15 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Technic 42079 Nagy teherbírású villástargonca

Ajánlott korosztály: 9-16 éves korig
Elemek száma: 592 db
Figurák száma: 0 db

Részletes leírás »
15 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Technic Nagy teherbírású villástargonca 42079 adatai:

 

Nagy teherbírású villástargonca

Fejleszd rakománykezelő képességeidet ezzel a klassz 2-az-1-ben LEGO® Technic 42079 Nagy teherbírású villástargonca készlettel, melyben számos eredeti részletet és funkciót fedezhetsz fel! Többek között hátsókerék-kormányzást a megfelelő irányíthatóság érdekében, és magasra nyúló villákat a nehezen elérhető felületekhez. Vezesd a helyére, engedd le a villákat, és billentsd úgy, hogy fel tudd pakolni a raklapot, majd szállítsd el a célállomásra! Ez a robusztus modell tartalmaz egy 2-hengeres motort mozgó dugattyúkkal, egy részletesen kidolgozott vezetőfülkét, egy narancssárga vészvillogót és nagy kerekeket is. Továbbá a sárga és kék színösszeállítás mellé matricák is tartoznak, melyekkel még tovább díszítheted a készletet. Építsd át, és alkoss egy nagy teljesítményű Vontatót, hogy kétszeres legyen az építés és a játék élménye!

 

Ismerd meg a Nagy teherbírású villástargonca erejét és sokoldalúságát!

Emeld a LEGO® Technic élményt a következő szintre a 42079 Nagy teherbírású villástargonca készlettel! Indítsd be a járművet, hogy mozogjanak a motor dugattyúi, emeld meg és billentsd a villákat, és használd a hátsókerék-kormányzást, amivel megemelheted, majd elszállíthatod a raklapot a célállomásra! Ez a 2 az 1-ben LEGO Technic készlet tartogat még egy veszélyt jelző címkével ellátott hordót. A szett még tovább díszíthető sárga és kék matricákkal. Alakítsd át nagy teljesítményű Vontatóvá!

 

  • Az Emelővillás targoncával hátsókerék-kormányzás, mozgó dugattyúkkal ellátott 2-hengeres motor és magasra nyúló, emelhető és billenthető villák is várnak rád. Továbbá találsz még benne egy részletesen kidolgozott vezetőfülkét, egy narancssárga vészvillogót és nagy kerekeket is. 
  • A készlet tartalmaz még egy megépíthető raklapot és veszélyt jelző matricákkal ellátott hordót is. 
  • Irányítsd az emelővillát úgy, hogy mozogjanak a látható, 2-hengeres motor dugattyúk! 
  • Emeld fel és billentsd a villát, majd irányítsd a hátsókerék-kormányzást, hogy felemeld és elszállítsd a raklapot a célállomásra! 
  • Emeld magasra a rakománnyal megpakolt raklapot!  
  • A sárga és kék színösszeállítás mellé matricák is tartoznak, így még tovább díszítheted a készletet! 
  • Ezt a korszerű LEGO® Technic építőkészletet úgy tervezték, hogy magával ragadó és izgalmas építési élményt biztosítson tapasztalt építők számára. 
  • A 2 az 1-ben LEGO® Technic készlet Vontatóvá is átépíthető. 
  • A Nagy teherbírású villástargonca méretei: több mint 18 cm magas, 33 cm hosszú és 12 cm széles. 
  • A Vontató méretei: több mint 13 cm magas, 32 cm hosszú és 12 cm széles.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
579923
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
592
Elem igény
nem kell bele elem
Ajánlott korosztály
9 éves kortól
Hány éves korig?
16 éves korig
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!