5 490 Ft

SanDisk Memory Stick Pro Duo 256MB
sandisk-memory-stick-pro-duo-256mb_79c315a3.jpg

SanDisk Memory Stick Pro Duo 256MB

Memory Stick PRO DUO tárolórendszer 256 MB kapacitással.

Kifutott

5 490 Ft

Részletes leírás

A SanDisk által kifejlesztett MemoryStick Pro kártya ideális mindazoknak a felhasználóknak, akik DVD-minôségû filmet, CD-minôségû hanganyagot vagy nagyfelbontású, tömörítetlen állóképeket kívánnak rögzíteni gyors adatátvitel mellett. A MemoryStick Pro kártyák megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak és jelentôsen nagyobb adatsebességûek mint a hagyományos MemoryStick kártyák. Mindezt jelentôsen megnövelt tárolási kapacitás mellett biztosítják. A beépített MagicGate technológia garantálja a jogosulatlan másolás és lejátszás elkerülését. A MemoryStick Pro Duo kártya a MemoryStick Pro minden elônyös tulajdonságával rendelkezik feleakkora méretben. A mellékelt adapter segítségével normál méretû MemoryStick Pro kártyává alakítható és minden ilyen kártyát kezelni képes eszközben használható.
Teljes leírás

Specifikációk

Sebesség
Cikkszám
1123
Gyártó
SANDISK
Garancia
5 éves
Max írási sebesség
1,9MB/sec
Max olvasási sebesség
2,5MB/sec
Általános
Kapacitás
256 MB

Vásárlóink véleménye a termékről

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!