89 990 Ft

Ragadj bankkártyát, 3 000 Ft-ot ér!

 

Hasonló elérhető termékek

Airbi Fresh Légtisztító

50 W teljesítmény
Ajánlott helyiségek: 40 m2
210 m3 / óra szállított levegő mennyiség

Nem kapható

89 990 Ft

Részletes leírás

Airbi Fresh Légtisztító adatai

Az Airbi Fresh egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító készülék. Az általa megmozgatott légmennyiség (elérheti a 210 m3/órát) max. 40 m2 alapterületű helyiség légterének tisztítására javasolt. Az Airbi Fesh légtisztító készülékben a szaganyagokra és a levegőben lebegő részecskékre is érzékeny szenzorok találhatók, amelyek folyamatosan ellenőrzik a helyiség légterének minőségét és annak megfelelően állítják be az optimális ventilátor fordulatszámot. A hatékonyságot a beépített HEPA szűrő (allergének szűrése), aktív szén szűrő (gázok lekötése), rostszűrő (szagok és vegyi anyagok eltávolítása), vagy UV-lámpa + fotokatalizátor (sterilizál, baktériumok vírusok szaporodását gátolja) biztosítja. A készülék figyelmeztető jelet ad, ha elérkezik valamelyik cseréjének időpontja. Az előlapon LED kijelző mutatja az egyes üzemállapotokat, melyeket az előlapi kezelőpanel gombjaival, vagy a tartozék távirányítóval állíthatunk be. Az Airbi Fresh készülék az allergiában szenvedők számára is ajánlott, mivel hatékonyan szűri ki a levegőben lebegő és allergiát okozó részecskéket, polleneket. Iongenerátort is alkalmazva pozitívan befolyásolja az otthona, vagy munkahelye légterét, mivel javítja a légzést és emellett a levegőben terjedő vírusok nagy részét is hatékonyan elpusztítja. Az egyik legfőbb előnye a halk működése (a motor zajszint minimuma csak 30 dB).

Műszaki adatok:

  • Maximális fogyasztása: 50 W (220-240V, 50-60Hz)
  • Tömege: 6,9 kg
  • Méretei: 602 x 382 x 249 mm (mag. x szél. x mély. )
  • Ajánlott helyiségek: max. 40 m2 -ig
  • Színe: fehér

Szállított levegő mennyisége, ventilátor zajszintje

  • Alacsony fordulaton: 120 m3 / óra, 30 dB
  • Közepes fordulaton: 165 m3 / óra, 37 dB
  • Magas fordulaton: 210 m3 / óra, 44 dB
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
506791
Gyártó
AIRBI
Garancia
1 éves
Típus
Levegőtisztító
Teljesítmény
50 W
Jellemzők
LED jelzőfény, HEPA szűrő

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!