509 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Apple MacBook Pro 13" (2019) 1,4GHz, Quad Core 8GB, Intel Core i5, 128GB, asztroszürke

Intel® Core™ i5 / 4C / 1,4-3,9GHz +128MB eDRAM
8 GB LPDDR3 RAM, 128 GB SSD
13,3" WQXGA (2560 x 1600) IPS Retina kijelző

Extra évek Részletes leírás »
509 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Apple MacBook Pro 13" (2019) 1,4GHz, Quad Core 8GB, Intel Core i5, 128GB, asztroszürke adatai:

 

MacBook Pro
Erősebb.
Hatékonyabb.
Profibb.

 

Apple MacBook Pro 15

 

                                            
Négy- és hatmagos mellett már 8 magos Intel processzorral is.

 

                                         
Akár 32 GB memória profi appok egyidejű futtatásához.

                                         
Bámulatos Retina kijel­ző True Tone techno­lógiával.

 

                                         
Touch Bar és Touch ID. A hatékonyság jegyében.*

*Csak a cikknévben jelölt modellek esetében.

Apple MacBook Pro 15

 

Teljesítmény
A nagy teljesítmény óriási erőt ad.

A MacBook Pro rendkívüli teljesítménye és hordozhatósága eddig nem tapasztalt magas minőséget teremt a laptop­használatban. Nagy teljesítményű processzorai és memóriája, komoly grafikai teljesítménye, villám­gyors tárolói és sok más újítása miatt képes lépést tartani szárnyaló fantáziáddal.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

Fényképezés

Retusálj, szerkessz és dolgozz nagy felbon­tású képekkel a Photoshopban.

 

Kódolás

Programozz, futtass egyszerre több virtuális gépet – és minden eddiginél gyorsabban láthatod majd munkád végeredményét megvalósulni.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

Videószerkesztés

A 15 hüvelykes MacBook Prón többkamerás projekteket szerkeszthetsz a Final Cut Pro X-ben akár kilenc teljes 4K felbon­tású videostreammel.

 

3D-grafika

Akkor is késedelem nélkül élvezheted a kiegyensúlyozott teljesítményt, amikor a Cinema 4D szoftverben renderelsz 3D-s modelleket.

 

Játék

Jobban működnek és élettelibb részletekkel ajándékoznak meg
az olyan kidolgozott grafikájú játékok, mint például a Fortnite.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Processzor
Kemény mag.

A MacBook Pro minden eddiginél komo­lyabb számítási telje­sítményre képes a legújabb Intel Core pro­cesszo­­rokkal. A 13 hüvelykes MacBook Pro új, nyolcadik generációs, négymagos processzora a legkeményebb feladatokat is könnyedén lenyomja. Így ha össze­tett számítási munkákat bízol a gépedre – legyen szó kód­fordításról, 3D‑s modellek rendere­léséről, speciális effektek alkal­mazásáról, több sáv egymásra réteg­­zéséről vagy video­­kódolásról –, akkor is minden flottul megy.

 

13 hüvelykes MacBook Pro Touch Barral
Akár
1,4 GHz
sebességű 
Intel Core i5 processzor
Turbo Boosttal

 

Memória
Futtass többet
– várj kevesebbet.

Gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel szeretnél dolgozni a nagy fájlokon, vagy gyakran futtatsz több profi alkalmazást és virtuális gépeket? A 13 hüvelykes MacBook Prót már akár 8 GB nagy teljesítményű, 2133 MHz-es LPDDR3 memóriával is konfigurálhatod.

 

13 hüvelykes modell
Akár

8 GB
LPDDR3 memória

 

Grafikus processzor
Tátva marad a szemed a grafikától.

A 13 hüvelykes MacBook Prón gyorsabban futnak a grafikai feladatok, mivel hatékony integrált grafikus egysége 128 MB beágyazott DRAM memó­riával egészül ki – ez az előző generáció kétsze­rese. Vagyis több időd marad a lényegre: lenyűgöző dolgokat alkotni.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Blackmagic eGPU és eGPU Pro
Egy asztali gép grafikai teljesítménye
az asztal nélkül.

A Blackmagic Design két nagyszerű külső GPU-ja (eGPU-ja) egyaránt ideális kiegészítő MacBook Pro laptopodhoz.19 Ha ezeket használod, az asztali gépek grafikai teljesítményével dolgozhatsz, és a hatékonyságért cserébe nem kell feláldoznod a laptopok hordozhatóságát. Az egybeépített alumíniumházas Blackmagic eGPU‑k erősek, mégis csendesek. Thunder­bolt 3 porton keresztül töltik a Maced, beépített I/O‑csatlakozóikról pedig egyidejűleg működ­tethetsz egy Thunderbolt 3‑as kijel­zőt és VR‑perifériákat. A Blackmagic eGPU felgyorsítja a profi appokat, és gördülékenyen futnak vele a játékok. A Blackmagic eGPU Pro pedig bámulatos, munkaállomás-szintű grafikus teljesítményt szolgáltat a profi alkal­mazások munkafolyamataihoz és a VR-tartalmak létrehozásához.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Touch Bar*
*Csak a cikknévben jelölt modellek esetében.

