639 990 Ft 679 990 Ft (5%)

Hasonló elérhető termékek

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar/2.4GHz/Intel Core i5/256GB/Intel Iris Plus Graphics 655/magyar (HUN) bill., space grey

Intel Core i5 2,4 GHz-es négymagos processzor
8 GB LPDDR3, 256 GB SSD
13,3" (2560 x 1600) IPS LED

Extra évek Részletes leírás »

fix_hitel_kulsokedvezmeny

 

639 990 Ft 679 990 Ft (5%)

Nem kapható

Színvariációk

Apple MacBook Pro 13Apple MacBook Pro 13

Részletes leírás

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar/2.4GHz/Intel Core i5/256GB/Intel Iris Plus Graphics 655/magyar (HUN) bill., space grey jellemzői:

MacBook Pro 13,3"
                                 

Erősebb. Hatékonyabb. Profibb.

Apple MacBook Pro

 

2 magos Intel processzorral.

 

8 GB memória profi appok egyidejű futtatásához.

Bámulatos Retina kijel­ző.

 

Touch Bar a hatékonyabb munkavégzéshez.

Teljesítmény
                                              

A nagy teljesítmény óriási erőt ad.

Az Apple MacBook Pro 13" rendkívüli teljesítménye és hordozhatósága eddig nem tapasztalt magas minőséget teremt a laptop­használatban. Nagy teljesítményű processzorai és memóriája, komoly grafikai teljesítménye, villám­gyors tárolói és sok más újítása miatt képes lépést tartani szárnyaló fantáziáddal.

Apple MacBook Pro

Fényképezés: Retusálj, szerkessz és dolgozz nagy felbon­tású képekkel a Photoshopban.
 

Apple MacBook Pro

Programozás: Programozz, futtass egyszerre több virtuális gépet – és minden eddiginél gyorsabban láthatod majd munkád végeredményét megvalósulni.
 

Apple MacBook Pro

3D-grafika: Akkor is késedelem nélkül élvez­heted a kiegyensúlyozott teljesítményt, amikor például a Cinema 4D-ben renderelsz 3D-s modelleket.
 

Apple MacBook Pro

Játék: Jobban működnek és élettelibb részletekkel ajándékoznak meg az olyan kidolgozott grafikájú játékok, mint például a Fortnite.
 


Processzor
                                              

Kemény mag.

A MacBook Pro minden eddiginél komo­lyabb számítási telje­sítményre képes a legújabb Intel Core pro­cesszo­­rokkal. 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Pro új, nyolcadik generációs, kétmagos processzora pedig a legkeményebb feladatokat is könnyedén lenyomja. Így ha össze­tett számítási munkákat bízol a gépedre – legyen szó kód­fordításról, 3D‑s modellek rendere­léséről, speciális effektek alkal­mazásáról, több sáv egymásra réteg­­zéséről vagy video­­kódolásról –, akkor is minden flottul megy.


Memória
                                              

Futtass többet – várj kevesebbet.

Gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel szeretnél dolgozni a nagy fájlokon, vagy gyakran futtatsz egy időben több profi alkal­mazást vagy virtuális gépeket? A 13 hüvelykes MacBook Pro 8 GB nagy teljesítményű, 2133 MHz-es LPDDR3 memóriával van konfigurálva. A memória kapacitását 16 GB-ra növelheted.


Grafikus processzor
                                              

Tátva marad a szemed a grafikától.

 A 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Prón gyorsabban futnak a grafikai feladatok, mivel hatékony integrált grafikus egysége 128 MB beágyazott DRAM memó­riával egészül ki. Vagyis több időd marad a lényegre: lenyűgöző dolgokat alkotni.

Apple MacBook Pro


Blackmagic eGPU és eGPU Pro
                                              

Egy asztali gép grafikai teljesítménye az asztal nélkül.

A Blackmagic Design két nagyszerű külső GPU-ja (eGPU-ja) egyaránt ideális kiegészítő MacBook Pro laptopodhoz. Ha ezeket használod, az asztali gépek grafikai teljesítményével dolgozhatsz, és a hatékonyságért cserébe nem kell feláldoznod a laptopok hordozhatóságát. Az egybeépített alumíniumházas Blackmagic eGPU‑k erősek, mégis csendesek. Thunder­bolt 3 porton keresztül töltik a Maced, beépített I/O‑csatlakozóikról pedig egyidejűleg működ­tethetsz egy Thunderbolt 3‑as kijel­zőt és VR‑perifériákat. A Blackmagic eGPU felgyorsítja a profi appokat, és gördülékenyen futnak vele a játékok. A Blackmagic eGPU Pro pedig bámulatos, munkaállomás-szintű grafikus teljesítményt szolgáltat a profi alkal­mazások munkafolyamataihoz és a VR-tartalmak létrehozásához.

