15 400 Ft

Manfrotto 484RC2 mini gömbfej gyorscserélővel
manfrotto-484rc2-mini-gombfej-gyorscserelo_42e0d164.jpg

Manfrotto 484RC2 mini gömbfej gyorscserélővel

Mini gömbfej RC2 gyorscserelappal

Kifutott

15 400 Ft

Részletes leírás


Manfrotto 484RC2 mini gömbfej gyorscserélővel

A legkisebb cserelappal rendelkezõ gömbfej. Használható kis tükörreflexes fényképezõgéphez, de csak rövidebb gyújtótávolságú optikákkal ajánlott. A Manfrotto állványok mini gömbfejjel és gyorscseretalppal felszerelt változatban nagymértékben nyújtanak biztonságot a fényképezés során. Vízszintezõvel és kétfunkciós kombinált fejállítással választható ki, állítható be a kívánt optimális fotózási szög. Fényképezõgépek és videokamerák 4 kg súlyhatárig felszerelhetõk.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
1975
Gyártó
MANFROTTO
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!