1 690 Ft

Hasonló elérhető termékek

Sudoku

társasjáték
sudoku
1-4 fő játékos

Nem kapható

1 690 Ft

Részletes leírás

FUNVILLE Sudoku

Ez a nagyszerű társasjáték egyrészt a számok világába kalauzol, és még az agyadat is megtornásztatja. A játék nagyszerűsége abban rejlik, hogy akár egymagadban is próbára teheted a tudásodat. A játék kerek száz feladvánnyal és természetesen azok helyes megfejtésével teszi próbára a tudásunkat. A játék során csupán arra kell figyelnünk, hogy minden sor, minden oszlop és minden 3x3-as mező tartalmazza a számokat egytől kilencig. A játékban három nehézségi szint található, és persze egy homokóra, hogy az időkorlát még izgalmasabbá tegye a játékot.

Tartalma:

  • 1 játéktábla
  • 90 számkártya
  • 1 rejtvény könyv (10 feladvánnyal és megfejtéssel)
  • 1 használati útmutató
  • Játékosok száma 1-4 fő.
  • Játékidő kb 15-20 perc.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
462705
Gyártó
FUNVILLE
Garancia
nincs
Kategória
társasjáték
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Kinek ajánljuk?
fiúknak és lányoknak
Játékosok száma
1 - 4 játékos
Elem igény
nem kell bele elem
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!