17 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Manfrotto 486RC2 compact gömbfej gyorscserélővel

Compact gömbfej RC2 gyorscserelappal
Gyors rögzítést és vertikális mozgást elõsegítõ

Nem kapható

17 900 Ft

Részletes leírás


Manfrotto 486RC2 compact gömbfej gyorscserélővel

Ez a gömbfej ideálisan használható kis és középformátumú digitális vagy analóg fényképezõgépekhez. Egyetlen mozdulattal kioldható, mozgatható, pozícionálható és rögzíthetõ a kamera. Alumíniumból készült, ezért könnyû, de jól terhelhetõ fej. Maximális teherbírása 6kg. Tartozéka az ¼”-os gyors cserelap. Opcionálisan válaszható hozzá 200PL-38, 200PLARCH-14 vagy 200PLARCH-38 cserelap.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
2120
Gyártó
MANFROTTO
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.4 /7 Értékelés
5 csillag
6
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!