5 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

SanDisk Memory Stick Pro Duo 256MB

Memory Stick PRO DUO tárolórendszer 256 MB kapacitással.

Nem kapható

5 490 Ft

Részletes leírás

A SanDisk által kifejlesztett MemoryStick Pro kártya ideális mindazoknak a felhasználóknak, akik DVD-minôségû filmet, CD-minôségû hanganyagot vagy nagyfelbontású, tömörítetlen állóképeket kívánnak rögzíteni gyors adatátvitel mellett. A MemoryStick Pro kártyák megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak és jelentôsen nagyobb adatsebességûek mint a hagyományos MemoryStick kártyák. Mindezt jelentôsen megnövelt tárolási kapacitás mellett biztosítják. A beépített MagicGate technológia garantálja a jogosulatlan másolás és lejátszás elkerülését. A MemoryStick Pro Duo kártya a MemoryStick Pro minden elônyös tulajdonságával rendelkezik feleakkora méretben. A mellékelt adapter segítségével normál méretû MemoryStick Pro kártyává alakítható és minden ilyen kártyát kezelni képes eszközben használható.
Teljes leírás

Specifikációk

Sebesség
Cikkszám
1123
Gyártó
SANDISK
Garancia
5 éves
Max írási sebesség
1,9MB/sec
Max olvasási sebesség
2,5MB/sec
Általános
Kapacitás
256 MB

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 júl. 29)

SanDisk Memory Stick Pro Duo 256MB
SanDisk Memory Stick Pro Duo 256MB

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Szerintem nagyon jó!Nekem bevállt!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!