33 990 Ft 41 990 Ft (19%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Star Wars™ 75243 Slave l™ – 20. évfordulós kiadás

Ajánlott korosztály: 10+
Elemek száma: 1007 db
Figurák száma: 5 db

Részletes leírás »
33 990 Ft 41 990 Ft (19%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Star Wars™ 75243 Slave l™ – 20. évfordulós kiadás adatai:

 

LEGO® Star Wars™ 75243 Slave l™ – 20. évfordulós kiadás

 

Slave l™ – 20. évfordulós kiadás

Építsd meg Boba Fett egyedi Slave I csillaghajóját, és utazd át vele a LEGO® Star Wars™ galaxist, szökevények után kutatva! Ragadd meg a fogantyút, és reptesd körbe-körbe! Húzd meg a ravaszt, és tüzelj a rugós kilövőkkel! Rakd be a karbonitba fagyott Han Solot a rakodótérbe, és szállítsd el, hogy megkapd az érte járó jutalmat! Egy újabb izgalmas nap egy fejvadász életében!

Gyűjtsd be és építsd meg Boba Fett Slave I csillaghajójának különleges LEGO® Star Wars™ 20. évfordulós kiadását a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmből!

Ünnepeld a LEGO® Star Wars™ játékkészletek 20. évfordulóját Boba Fett klasszikus Slave I csillaghajójának részletesen kidolgozott és újraértelmezett változatával! Az ikonikus 75243 LEGO Star Wars csillaghajó napjaink legrészletesebben kidolgozott verziója olyan elemeket tartalmaz, mint az önterülő pilótaülés és oldalszárnyak, a könnyű szállíthatóság érdekében egy fogantyú, valamint a ravasszal tüzelhető rugós kilövők. Ez a csodálatos LEGO Star Wars gyűjthető építőjáték tartalmaz egy zárható, hátsó rakodónyílást, ahol eltárolhatod a karbonit elembe fagyott Han Solót, emellett találsz 4 LEGO Star Wars minifigurát, bónuszként pedig Leia hercegnő minifiguráját és bemutatóállványát is, mely a 20. évfordulós logóval jelöli a LEGO Star Wars készletek történetének ezen mérföldkövét.

 

  • A csomagban 4 LEGO® Star Wars™ minifigurát találsz: Boba Fettet, Han Solót, Zuckusst és 4-LOM-ot, valamint a 20. évforduló alkalmából készült, bónusz Leia hercegnő minifigurát bemutatóállvánnyal. 
  • A Slave I LEGO® Star Wars™ készlet tartalmaz egy levehető pilótafülke tetőt, melynek belsejében egy minifigurának kialakított ülést találsz, emellett vár még rád egy önterülő pilótaülés és oldalszárnyak, egy fogantyú, a 2 rugós kilövőhöz tartozó, különálló ravaszok, forgó puskák és egy zárható, hátsó rakodónyílás, ahol eltárolhatod a karbonit elembe fagyott Han Solót. 
  • A fegyverek között 3 ágyút, Han Solo lézerpisztolyát és Leia hercegnő eredeti lézerpisztolyát találod, a kreatív játékhoz. 
  • Leia hercegnő minifigurája valósághűen bemutatja az eredeti, 2000-es változatot, plusz egy 20. évfordulós logóval is elláttuk. 
  • Az új, 2019 áprilisában megjelenő részletek Zuckuss új fejét, valamint jobbra és balra kanyarodó, 3×3 kő elemeket is tartalmaznak. 
  • A 20. évfordulós, bemutatóállványra helyezett LEGO® Star Wars™ minifigurák tökéletes díszként szolgálnak. 
  • Az építőjáték nagyszerű LEGO® Star Wars™ ajándék a 10 év fölötti építők számára. 
  • A Slave I építőjáték méretei: több mint 13 cm magas, 29 cm hosszú és 31 cm széles.

 

LEGO® Star Wars™ 75243 Slave l™ – 20. évfordulós kiadás

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
634253
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
1 007
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
5
Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!