368 955 Ft

Hasonló elérhető termékek

Apple MacBook Air 13" (2019) 1,6GHz Dual Core 8GB, Intel Core i5, 128GB, asztroszürke

Intel® Core™ i5 / 2C /1,6GHz-3,6GHz/ 4MB
8GB LPDDR3 RAM, 128 GB PCIe SSD
13,3" WQXGA (2560x1600) IPS Retina kijelző

Részletes leírás »
368 955 Ft

Nem kapható

Színvariációk

Apple MacBook Air 13Apple MacBook Air 13Apple MacBook Air 13

Részletes leírás

Apple MacBook Air 13" (2019) 1,6GHz Dual Core 8GB, Intel Core i5, 128GB, asztroszürke adatai:

 

Apple MacBook Air 13

 

Megint lehengerlő.
Továbbra is légies.

A legkedveltebb Macbe most újra belezúgsz majd. Az új MacBook Air asztroszürke, ezüst- és aranyszínben kapható kialakítása vékonyabb és könnyebb. True Tone technológiás Retina kijel­zővel, a legújabb generációs billentyűzettel és Force Touch érintőpaddal érkezik. Sőt, már Touch ID is van rajta. Ikonikus háza 100%-ban újrahasznosított alumínium, így ez a legzöldebb Mac.1 Mindemellett egész napos aksiidőt nyújt, így a MacBook Air tökéletes a minden­napi rohangálós feladataidhoz.

 

Retina kijel­ző
Négymillió pixel
látványosan
debütál.

 

Apple MacBook Air 13

 

2560 x 1600 képpontos felbontás, több mint 4 millló képpont – ha meglátod, tátva marad a szád. A képek minden eddiginél részletgazdagabbak és élethűbbek rajta. Minden szöveg tűélesen jelenik meg. A True Tone technológia pedig auto­ma­ti­ku­san hozzá­igazítja a kijel­ző fehérpontját a fény­viszonyokhoz, így a­ weboldalak és az e‑mailek olyan természetesen jelennek meg, mintha nyomtatott oldalakat néznél. Minden tartalom bámulatosan gazdag és életteli, mivel az előző generációnál 48 százalékkal szélesebb a szín­tartomány. A kép­ernyő üvege egészen a ház széléig ér, a kerete ezáltal hihetetlenül vékony – fele akkora – lett, így még jobban koncentrálhatsz a tartalomra. Egyszerűen imádni fogod, amit látsz. 

Apple MacBook Air 13

 

Touch ID
Az ujjlenyomatod a
jelszavad.

Apple MacBook Air 13

 

A Touch ID kényelmes, korszerű védelmét beépítettük a MacBook Airbe. Csak az érzékelőre kell helyezned az ujjadat, és máris feloldottad a Maced zárolását. Ujjlenyoma­toddal gyorsan, jelszó beírása nélkül férhetsz hozzá zárolt dokumen­tumaidhoz, jegyzeteidhez és a védett rendszer­beállításokhoz. 

Apple MacBook Air 13

Apple T2 Security chip

A MacBook Airben a Macre tervezett, a korábbinál is bizton­ságosabb második generációs Apple T2 Security chip őrzi titkosított adataidat. Így ha a Touch ID-val lépsz be a Macedre vagy egy dokumentumba, az adataid mindvégig biztonságban lesznek. Az adat­kódolás folyamatos és automatikus, és teljes egészében titkosítja az SSD‑n tárolt információidat.

 

Apple MacBook Air 13

 

Billentyűzet
Nagyon kézre áll.

 

Apple MacBook Air 13

 

Az új generációs MacBook Air billentyűzete saját pillangó­mechanikánkkal működik – ez a hagyományos ollós mechanizmusnál négyszer stabilabb billentyűket nyújt, amiken gyorsabb, kényelmesebb az írás. Kivilágítatlan környezetben pedig segít gépelni az intelligens fény­érzékelő és a billentyűk önálló LED-es háttérvilágítása.

