19 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Soligor CloseUp Kit 72mm

Makro lencsesorozat
1/2/4 dioptriás lencsék

Részletes leírás »
19 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Soligor CloseUp Kit 72mm

A lencséket a szûrõmentbe csavarva kell használni. 2 lencséig kombinálhatóak, így maximum 5 dioptria érhetõ el. Elõször a magasabb dioptriaszámú lencsét kell felhelyezni. Használható digitális és analóg gépekhez is egyaránt.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
18872
Gyártó
SOLIGOR
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2010. ápr. 16.)

Soligor CloseUp Kit 72mm
Soligor CloseUp Kit 72mm

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Saját használatra megfelel, de ne várjon senki tőle prof. képeket. Közelébe sem ér egy valódi makro obinak. Olyan a különbség, mint a Merci és a Trabi között. Mindkettő elvégzi a feladatát, de nem mindegy, hogyan.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!