15 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Manfrotto 484RC2 mini gömbfej gyorscserélővel

Mini gömbfej RC2 gyorscserelappal

Nem kapható

15 400 Ft

Részletes leírás


Manfrotto 484RC2 mini gömbfej gyorscserélővel

A legkisebb cserelappal rendelkezõ gömbfej. Használható kis tükörreflexes fényképezõgéphez, de csak rövidebb gyújtótávolságú optikákkal ajánlott. A Manfrotto állványok mini gömbfejjel és gyorscseretalppal felszerelt változatban nagymértékben nyújtanak biztonságot a fényképezés során. Vízszintezõvel és kétfunkciós kombinált fejállítással választható ki, állítható be a kívánt optimális fotózási szög. Fényképezõgépek és videokamerák 4 kg súlyhatárig felszerelhetõk.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
1975
Gyártó
MANFROTTO
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!