Apple MacBook Pro


Apple T2 Security chip
                                              

A legújabb generációs adatvédelem.

A MacBook Pro használatát az Apple T2 Security chip – a saját, Macre fejlesztett chipünk második generációja teszi az eddigieknél is biztonságosabbá. A 13 hüvelykes Touch Bar sávos modellekben megtalálható Apple T2 Security chip Secure Enclave koprocesszora biztonságos rendszer­indítást és tárhely­titko­sítást tesz lehetővé. Számos különálló vezérlőt von össze, például a rendszerkezelő vezérlőt, a hangvezérlőt és az SSD‑vezérlőt.

Apple MacBook Pro


SSD-tároló
                                              

Nagyon odateheted magad.

A MacBook Pro SSD-je szédületesen gyors: szekvenciális olvasási sebessége elérheti a 3,2 GB/s‑ot. A 13 hüvelykes Touch Bar sávos modell SSD‑kapacitása 256 GB. Vagyis elég hely van rajta a nagyobb fájljaidnak. Azonnal feláll a rendszer, simán fut egyszerre több app, és egy szempillantás a nagy fájlok impor­­tálása. Az Apple T2 Security chip pedig mindent auto­matikusan titkosít munka közben.


Thunderbolt 3
                                              

Az eddigi legsokoldalúbb port.

A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a villám­gyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB‑C ipar­ági szabvány előnyeivel. Adatátvitelre, töltésre és video­kimenetként egyaránt használhatod. Akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer gyorsabb, mint a Thunder­bolt 2. Ráadásul a 13 hüvelykes MacBook Pronál kettő ilyen port van. Meglévő eszközeid bár­melyikét egyszerűen csatla­koztathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, és mivel a Thunder­bolt 3 csatlakozó szim­metrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.

Apple MacBook Pro


Touch Bar
                                              

Hatékonyabb lehetsz. Csak a kisujjadat kell megmozdítanod.

A Touch Bar a billentyűzet felső sorának régi funkció­­billentyűit váltja le egy nagyság­rendekkel rugalmasabb és jobban használható eszköz­sorra. Az érintősáv auto­ma­ti­ku­san az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó eszközöket jeleníti meg intuitívan kezelhető formában. Megjelenhetnek rajta például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzói, a szer­kesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlők vagy az olyan szöveg­beviteli funkciók, mint például az emojik.

Koppints rá. Tartsd lenyomva. Csúsztasd el. Húzd el.

A Touch Bar használatát a megszokott mozdulatok teszik egyszerűvé. Koppintással kinyithatod a Control Strip vezérlősávot, csúsztatással állíthatod a hang- és fényerőt, húzással pedig visszatekerhetsz a filmekben.

Apple MacBook Pro

Koppintás: Koppintással válthatsz a Safari lapjai között.
 

Apple MacBook Pro

Lenyomás: Szerkesztés közben lenyomva tartással megnézheted a fotók eredeti változatát.
 

Apple MacBook Pro

Csúsztatás: Csúsztatással állíthatod be a fény- és a hangerőt.
 

Apple MacBook Pro

Húzás: Húzással kikeresheted a legjobb színt a Keynote‑diáidhoz.
 

Pont, ami kell. Épp, amikor kell.

A MacBook Pro számos beépített alkal­mazása Touch Bar-vezérlőkkel könnyíti meg a leggyakoribb műveleteket – például az e‑mail‑küldést vagy a dokumen­tumok formázását. Ha alkal­mazást váltasz, a Touch Bar is ennek meg­felelően változik, és középre hozza az aktuálisan leg­fon­to­sabb billentyű­parancsokat. A Touch Bar lehetőségeit a külső fejlesztők is kihasználhatják saját alkal­mazásaikban.

Apple MacBook Pro

Final Cut Pro X: Szerkesztés közben húzással mozgathatod az idővonalat. A Touch Bar követi, hogy min dolgozol, és az alkal­mazás mélyéről felszínre hozza az aktuálisan leghasznosabb eszközöket.
 

Apple MacBook Pro

Fotók: Kedvencként kiválaszthatsz egy fotót, és auto­ma­ti­ku­san feljavíthatod vagy gyorsan hozzáadhatod egy albumhoz. A Touch Baron megjelennek a szerkesztőeszközök is – például a körülvágás és a szűrők alkal­mazása.
 

