a 2 nagy erejű hős megküzd a fúziós mag rakományért a Dorado térképen, melyet az éves Festival de la Luz ünnepség inspirált! Most már LEGO® kockákból is megépítheted a Dorado térkép ismerős ellenőrzőpont építményét, mely mini piaccal és lámpással, valamint a rakodó teherautóval ellátva. A LEGO® Dorado leszámolás szettben megtalálod Soldier: 76-et Automata Gépfegyverével, Reapert két Hellfire Sörétes puskájával, és McCree-t Peacekeeper nevű hatlövetű pisztolyával felfegyverkezve... jobb, ha nem állsz az útjukba!

Merítsd bele kedvenc Overwatch® rajongódat a Dorado térkép izgalmaiba Soldier: 76-el Reaper és McCree társaságában!

  • A Dorado stílusú épületben 3 ablakot (melyből 2 redőnyös), lámpákat, egy lámpást, egy mini piaci standot és egy kaput találsz, melyen áthaladhat a rakodó teherautó.
  • A rakodó teherautó egy minifigurának kialakított hellyel, egy levehető generátor rakománnyal és rejtett kerekekkel van ellátva, melyek segítségével eljátszhatod a rakodó teherautó lebegését, ahogy azt a játékban is láthattad.
  • Az Overwatch® szereplők fegyverei közé Soldier: 76 Automata Gépfegyvere, Reaper két Hellfire Sörétes puskája és McCree Peacekeeper nevű hatlövetű pisztolya tartozik.
  • A legendás World of Warcraft® készítői, a Blizzard Entertainment által megalkotott Overwatch® gyorsan kiépítette magának a szenvedélyes követők, az egyre növekvő számú animált online sorozatok, képregények és az izgalmas, globális eSport események széleskörű közösségét.
  • Bármelyik LEGO® Overwatch® videojáték alapján készült szett tökéletes ajándék a nagy sikerű Overwatch játék rajongói számára.
  • A Dorado stílusú építőjáték méretei: több mint 17 cm magas, 15 cm széles és 4 cm mély.
  • A rakodó teherautó kreatív játék méretei: több mint 8 cm magas, 15 cm hosszú és 8 cm széles.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
612361
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
419
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
3
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!