14 900 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Mátyás-Graduale

Kossuth Kiadó, 2007204 oldalISBN: 9630955851

Részletes leírás »
14 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A Kossuth Kiadó és az Országos Széchenyi Könyvtár Mátyás király legdíszesebb korvinája, a Mátyás Graduale előtt tisztelegve jelenteti meg ezt a különleges albumot. A fő hangsúlyt a színes iniciálék részletes bemutatására és elemzésére helyeztük, a csodálatosan illusztrált oldalakat érdekes magyarázatok teszik érthetővé. Mátyás király trónra lépésének 550. évfordulója tiszteletére 2008, a „Reneszánsz év” Magyarországon, ebből az alkalomból jelent meg a kötet. A CD-mellékleten az énekeskönyv kottái alapján elevenednek fel a 15. századi egyházi énekek, a Pannonhalmi Főapátság Scholája és a Szent Márton Kamarakórus előadásában.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93326
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!