 

Apple MacBook Air 13

Force Touch érintőpad

A Force Touch érintőpadon a nyomás­erősség finom változtatásával több funkciót is előhívhatsz a Macedből. Az érintőpad minden pontja ugyanúgy reagál a kattintásra, teljes felületén pontos az irányítás, és lesz hely bőven a Multi-Touch mozdulatoknak is. Otthonosan mozognak majd rajta az ujjaid.

 

Apple MacBook Air 13

Apple MacBook Air 13

 

Teljesítmény
Sokoldalú és
sokáig bírja
aksival.

Az új MacBook Air könnyű súlya ellenére – mindössze 1,25 kiló – sokat bír. Nyolcadik generációs Intel Core i5 processzora hatékonyan kezeli a minden­napok feladatait – az e‑mailezéstől és internete­zéstől a Keynote-prezentációk készítésén át a videó­szerkesztésig az iMovie‑ban. Akár 16 GB‑nyi memóriával gondos­kodik a zökkenő­mentes munkáról még akkor is, ha számos alkal­mazás van egyszerre megnyitva, és akár 1 TB‑os SSD-tároló biztosít bőséges tárhelyet minden doksidnak, fotódnak és videódnak.

8 GB
memória

 

128 GB
SSD-tároló

 

1,25
kg

 

Apple MacBook Air 13

 


Aksiüzemidő

A MacBook Air egész nap pörög veled – akár 12 órát bír egyetlen feltöl­téssel, és készen áll többek között: e‑mailezésre, netezésre, online vásárlásra, videózásra, dokumentum­szerkesztésre és táblázat­kezelésre. A tengerentúlra repülsz? Bekészítheted a legjobb filmeket, hisz a MacBook Air akár 13 órás, nonstop mozi­­maratont is bír.2

 

 

Thunderbolt 3
Egy mindenhez.

 

Apple MacBook Air 13

 

A Thunderbolt 3 egy feltur­bózott univerzális port, amely a villám­­gyors adat­átvitelt ötvözi az elképesztően sok­oldalú USB‑C ipar­ági szabvány előnyeivel – és a MacBook Airen kettőt is találsz belőle. Adatátvitelre, töltésre és video­­kimenetként egyaránt használhatod, és akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer olyan gyors, mint a Thunder­bolt 2. Meglévő eszközeid bár­melyikét egyszerűen csatla­koz­­tathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, és mivel a Thunder­bolt 3 csatlakozó szim­metrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét. 

Apple MacBook Air 13

 

Hangszórók és kamera
Teljesítményre hangolva.

 

Apple MacBook Air 13

 

A MacBook Air jobban szól, mint valaha – erről a legújabb feldolgozási és hangolási technológiák gondoskodnak. A sztereó hang­szórók megduplázzák a basszust, és 25 százalékkal növelik a hangerőt az előző generációhoz képest. És a teltebb sztereó hangzással élvezetesebb a film­nézés és a zenehallgatás. A FaceTime-kamerának köszönhetően élesen láthatnak majd beszélgető­partnereid. A háromtagú tömbmikrofon pedig precízebben fogja fel a hangodat a FaceTime-beszélgetések és diktálás közben. 

Apple MacBook Air 13

 

 

Alapanyag
Az első Mac 100%‑ban
újrahasznosított
alumíniummal.

 

Apple MacBook Air 13

 

Bemutatjuk saját fejlesztésű alumínium­ötvözetünket, amely ugyanannyira erős és tartós, mint a korábban hasz­nált változatok, és a felülete is ugyan­olyan makulátlan. Azonban az előállításához nem kell a Föld alumíniumforrásaihoz nyúlnunk. Ez az ötvözet ugyanis a gyártás közben keletkező alumínium­forgács atomi szintű újra­feldolgozásával készül. A végeredmény: egy éppoly strapa­bíró és szép ház, mint a többi termékünké – és egy Mac, ami zöldebb, mint valaha.1 

47%-kal
alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással készül, mint az előző generá­ció3

 

Al
Erős, tartós kivitel a 6000‑es sorozatú alumíniummal
 

 

 

 

macOS
Egyszerűen lehengerlő.