Apple MacBook Pro

Logic Pro X: Egy adott pontra ugorhatsz, egész finoman beállíthatod a hangzást – de akár dobbá, zongorává vagy felvételvezérlő panellé is alakíthatod a Touch Bart.
 

Apple MacBook Pro

Mail: Gyorsabban írhatsz üzenetet a prediktív szövegjavasla­tokkal. A Touch Bar gyakori címzetteket is tud ajánlani, és emojikat kínál fel üzenetíráskor.
 

Állítsd be, amiket leggyakrabban használsz.

Még gyorsabb és hatékonyabb lesz a munka, mivel billentyű­parancsokat hozhatsz létre közvetlenül a Control Strip sávon és az appokban, például a Mailben, a Pagesben, a Safariban vagy a Final Cut Pro X-ben.

Apple MacBook Pro

Touch ID
                                              

Megerősített adat­védelem. Ott van az ujjad hegyén.

Egy szempillantás alatt feloldhatod a Maced zárolását. Gyorsan előhívhatod a rendszer­beállításokat és a zárolt feljegyzé­seidet. Sőt akár felhasználót is válthatsz. Mindezt egyetlen érintéssel.

Apple MacBook Pro


Kép és hang
                                              

Remekül néz ki, és fantasztikusan szól.

A MacBook Pro Retina kijel­zője az eddigi legjobb, amit Mac laptopon láthattál. LED-es háttér-világítású, magas kontrasztarányú felületén mélyek a feketék és élénkek a fehérek. Széles P3 színskálája a zöldeket és a pirosakat is erőteljesebbé teszi az sRGB szabvány színeinél. A MacBook Pro hangszórói csodásan kiegyensúlyozott és nagy dinamikatartományú hifi­hangzással valamint még több basszussal gondoskodnak a maradandó hangélményről. Közvetlen összeköttetésben vannak a tápellátással, és ez nagyobb erősítést tesz lehetővé. Tökéletes megoldást kínálnak, ha élőben kevernél zenét, már a helyszínen megvágnád a felvett videót, vagy utazás közben néznél filmet.

Apple MacBook Pro


Billentyűzet és érintőpad
                                              

Még csendesebb lesz a munkahelyed.

A MacBook Pro billentyűzete pillangó­mechaniz­mussal működik. Billentyűi a hagyományos ollós mechanizmusnál négyszer stabilabbak, így kényel­me­sebb rajtuk a gépelés. A 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Pro modellek billentyű­zete halkabb, a nagy felületű Force Touch érintő­pad pedig rengeteg helyet biztosít az érintő­­műveletekhez és a kattintáshoz.

Apple MacBook Pro

 

macOS Mojave
                                              

Egyszerűen lehengerlő.

Sötét mód, profik által ihletett új funkciók, három új app és átalakított Mac App Store. További információ.

 

Apple MacBook Pro

Műszaki adatok

Kijelző

Retina kijel­ző

 • 13,3 hüvelykes képátlójú, LED‑es háttér-világítású kijel­ző IPS-techno­lógiával, 2560 x 1600 képpontos natív felbontással, 227 ppi képpont­sűrűséggel, több millió szín megjelení­tésének támogatásával
 • Támogatott méretezett felbontások:

- 1680 x 1050 képpont

- 1440 x 900 képpont

- 1024 x 640 képpont

 • 500 nites fényerő
 • Széles szín­tartomány (P3)
 • Nem érintőképernyős

Processzor

 • 2,4 GHz-es, négymagos Intel Core i5 processzor (Turbo Boosttal akár 4,1 GHz) 128 MB eDRAM memóriával

Tárhely

 • 256 GB‑os SSD‑tároló

Memória

 • 8 GB 2133 MHz‑es, alaplapra szerelt LPDDR3 memória

Grafikus processzor

 • Intel Iris Plus Graphics 655

Töltés és bővítés

 • Négy Thunderbolt 3 (USB‑C) port a következő funkciókkal:

- Töltés
- DisplayPort
- Thunderbolt (akár 40 Gb/s)
- 2. generációs USB 3.1 (akár 10 Gb/s)

Billentyűzet és érintőpad

Teljes billentyűzet háttérvilágítással:

 • 4 nyílbillentyűt tartalmazó kiosztás 64 vagy 65 billentyűvel (egyesült államokbeli vagy ISO-szabvány)
 • Touch Bar beépített Touch ID érzékelővel
 • Intelligens fényérzékelő
 • Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát

