4 490 Ft

SanDisk Memory Stick Pro Duo 1GB
sandisk-memory-stick-pro-duo-1gb_39ae462a.jpg

SanDisk Memory Stick Pro Duo 1GB

Memory Stick Duo Pro tárolórendszer 1GB kapacitással.
Sony fényképezõgépekhez

Kifutott

4 490 Ft

Részletes leírás

A SanDisk által kifejlesztett MemoryStick Pro kártya ideális mindazoknak a felhasználóknak, akik DVD-minôségû filmet, CD-minôségû hanganyagot vagy nagyfelbontású, tömörítetlen állóképeket kívánnak rögzíteni gyors adatátvitel mellett. A MemoryStick Pro kártyák megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak és jelentôsen nagyobb adatsebességûek mint a hagyományos MemoryStick kártyák. Mindezt jelentôsen megnövelt tárolási kapacitás mellett biztosítják. A beépített MagicGate technológia garantálja a jogosulatlan másolás és lejátszás elkerülését. A MemoryStick Pro Duo kártya a MemoryStick Pro minden elônyös tulajdonságával rendelkezik feleakkora méretben. A mellékelt adapter segítségével normál méretû MemoryStick Pro kártyává alakítható és minden ilyen kártyát kezelni képes eszközben használható.
Teljes leírás

Specifikációk

Sebesség
Cikkszám
4719
Gyártó
SANDISK
Garancia
5 éves
Max írási sebesség
1,9MB/sec
Max olvasási sebesség
2,5MB/sec
Általános
Kapacitás
1 GB

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 / 1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2007 jan. 15)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ez a memóriakártya nagyon jó minõségû elég garanciával, csak az a baj vele, hogy drága.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!