Hatékonyabb lehetsz.
Csak a kisujjadat kell meg­mozdítanod.

Mostantól minden MacBook Prón leváltja a billentyű­zet felső sorának régi funkció­­billentyűit egy nagyság­­rendekkel rugalmasabb és jobban használható eszköz­­sor – a Touch Bar. Az érintősáv automatikusan az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó eszközöket jelenít meg intuitívan kezelhető formában. Megjelenhetnek rajta például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzói, a tartalmak szerkesztésére és böngészésére használható interaktív vezérlők vagy olyan intelligens szövegbeviteli funkciók, mint az emojik vagy a prediktív szövegjavaslatok, hogy csak párat említsünk.

Koppints rá. Tartsd lenyomva. 
Csúsztasd el. Húzd el.

A Touch Bar használatát a megszokott mozdulatok teszik egyszerűvé.
Koppintással kinyithatod a Control Strip vezérlősávot, csúsztatással állíthatod a hang- és fényerőt,
húzással pedig visszatekerhetsz a filmekben.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

Koppintás

Koppintással válthatsz a Safari lapjai között.

 

Lenyomás

Szerkesztés közben lenyomva tartással megnézheted a fotók eredeti változatát.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

Csúsztatás

Csúsztatással állíthatod be a fény- és a hangerőt.

 

Húzás

Húzással kikeresheted a legjobb színt a Keynote‑diáidhoz.

 

Pont, ami kell. 
Épp, amikor kell.

A MacBook Pro számos beépített alkal­mazása Touch Bar-vezérlőkkel könnyíti meg a leggyakoribb műveleteket – például az e‑mail‑küldést vagy a dokumen­tumok formázását. Ha alkal­mazást váltasz, a Touch Bar is ennek meg­felelően változik, és középre hozza az aktuálisan leg­fon­to­sabb billentyű­parancsokat. A Touch Bar lehetőségeit a külső fejlesztők is kihasználhatják saját alkal­mazásaikban.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

Final Cut Pro X

Szerkesztés közben húzással mozgathatod az idővonalat. A Touch Bar követi, hogy min dolgozol, és az alkalmazás mélyéről felszínre hozza az aktuálisan leghasznosabb eszközöket.
 

 

Fotók

Kedvencként kiválaszthatsz egy fotót, és auto­ma­ti­ku­san feljavíthatod vagy gyorsan hozzáadhatod egy albumhoz. A Touch Baron megjelennek a szerkesztőeszközök is – például a körülvágás és a szűrők alkalmazása.

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

Logic Pro X

Egy adott pontra ugorhatsz, egész finoman beállíthatod a hangzást – de akár dobbá, zongorává vagy felvételvezérlő panellé is alakíthatod a Touch Bart.

 

Mail

A Touch Bar gyakori címzetteket is tud ajánlani, és emojikat kínál fel üzenetíráskor.

 

 

Állítsd be, amiket leggyakrabban használsz.

Még gyorsabb és hatékonyabb lesz a munka, mivel billentyű­parancsokat hozhatsz létre közvetlenül a Control Strip sávon és az appokban, például a Mailben, a Pagesben, a Safariban vagy a Final Cut Pro X-ben.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Apple MacBook Pro 15

 

Touch ID
Megerősített adat­védelem. Ott van az ujjad hegyén.

A Touch ID-val egy pillanat alatt feloldhatod a MacBook Pród. Emellett biztonságosan vásárolhatsz vele Apple Payjel, gyorsan elérheted a rendszerbeállításokat, vagy akár felhasználót is válthatsz – és mindezt egyetlen érintéssel.

Apple T2 chip
A legújabb generációs adatvédelem.

Az összes MacBook Prót a saját, Macre fejlesztett Apple T2 Security chipünk második generációja teszi az eddigieknél is biztonságosabbá. A benne levő Secure Enclave koprocesszor a biztonságos rendszer­indítás és a tárhely­titko­sítás záloga. Számos különálló vezérlőt von össze, például a rendszerkezelő vezérlőt, a hangvezérlőt és az SSD‑vezérlőt.

 

 

Apple MacBook Pro 15

SSD-tároló
Nagyon odateheted magad.