Vezeték nélküli kapcsolat

 • Wi‑Fi: 802.11ac Wi‑Fi-hálózatkezelés; kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal
 • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia

Kamera

 • 720p felbon­tású FaceTime HD-kamera

Videotámogatás

Támogatja a teljes natív felbon­tású párhuzamos megjelenítést a beépített kijel­zőn és a következő összeállításokon:

 • Egy 5120 x 2880 képpont felbon­tású, 60 Hz-es frissítési gyakoriságú, egymilliárdnál is több színt megjelenítő kijel­zőn
 • Akár két, 4096 x 2304 képpont felbon­tású, 60 Hz-es frissítési gyakoriságú, több millió színt megjelenítő kijel­zőn
 • Akár két, 3840 x 2160 képpont felbon­tású, 60 Hz-es frissítési gyakoriságú, egymilliárdnál is több színt megjelenítő kijel­zőn

Thunderbolt 3 digitális videokimenet

 • Natív DisplayPort kimenet az USB‑C csatlakozókon keresztül
 • VGA-, HDMI-, DVI- és Thunderbolt 2 kimenet (külön megvásárolható) átalakítókkal

Hang

 • Sztereó hangs­zórók széles dinamika­tartománnyal
 • Három mikrofon
 • 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó

Akkumulátor és energiaellátás

 • Vezeték nélküli internet­használat akár 10 órán át
 • Akár 10 óra filmlejátszás az iTunesból
 • Akár 30 napos készenléti idő
 • Beépített, 58 wattórás lítium‑polimer akkumulátor
 • 61 wattos USB‑C hálózati adapter

Elektromos hálózati és működtetési előírások

 • Hálózati feszültség: 100–240 V váltóáram
 • Frekvenciatartomány: 50–60 Hz
 • Üzemi hőmérséklet: 10–35 °C
 • Tárolási hőmérséklet: –25–45 °C
 • Relatív páratartalom: 0–90%, nem lecsapódó
 • Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve
 • Maximális tárolási magasság: 4500 m
 • Maximális szállítási magasság: 10 500 m

Méret és tömeg

 • Magasság: 1,49 cm
 • Szélesség: 30,41 cm
 • Mélység: 21,24 cm
 • Tömeg: 1,37 kg

Operációs rendszer

macOS Mojave

 • A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Mojave új funkcióit profi felhasználók ihlették, hogy mindenkinek hasznára váljanak. Így minden kattintással hatékonyabb lehetsz.

Kisegítő lehetőségek

 • A kisegítő lehetőségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új MacBook Pro laptopjukból. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a fizikai és motoros képességek, a tanulás és az írás‑olvasás területére egyaránt kiterjednek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.
 • Legfontosabb funkciók:

- VoiceOver

- Nagyítás

- Kontraszt növelése

- Mozgás csökkentése

- Diktálás

- Kapcsolóvezérlés

- Akadály­mentesített feliratozás

- Szöveg átalakítása hanggá

Beépített alkalmazások

 

Apple MacBook Pro

 

A doboz tartalma

 • 13 hüvelykes MacBook Pro
 • 61 wattos USB‑C hálózati adapter
 • USB‑C töltőkábel (2 m)
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
647748
Garancia
1 éves
Gyártó
Apple
Processzor
Processzor típus
Intel® Core™ i5
Processzor frekvencia
2,4 GHz
Grafikus vezérlő
Intel® Iris™ Plus Graphics 655
Grafikus vezérlő memória
megosztott
Memória
Memória
8 GB LPDDR3
Memória max. bővíthetőség
16 GB
Memória típusa
DDR3
Háttértár
Háttértár kapacitás
256 GB SSD
Merevlemez fordulatszám
SSD
Kijelző
Kijelző méret
13,3 "
Kijelző típusa
LED, IPS panel
Kijelző felbontás
2560 x 1600 Pixel
Hálózat
Wireless 802.11ac, Bluetooth 5.0
WLAN típusa
802.11ac
Kártyaolvasó
nincs
Billentyűzet kiosztás
Magyar
Szín
Szürke
Méret (Hossz x Vastagság x Szélesség)
21,24 x 1,49 x 30,41 cm
Súly
1,37 kg
Csatlakozó
Csatlakozók
Fülhallgató kimenet, 4 x Thunderbolt™ 3
Audio csatlakozók
fülhallgató kimenet
Operációs rendszer
Operációs rendszer
macOS Mojave
Akkumulátor
Akkumulátor típus
Li-Polymer
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!