9 190 Ft

Hasonló elérhető termékek

Soligor CloseUp Kit 58mm

Makro lencsesorozat
1/2/4 dioptriás lencsék

Nem kapható

9 190 Ft

Részletes leírás

A lencséket a szûrõmentbe csavarva kell használni. 2 lencséig kombinálhatóak, így maximum 5 dioptria érhetõ el. Elõször a magasabb dioptriaszámú lencsét kell felhelyezni. Használható digitális és analóg gépekhez is egyaránt.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
1489
Gyártó
SOLIGOR
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /7 Értékelés
5 csillag
4
4 csillag
1
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2007 dec. 8)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

nagy ca.-t okoz. igaz, nagyít.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2007 dec. 9)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Sziasztok! Tesztképeket tudna feltenni valaki, vagy fellelhetõ valahol? Én egy 6500fd-re szeretném feltenni, ha érdemes.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2008 jan. 9)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nem valami jó a képminõség, de ennyi pénzért nem is érdemes túl sokat várni... Ha mind a három lencse fent van, brutális nagyításokat lehet elérni, a gyakorlatban 2-3 dioptriára lehet szükség. Amire oda kell figyelni: az élesség tartomány nagyon kicsi, eleinte sokat kellett lencsét cserélni és ide-oda tologatni a gépet, mire sikerült abba a tartományba kerülni, ahol már élességet találhat az af. 300mm-nél és 7 dioptriánál pl már csak 12,8 és 13,5 centis távolság között keresi az af azt a kevesebb mint egy mm-es (!) tartományt, ami végül éles lesz. 3 dioptriánál a lehetõségek 27-30cm közöttiek, és ezek a távolságok a zoom változtatásakor sem változnak jelentõsen. Egyébként hatalmas a ca, és életlen a rajzolat, a sarkok felé pedig csak romlik a helyzet, de aki ennél lényegesen jobbat szeretne, vegyen dslr-t makró obival 30-szor ennyiért:) 300mm, 7 dioptria, f4,9 : http://g-attila.hu/s2.jpg 300mm, 7 dioptria, f11 : http://g-attila.hu/s1.jpg csak úgy: http://g-attila.hu/s3.jpg

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!