21 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

XEROX Phaser 3020V_BI wifi-s mono lézernyomtató

600x600dpi felbontás
20lap/perc nyomtatási sebesség
Wifi csatlakozás

Nem kapható

21 990 Ft

Részletes leírás

XEROX Phaser 3020V_BI wifi-s mono lézernyomtató adatai:

Az ultrakompakt Phaser 3020 nyomtatót az egyéni felhasználók és a kisebb munkacsoportok igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki. A beállítás könnyű, a mindennapi használat egyszerű, a nyomtatás pedig gyors.

Vezető technológia
 • Tökéletes illeszkedés. A Phaser 3020 fekete-fehér lézernyomtató kompakt kialakítása remek illeszkedést biztosít a kisebb helyeken.
 • Nagy hatás. Megfizethető ár. Ha az USB-vel és beépített wifivel felszerelt Phaser 3020 mellett dönt, hihetetlen eredményeket kap, valamint standard funkciók széles körét.
 • Nincs szükség extra alkatrészekre. A Phaser 3020 fekete-fehér lézernyomtató egyetlen könnyen cserélhető, all-in-one festékkazettát használ, egyszerűvé téve a kellékek kezelését és minimálisra csökkentve a tartozékok cseréjével töltött időt.

Közvetlen hozzáférés bárhonnan

 • Intuitív kezelőfelület. Az eszköz intuitív kezelőfelületén könnyedén végezheti el a mindennapi feladatokat.
 • Nem bonyolult. Helyezze a nyomtatót bárhova, ahol kényelmes. A Xerox® Easy Wireless Setup segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhat a vezeték nélküli hálózathoz.
 • Wi-Fi Direct funkció. A Phaser 3020 meglévő vezeték nélküli hálózat nélkül tud kommunikálni a wifi-képes eszközökkel. A Wi-Fi Direct segítségével a mobiltelefonok, táblagépek és laptopok biztonságos kapcsolatot létesíthetnek közvetlenül a nyomtatóval.
 • Nincs szem előtt. De mindig tudunk róla. Mindig tisztában lehet a nyomtatási feladatok állapotával, láthatja a festékszintet, és gyorsan elérheti az online ügyfélszolgálatot asztaláról a Xerox® CentreWare® IS segítségével.

Következetes végrehajtás

 • Óriási teljesítmény. A Phaser 3020 fekete-fehér lézernyomtató könnyedén kezeli a nagy munkaterhelést.
 • Kevesebb várakozás. Az akár 20 lap/perc sebességű nyomtatással több időt tölthet ügyfeleivel, és kevesebbet a várakozással.
 • Vizuálisan lenyűgöző. Az akár 1200 × 1200 dpi felbontású szöveg és grafikai elemek jelentős vizuális hatást adnak a fontos nyomtatási feladatoknak.
 • Nagyobb erő. Az erőteljes, 600 MHz-es processzorral és a 128 MB memóriával hatékonyan és gyorsan hajthat végre minden erőforrás-igényes megbízást.

1 Bármely hónapban várható havi kapacitás. Rendszeresen nem tartható fenn.
2 Átlagos szabványos oldalak. A névleges nyomatszám megfelel az ISO/IEC 19752 szabványnak. A nyomatszám a kép, a fedettség és a nyomtatási mód függvényében változik.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
365797
Gyártó
XEROX
Garancia
1 éves
Kategória
lézernyomtató
Kezelt papírméretek
A4 (210 × 297 mm), A5 (148 × 210 mm), A6 (105 × 148 mm), B4 (250 × 353 mm), Legal, Letter
Memória
128 MB
Támogatott operációs rendszerek
Windows XP, Linux, Windows Vista, Windows 7, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Windows 8, Mac OS 10.5.8
Méretek
331 x 215 x 188 mm
Súly
4.1 kg
Tartozékok
tintapatron vagy nyomtatókazetta, felhasználói kézikönyv, hálózati kábel, szoftver (CD)
Nyomtatás
Nyomtatási technológia
monokróm lézer
Maximális felbontás (fekete)
600 x 600 dpi
Nyomtatási sebesség (fekete)
20 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
nincs
Funkciók
Szegélymentes nyomtatás
nincs
Kétoldalas nyomtatás (duplex)
manuális
LCD kijelzõ
nincs
Csatlakozás
Kártyaolvasó nyílás
nincs
Csatlakozó
USB, WiFi
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!