44 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Manfrotto MK190XPRO3 állvány + 3D fej (MK190XPRO3-3W)

3D fej
6 kg terhelhetőség
Maximális magasság: 173 cm

Nem kapható

44 990 Ft

Részletes leírás

190-es 3 szekciós alumíniumállvány vízszintes középoszloppal

A 190XPRO3 állvány fő szolgáltatása a 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan használható fel egy sor fotós és videós alkalmazásban. A 190XPRO3 lábait gyorsan ki lehet terjeszteni a Quick Power Lock karoknak köszönhetően, amelyek nyitnak és zárnak minden lábszekciót. A QPL karok erősebben zárják le a lábszekciókat, mint a hagyományos karos zárak, így az állvány még stabilabb és merevebb.

X-PRO 3D fej levehető karokkal

Az X-PRO a Manfrotto legkompaktabb, precíz, és megbízható 3D állványfeje. A kompakt zárt méret annak köszönhető, hogy könnyen összecsukható és szállítható, a karok levehetők, és szükség esetén visszatehetők. Levetett karokkal, és szállításhoz összecsukva a fej által elfoglalt hely mindössze 13cm x 13.5cm x 13.5cm. Az X-PRO 3D fej súrlódásvezérlői a portré, és a döntéstengelyen segítenek a kamerafelszerelés kiegyensúlyozásában, így a keretezés finoman beállítható a zárógombokkal, mindent csak egyszer kell lezárni, és minden kész. 3 vízszintezővel a fejen a kompozíció precízen beállítható a kamerán, így csökkentve az utómunkát.
  • Szekciók száma: 3 db
  • Állvány anyaga: Alumínium
  • Súly: 3 kg
  • Minimális magasság: 90 mm
  • Maximális magasság: 1730 mm
  • Állvány kialakítása: Tripod
  • Vízszintező: Igen
  • Állványfejtípus: 3D fotófej
  • Teherbírás: 6 kg
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
332632
Gyártó
MANFROTTO
Garancia
2 éves
Anyag
alumínium
Terhelhetõség
6 kg
Vízmérték
van
Fej állvány
van
Állíthatóság
3 szekció
Min. magasság
9 cm
Max. magasság
173 cm
Szállítási méret
72 cm
Súly
3 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2017 jún. 13)

Manfrotto MK190XPRO3 állvány + 3D fej (MK190XPRO3-3W)
Manfrotto MK190XPRO3 állvány + 3D fej (MK190XPRO3-3W)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
igen jó minőség, teherbírás
Ami nem tetszik:
nincs ilyen

Elég sok csavar van rajta, számtalan kitekert állapotú fényképezőgép pozíciót támogat, ami nekem nem kell. Ha az alsó, legvékonyabb szekciókat nem nyitom ki, akkor elég erősnek tűnik. Erős a feje, nehéz is, úgy néz ki a 3-4 kg-os távcsövet+fényképezőgépet is jól tartja. Ha ügyeskedek elég jól, simán mozog függőleges síkban is. Van egy kis kotyogása, de ennél jobb 3-4 kg-os tömegű állványt még nem tudtam kipróbálni.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2018 szept. 2)

Manfrotto MK190XPRO3 állvány + 3D fej (MK190XPRO3-3W)
Manfrotto MK190XPRO3 állvány + 3D fej (MK190XPRO3-3W)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
masszív darab, profi kialakítás, szinte bármilyen beállítást meg lehet csinálni, a gépet is tökéletesen rögzíti, nincs kotyogás
Ami nem tetszik:
a lábak kinyitása/becsukása kézben tartva egy kézzel kicsit nehézkes, nincs hozzá tok és a tüskéket is külön kell hozzá megvenni, kicsit nehéz

Nagyon jó darab, stabilitásban ez alatt szerintem nem nagyon éri meg állványt venni. A belépő kategóriás elődjét cseréltem, képélességben ég és föld a különbség csak az állvány miatt, a teljes képen is látványos a különbség, nem csak belenagyítva.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!