A MacBook Pro SSD‑tárolója szédületesen gyors: szekvenciális olvasási sebessége elérheti a 3,2 GB/s‑ot. A 13 hüvelykes modell SSD‑kapacitása 2 TB‑ig terjedhet – vagyis a legnagyobb fájljaidat, például a nagy fotókönyvtárakat és videós projekteket sem kell külső adattárolóra száműznöd. Azonnal feláll a rendszer, simán fut egyszerre több app, és egy szemvillanásnyi idő a nagy fájlok impor­­tálása. Az Apple T2 Security chip pedig mindent auto­matikusan titkosít munka közben.

 

13 hüvelykes MacBook Pro Touch Barral
128 GB-os SSD-tároló
Akár
3,2 GB/s
szekvenciális olvasási sebesség
Akár
2,2 GB/s
szekvenciális írási sebesség

Thunderbolt 3
Az eddigi legsokoldalúbb port.

A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a villám­gyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB‑C ipar­ági szabvány előnyeivel. Adatátvitelre, töltésre és video­kimenetként egyaránt használhatod. Akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer gyorsabb, mint a Thunder­bolt 2. Ráadásul a 13 és a 15 hüvelykes MacBook Próból is találsz olyan változatot, amelyen négy ilyen port van, kettő a jobb, kettő pedig a bal oldalon. 

Meglévő eszközeid bár­melyikét egyszerűen csatla­koztathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, és mivel a Thunder­bolt 3 csatlakozó szim­metrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.

 

 

Apple MacBook Pro 15

Apple MacBook Pro 15

Kép és hang
Remekül néz ki, és fantasztikusan szól.

A MacBook Pro Retina kijelzője az eddigi legjobb, amit Mac laptopon láthattál. LED-es háttér-világítású, magas kontrasztarányú felületén mélyek a feketék és élénkek a fehérek. Széles P3 színtartománya a zöldeket és a pirosakat is erőteljesebbé teszi az sRGB szabvány színeinél. És most már minden MacBook Pro True Tone technológiás. Ez azt jelenti, hogy a kijelző fehér­egyensúlya auto­matikusan idomul a környezeted fényeinek színhőmér­sékletéhez – hogy még természetesebb legyen a kép. 

 

Apple MacBook Pro 15

 

A MacBook Pro dinamikus hangtere meglepően kiterjedt ehhez a fizikai mérethez képest – érzésre és hangzásra is. A filmek sokkal átélhetőbbek. A zene betölti a szobát. A három beépített mikrofon pedig iránysugarakat formáz, tisztábban fogva a hangod, amikor FaceTime-on beszélsz.

 

Apple MacBook Pro 15

 

Billentyűzet és érintőpad
Csendesebb lesz a munkahelyed.

A MacBook Pro billentyűzete pillangó­mechaniz­mussal működik. Billentyűi a hagyományos ollós mechanizmusnál négyszer stabilabbak, ezért jobb, kényel­me­sebb rajtuk gépelni, ráadásul mostantól minden MacBook Pro billentyű­zete halkabb. A nagy felületű Force Touch érintő­pad pedig rengeteg helyet biztosít az érintő­­műveletekhez vagy a kattintáshoz.

 

Apple MacBook Pro 15

 

macOS Mojave
Egyszerűen lehengerlő.

Sötét mód, profik által ihletett új funkciók, három új app és átalakított Mac App Store.

 

 

Apple MacBook Pro 15

 

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
657379
Garancia
1 éves
Gyártó
Apple
Processzor
Processzor típus
Intel® Core™ i5
Processzor frekvencia
1,4 GHz
Processzor FSB frekvencia
2133 MHz
Grafikus vezérlő
Intel® Iris Plus Graphics 645
Grafikus vezérlő memória
megosztott
Memória
Memória
8 GB LPDDR3
Memória típusa
DDR3
Háttértár
Háttértár kapacitás
128 GB SSD
Kijelző
Kijelző méret
13,3 "
Kijelző típusa
Retina
Kijelző felbontás
2560 x 1600 Pixel
Optikai meghajtó
nincs
Hálózat
Bluetooth, Wireless 802.11ac
WLAN típusa
802.11ac
Billentyűzet kiosztás
Magyar
Szín
Asztroszürke
Méret (Hossz x Vastagság x Szélesség)
21,24 x 1,49 x 30,41 cm
Súly
1,37 kg
Tartozékok
hálózati adapter
Extrák
beépített webkamera, beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, ujjlenyomat olvasó, billentyűzet háttérvilágítás, Precíziós touchpad, Touchbar, HD webkamera
Csatlakozó
Csatlakozók
audio, 2 x Thunderbolt™ 3
Audio csatlakozók
fülhallgató kimenet
Operációs rendszer
Operációs rendszer
macOS Mojave
Operációs rendszer kompatibilitás
macOS Mojave
Akkumulátor
Akkumulátor típus
Li-Polymer
Akkumulátor teljesítmény
max. 10 óra
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!