49 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon i-Sensys MF216n multifunkciós mono lézernyomtató

600×600 dpi felbontás
23 lap/perc
USB, Ethernet, érintőpanel

Részletes leírás »
49 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Canon i-SENSYS MF216n hálózati multifunkciós mono lézernyomtató adatai:

Hatékony, hálózatba kötött, multifunkciós készülék kis irodák számára
Ez az elegáns, nagy sebességű, fekete-fehér, Canon i-SENSYS MF216n hálózati multifunkciós mono lézernyomtató egyetlen kompakt, helytakarékos készülékben biztosít nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfunkciókat. Ethernet-csatlakoztatásra alkalmas készülék a funkciók egyszerű hálózati megosztása érdekében, amely professzionális nyomtatási minőséget és könnyű, érintőképernyős kezelhetőséget biztosít, így ideális asztali megoldás kis irodák számára.

Gyors nyomtatás és másolás
Nem kell a gép mellett várni a dokumentumok kimenetére, mivel gyors fekete-fehér A4-es lézernyomtatást, percenként 23 oldal sebességű másolást és alvó állapot után is gyors elsőnyomat-előállítást biztosít. A többoldalas beolvasás és másolás gördülékenyen végezhető a 250 lapos papírkazettának és az integrált, 35 lapos automatikus dokumentumadagolónak köszönhetően.

Üzleti minőségű eredmények
Az akár 1200×1200 dpi felbontású nyomtatási minőség és a Canon EF toner kombinációja professzionális nyomatokat és másolatokat biztosít jól látható, éles körvonalú betűkkel és lágy szürkeárnyalatos grafikákkal. A továbbfejlesztett színes beolvasás akár 9600×9600 dpi felbontásra is képes, így az eredeti dokumentumok minden részletét megörökíti. A felhasználóbarát hálózati beolvasás segítségével bármely személyi számítógépre elküldhetők a beolvasott dokumentumok.

Gyors, egyszerű érintőkijelzős működés
A gyors és egyszerűen működtethető  Canon i-SENSYS MF216n hálózati multifunkciós mono lézernyomtató sokoldalú, döntött, nagyméretű LCD-érintőképernyőt tartalmazó kijelzőpanellel rendelkezik, amelyről azonnal leolvashatók a szükséges információk. A panel függőlegesen is beállítható, és felfelé is nézhet, így igazodik az Ön munkavégzéséhez. A hatékony beolvasási és másolási munkaműveletek egyszerűen beállíthatóak az egyérintéses funkciógombok használatával, így a beolvasott anyagok fájlba küldhetők, vagy több kép egy lapra másolásával papír takarítható meg.

Energiatakarékos
A Canon „On-Demand fixing” technológiájának köszönhetően gyakorlatilag nincs szükség bemelegedési időre, és csökkenthetők az energiafogyasztási költségek, ugyanakkor mindez nincs hatással a gép teljesítményére. A kategóriájában egyik legjobb TEC (energiafogyasztási) besorolása révén ez a készülék alvó állapotban mindössze 1,6 W-ot fogyaszt.

Halk üzemmód
Ez a multifunkciós készülék készenléti állapotban csendes, míg a csendes környezetben való működtetéshez a Csendes üzemmód halkabb nyomtatást biztosít – így Ön mások megzavarása nélkül végezheti munkáját.

Minden-az-egyben kazetta
Az újrahasznosítható minden-az-egyben kazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét, és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. Az eredeti – a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket is magában foglaló – Canon lézerkazetta másodpercek alatt, minden gond nélkül kicserélhető.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
335086
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Típus
Mono
Kategória
multifunkciós lézer nyomtató
Kezelt papírméretek
A4 (210 × 297 mm), A5 (148 × 210 mm), B5 (176 × 250 mm), Legal, Letter, boríték, DL, Indexkártya
Támogatott operációs rendszerek
Windows XP, Linux, Windows Vista, Windows 7, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Windows 8, Mac OS, Windows 8.1
Méretek
429 mm × 490 mm × 630 mm
Súly
11,5 kg
Tartozékok
telepítő CD, felhasználói kézikönyv, tápkábel
Nyomtatás
Nyomtatási technológia
Canon i-SENSYS
Maximális felbontás (fekete)
600 x 600 dpi
Nyomtatási sebesség (fekete)
23 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
nincs
Funkciók
Szegélymentes nyomtatás
nincs
Kétoldalas nyomtatás (duplex)
nincs
LCD kijelzõ
érintőképernyő
Extra funkciók
szkenner (lapolvasó), fénymásoló, fax
Csatlakozás
Kártyaolvasó nyílás
nincs
Csatlakozó
USB, Ethernet
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!