20 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

Ajánlott korosztály: 18 éves kortól
Elemek száma: 410 db
Figurák nélkül

Részletes leírás »
20 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya jellemzői

Fejezd ki a rajongásod a LEGO® DC Batman™: Batman csuklya játékszettekkel!

A szuperhősök élete soha nem unalmas: mindig készen kell állniuk arra, hogy legyőzzék a sötét erőket, hogy azok ne tudják felborítani a világ egyensúlyát. Batman is ilyen szuperhős, akinek kalandjait megannyian követték – és követik – nyomon az egész világon. Ez nem csoda, hiszen Batman univerzuma tele van sötét és hősies kalandokkal, ami könnyedén meg tudja dobogtatni az emberek szívét.

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

Lehet, hogy te is ennyire szereted a Batman filmeket. Ez esetben nosztalgiázz bátran a LEGO® DC Batman™: Batman csuklya játékszettek építésével és hagyd, hogy magukkal ragadjanak az emlékek. Hiszen mi lehet jobb elfoglaltság egy hosszú, tartalmas munkanap után, mint az, hogy a hobbinknak élünk?

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

Hosszú órákig tartó építési élmény a LEGO® DC Batman™: Batman csuklya játékszettekkel

A legtöbb játékkal való szórakozás élménye nem tart tovább az elkészítés folyamatánál. Ám a LEGO® DC Batman™: Batman csuklya játékszettekkel nem ez a helyzet: az elkészült játékot akár ki is állíthatod az otthonodban vagy a munkahelyeden, ezzel tartalmas utóéletet biztosítva számára. Méreteinél fogva csak úgy vonzani fogja a vendégeid vagy kollégáid figyelmét, hiszen az impozáns méretű, 22 cm magas, 10 cm széles és 12 cm mély a kirakott játék figyelemfelkeltő mestermű. Emellett természetesen az is fokozza a mű értékét, hogy a strapabíró alaplapra rögzíthető, stílusos adattáblát is el tudsz helyezni rajta.

 

Az építés élményét akár is ajándékba is adhatod – magadnak vagy bármelyik felnőtt ismerősödnek

Szerezd meg a gyűjteményedbe Batman csuklyáját, hogy mindig fel tudj töltődni a kreatív hobbiddal egy hosszú, fárasztó nap után. De akár ajándékba is adhatod ezt a páratlan élményt más DC Batman™ vagy épp LEGO rajongó ismerőseidnek is, akik garantáltan el lesznek ájulva a figyelmes ajándéktól. Ezt az év bármelyik napján megteheted, hiszen a 410 db építőelemből álló LEGO® DC Batman™: Batman csuklya játékszettek tematikájában nem köti magát egy jelesebb ünnephez sem, ezért az év minden napján meglepheted vele felnőtt ismerőseidet.

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

 

LEGO® Super Heroes 76182 Batman™ csuklya

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
863368
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
410
Elem igény
nem kell bele elem
Figurák száma (db)
0
Ajánlott korosztály
18 éves kortól
Hány éves korig?
99 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!