239 890 Ft

Hasonló elérhető termékek

Tamron Sony 90/F2.8 SP VC USD Macro 1:1

1:1 makró leképzési arány
Képstabilizálás
62 mm szűrőméret

Részletes leírás »
239 890 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Tamron Sony 90/F2.8 SP VC USD Macro 1:1 jellemzői:

Bajonett: Sony

Az SP 90mm VC USD (F017) a Tamron legendás 90 mm-es makró objektívjeinek a legújabb példánya. Mérnökeink növelték az optikai teljesítményt, és a műszaki lehetőségek kibővültek: XY iránykompenzáció is került a képstabilizátorba.

A tökéletes képstabilizáláshoz egy gyorsulásmérőt is építettünk ebbe az objektívbe, ami két gyro-szenzorral együttműködve képessé teszi VC rendszert az XY síkban történt elmozdulások korrigálására. Ez eredmény tökéletesen stabilizált, tűéles kép.

Az USD ultrahangos fókuszmotor vezérlőszoftverének a fejlesztésével sikerült még gyorsabbá tennünk az élességállítást. A Tamron Sony 90/F2.8 SP VC USD objektív időjárásálló, a frontlencse pedig víz- és szennyeződéstaszító magnézium-fluorid bevonatot kapott.

Tamron objektív

Makró, szabad kézből

Kiemelkedően tiszta és tükröződésmentes kép

Az optika belsejében 14 lencsetag található 11 csoportba rendezve. Az szerkezetben található alacsony szórású lencsetag (LD), és kettő extra alacsony szórású XLD lencsetag is. Az eredmény: részletgazdag rajzolat és lenyűgöző, kerek bokeh.

Csúcstechnológia a lencsebevonatok terén

Az új generációs BBAR (Broad-Band Anti-Reflection - Szélessávú Visszaverődésgátló) bevonat különböző vastagságú magnézium-fluorid rétegekkel különböző hullámhossztartományokban szűri ki a nem kívánatos fényeket. A kivételes képminőség titka az, hogy a saját fejlesztésű eBand bevonatunkkal együtt használjuk.

Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény lehetséges hullámhosszai. A különböző bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni.

1:1 makró

A távolban lévő apró tárgyak 1:1 nagyítási aránnyal vetülnek a fényképezőgép szenzorára, így olyan kivételes részleteiben örökíthetjük meg őket, ami szabad szemmel nem volna lehetséges.

Belső élességállítás

Ennek az objektívnek nem változik a hossza élességállítás közben, a belső kialakításnak köszönhetően. A belső lencsetagok mozgatását úgy oldottuk meg, hogy csak minimális mértékben tolódjon arrébb az optika súlypontja, ez pedig stabil fényképezést, éles képeket jelent a gyakorlatban. A kézre illő, ergonomikus kialakítás és a prémium anyaghasználat csak ráadás.

Fókusz szabályzó

Ha téma helyzete adott, növelhetjük az automatikus élességállítás sebességét, ha az automatika által bejárható utat leszabályozzuk. Így nem maradunk egy megismételhetetlen pillanatról sem.

Tamron objektív

 

Taszítja a vizet és a zsírt, időjárásálló

Különlegessége az objektív szerkezetének, hogy speciális tömítőanyagokkal időjárásállóvá tettük. A magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén taszítja a vizet és gátolja a zsíros ujjlenyomatfoltok kialakulását is.

Tamron objektív

 

A magnézium-fluorid bevonatú jobboldali lencsét hiába próbáltuk összekenni egy olajalapú festéket tartalmazó filctollal. A bevonat nélküli lencsére rajzolni is lehet.

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló

A Tap-in dokkolóval frissítheted az objektív vezérlőszoftverét, egyedi autofókusz beállításokat adhatsz meg, és testre szabhatod az objektív egyéb funkcióit is. Az extra alkotói szabadság mellett kényelmet is jelent: nem kell az objektív kalibrálásához szervizhez fordulni.

Tamron objektív

 

Teljes leírás

Specifikációk

Fő jellemzők
Cikkszám
648772
Gyártó
TAMRON
Garancia
1 éves
Gyújtótávolság
90 mm
Filter méret
62 mm
Apertura tartomány
max. F/2.8 - min. F/32
Minimum fókusz távolság
0,3 m
Nagyítás
1:1
Látószög
27°2' - 17°37'
Általános
Kompatibilitás
Sony
Felépítés
14 lencsetag 11 csoportban
Méretek
Átmérõ
79 mm
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!