5 950 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Kovács Gábor; Baróti Szabolcs - Évszakok sorsunk pusztáján

Püski Kiadó, 2007160 oldalISBN: 9789639592278

Részletes leírás »
5 950 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A parkőr és az író-riporter harminc évig járta és fényképezte együtt a pusztát. Amit felmutatnak róla: eddig példa nélkül álló mű, átfogó, elmélyült, intim és gazdag ábrázolása "az Isten homlokának". "Századok múltak el, és mi nem tudtuk: mit is birtokolunk tulajdonképpen. nem hagyta magát egykönnyen felfedezni, azt el kell ismernünk. Újabb és újabb idők jöttek, de a Hortobágy maradt vadvizekkel, nádasokkal szabdalt, áttekinthetetlen, mozdíthatatlan, meglábalhatatlan birodalomnak. Olykor magányos utazók tűntek felrajta, és fel-felvillantottak belőle valamit..."
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92361
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!