 

Apple MacBook Air 13

 

A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. Olyan dolgokat vihetsz véghez vele, mint semmilyen más számító­géppel. Mégpedig azért, mert a szoftver és a hardver kifejezetten egymásnak lettek teremtve. A macOS Mojave új funkcióit pedig profi felhasználók ihlették, hogy minden­kinek hasznára váljanak.

                                                                                                                                                                                   

Mac + iPhone

A Maced olyan összhangban működik együtt az iPhone-oddal, ahogy egyetlen más számítógép sem.

Apple MacBook Air 13

 

Apple MacBook Air 13

Üzenetek

Üzenj a Macedről, és fogadd a választ is ugyanott. Az iPhone‑on megjelenő összes üzenet a Macen is megjelenik, így a beszél­getések mindig napra­készek lesznek.

 

Handoff

Kezdj el írni például egy do­ku­men­tu­mot, e‑mailt, szöveget vagy jegyzetet az iPhone-odon, és fejezd be a Maceden – vagy fordítva.
 

 

Hatékony beépített appok.

Minden Macen kreatív és irodai alkal­mazások egész tárházát találod. Így máris kezdődhet a munka – vagy a szórakozás.

 

Apple MacBook Air 13

 

                                                                                                                                                                                   

 

MacBook Air 

 

Apple MacBook Air 13

 

Megjegyzés:

  1. Csak a ház készül az UL LLC tanúsítási vizsgálatának eredményei alapján újrahasznosítottnak minősülő alapanyagból.
  2. A tesztelést az Apple 2018 októberében végezte MacBook Air 1,6 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral, 8 GB memóriával és 256 GB-os SSD-tárolóval szerelt prototípusain. A vezeték nélküli internet­használat tesztje az akkumulátor üzemidejét 25 népszerű webhely vezeték nélküli böngészésével, a kijel­ző 75%-os (a szabályozósáv 12. egységének megfelelő) fényereje mellett méri. Az iTunes-filmlejátszás tesztje az akkumulátor üzemidejét 1080p felbon­tású HD-tartalom lejátszásával, a kijel­ző 75%-os (a szabályozósáv 12. egységének megfelelő) fényereje mellett méri. A készenléti teszt az akkumulátor üzemidejét a vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott, iCloud-fiókba bejelentkezett rendszer készenléti üzemmódjában, a Safari és a Mail alkal­mazás bekapcsolt állapotában, alapértelmezett rendszerbeállítások mellett méri. Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.
  3. Az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának összértéke az életciklus-értékelés alapján 176 kg szén-dioxid-egyenérték.
     

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
657373
Garancia
1 éves
Gyártó
Apple
Processzor
Processzor típus
Intel® Core™ i5
Processzor frekvencia
1,6 GHz
Processzor FSB frekvencia
2133 MHz
Grafikus vezérlő
Intel UHD Graphics 617
Grafikus vezérlő memória
megosztott
Memória
Memória
8 GB LPDDR3
Memória típusa
DDR3
Háttértár
Háttértár kapacitás
128 GB SSD
Kijelző
Kijelző méret
13,3 "
Kijelző típusa
IPS panel, Retina
Kijelző felbontás
2560 x 1600 Pixel
Optikai meghajtó
nincs
Hálózat
Bluetooth 4.2, Wireless 802.11ac
WLAN típusa
802.11a/b/g/n, 802.11ac
Billentyűzet kiosztás
Magyar
Szín
Asztroszürke
Méret (Hossz x Vastagság x Szélesség)
21,24 x 0,41–1,56 x 30,41 cm
Súly
1,25 kg
Tartozékok
hálózati adapter, USB‑C töltőkábel
Extrák
beépített webkamera, beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, ujjlenyomat olvasó, billentyűzet háttérvilágítás, Precíziós touchpad, Fényérzékelő
Csatlakozó
Csatlakozók
audio, 2 x Thunderbolt™ 3
Audio csatlakozók
fülhallgató kimenet
Operációs rendszer
Operációs rendszer
macOS Mojave
Operációs rendszer kompatibilitás
macOS Mojave
Akkumulátor
Akkumulátor típus
Li-Polymer
Akkumulátor teljesítmény
max. 13 óra
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!