119 990 Ft

Ragadj bankkártyát, 3 000 Ft-ot ér!

 

Hasonló elérhető termékek

Airbi PRIME légmosó készülék

Szállított légmennyiség: 156 m3/óra
Vízkapacitás: 7 liter
Ajánlott helyiség: max. 65 m2

Nem kapható

119 990 Ft

 

Őrült hét! Akár 10 havi 0% THM hitel

 

Részletes leírás

Airbi PRIME légmosó készülék adatai

Az Airbi PRIME légmosó egyidejűleg végzi el egy párásító és egy légtisztító készülék feladatait. A készülék automatikus üzemmódban képes biztosítani, egy max. 65 m2-es helyiség légterének optimális 40 - 60% közötti relatív páratartalmát.

A vizet természetes módon, légmozgatással párologtatja el és ezáltal nem történik ásványi anyag (vízkő) kijutása a légtérbe.
A párologtatás és a légtisztítás a készülék belsejében egy nagyfelületen nedvesített forgó tárcsarendszer segítségével történik, amelyen a légtér szennyeződései megtapadnak és a vízbe mosódnak. A baktériumok vízben történő elszaporodását a BSS (Bio Silver Stone, bio ezüstkő) alkalmazásával gátolja meg (vegyszerek nélkül!), az annak felületéről a vízbe kerülő ezüstionok segítségével. Mivel ez a víz nedvesíti a teljes tárcsafelületet, a PRIME ilyen módon az átáramló levegőben található baktériumok 99,9 %-át befogja és ártalmatlanítja is.
A BSS folyamatos üzem mellett is legalább egy évig használható.

Plazmarendszer – A készülék iongenerátort is tartalmaz, amelynek ionjai a levegőben terjedő vírusokat és mérgező anyagokat támadják és akár az influenzavírusok 99,9 %-át is elpusztítják.
Ez a funkció opcionális, a felhasználó igény szerint kapcsolhatja be és ki.

A készülék üzemmódjai – automatikus (páratartalom mérésen alapuló), manuális (magas, közepes, alacsony ventilátor fordulatszámú), valamint éjszakai üzemmód.

Beépített érzékelő figyeli, ha kifogyott a víz a tartályból, s ezt a kezelőpanelon villogással jelzi és le is állítja a készülék működését.

Választható párásítás nélküli légtisztító üzemmód is, amely száraz víztartály mellett is funkcionál! (Ekkor a ventilátor előszűrője és az iongenerátor látja el ezt a feladatot).

Timer (időzített) üzemmód esetén az érintőpaneles kezelőfelületen 1 - 8 óra közötti üzemidő választható, majd a készülék kikapcsol.

A PRIME nagyon halk üzemű (25-36 dB) és egy másik előnye az alacsony energiafogyasztás (max. 15 W).

Műszaki adatok:

  • Szállított légmennyiség: 156 m3/óra
  • Vízkapacitás: 7 liter
  • Ajánlott helyiség: max. 65 m2
  • Energiaellátás: 220-240 V, 50-60 Hz
  • Teljesítmény: 7-15 W
  • Ventilátor sebesség: alacsony / közepes / magas
  • Zajszintje: 25-36 dB
  • Súlya: 6 kg
  • Méretei: 330 x 330 x 405 mm
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
506801
Gyártó
AIRBI
Garancia
1 éves
Típus
Levegőtisztító
Teljesítmény
15 W
Tartály űrtartalma
7 l
Jellemzők
Automatikus működés az érzékelő(k) alapján
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!