32 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Phottix BG-5D II PS markolat Canon EOS 5D Mark III-hoz

Canon EOS 5D Mark 3-hoz
Akkutartó portrémarkolat
Hosszabb mûködési idõ

Részletes leírás »
32 900 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

  • Prémium sorozatú függőleges akkumulátormarkolat Canon EOS 5D Mark III-hoz, amely két LP-E6 akkumulátort, vagy hat AA elemet tud fogadni. 
  • Rendelkezik továbbá egy függőleges kioldógombbal, tárcsával, AF/On-nal, FEL és AF pontválasztó vezérlőkkel, bekapcsológombbal, és állványmenettel.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
300882
Gyártó
PHOTTIX
Garancia
1 éves
Típus
BG-5DIII
Kompatibilitás
Canon EOS 5D Mark III

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!