Lenspen

 

A Lenspen használatával gyorsan, egyszerűen és kényelmesen tisztíthat. Bizonyítottan ez az egyik legjobb lencse- és képernyőtisztítási rendszer a világon.

Miért lettek a Lenspen termékei a világ egyik legjobb optikai tisztítói?
Mert aktív szenet tartalmaznak. Az aktív szén távolítja el a szennyeződéseket. Sokan emlékezhetnek arra, ahogy édesanyáik és nagyanyáik az ablakokat és tükröket fekete-fehér újságpapírral tisztították. Hogy ez miért is volt olyan hatékony? A fekete nyomdafestéknek körülbelül 25%-a aktív szenet tartalmaz, ami nagyon jól megköti az olajat, zsírt és egyéb szennyeződéseket.

 

Lenspen


1. lépés - Porecset - Eltávolítja a port.
Tolja ki a porecsetet a toll egyik részéből, távolítsa el az összes port és olyan szennyeződést, ami összekarcolhatná a felületet!

2. lépés – Tisztítóhegy – Eltávolítja a szennyeződést.
Vegye le a Lenspen kupakját, és meglátja a tisztítófejet: flexibilis gumiból készült hegy, a gumin finom natúr szarvasbőr található. A szarvasbőr felületén egy speciális aktívszenes vegyület van, amivel eltávolíthatjuk a szennyeződéseket. Biztonságos minden eszközre és felületkezelésre. Nem tud leesni a tisztítófejről és nem hagy nyomot a felületen. Vessen egy pillantást a felületre – tökéletesen tiszta lett! Hova tűnt a szennyeződés? A tisztítófejen lévő aktív szénvegyület magába szívta.

3. lépés – Kupak – Csavarjon a kupakon, így feltölti a tisztítóhegyet!
Az utolsó lépés: helyezze vissza a kupakot, és csavarja meg oda-vissza egyszer. A csavaró mozdulat ahhoz kell, hogy tisztítófejünket újratöltsük aktív szénnel. Így újra és újra használhatjuk, akár 500 alkalommal.

Az utolsó lépés: helyezze vissza a kupakot, és csavarja meg oda-vissza egyszer. A csavaró mozdulat ahhoz kell, hogy tisztítófejünket újratöltsük aktív szénnel. Így újra és újra használhatjuk, akár 500 alkalommal.

 

Lenspen

 

A Lenspen olyan kíméletesen és karcmentesen tisztít, hogy még a digitális fényképezőgépek legérzékenyebb alkatrészét, a CCD érzékelőt is károsodás nélkül tisztára varázsolja. A szenzortisztításhoz a professzionális márkaszervízek is ezt használják.

Íme néhány érdekesség az Ön Lenspenjéről:

Lenspen – világmárka
A Lenspenek elismerten a világ egyik legjobb tisztítóeszközei az optikákhoz. Sok híres optikai cég használja a Lenspent saját logójával, mert tudják, hogy a kiváló minőségű objektívek és optikai eszközök a legjobb és legkímélőbb tisztítást érdemlik.

A Lenspenek különböző méretben, formában, színben és kivitelben léteznek, mindegyik más és más célt szolgál, és más felületet tisztít, valamint egyéni ízléseknek felel meg. TV képernyőkhöz, monitorokhoz, telefonokhoz, szűrőkhöz, és minden olyan dologhoz, ami üveg, létezik Lenspen tisztító. Sőt, a leghasznosabb újdonság a szenzor-tisztító rendszer, ami a világítós nagyítóval (Sensor Loupe) együtt a leghatékonyabb.

*: A Lenspen felmérései alapján, 2009